Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 967)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nosí prstýnek mé babičky, která přežila Holocaust! -Nevěděl jsem, že tam rozdávali prstýnky. Naprosto ultimátní, skvělá, vtipná, místy i dojemná komedie o čtyřech kamarádech, Las Vegas, rozlučce se svobodou, tygrem v koupelně a spoustě dalších věcí. Snad každý z nás někdy zažil probuzení pro propařené noci. A i já, čerstvě 18letý, jsem jednou zažil situaci "What happened last night?" Co na tom, že jsem neměl tygra v koupelně, nevzal jsem si prostitutku (teda o tom alespoň do teď nic nevím :-)) nebo mi nezmizel kamarád. Stejně to nebylo příjemné, když jsem nevěděl, co se dělo. A proto jsem si tuhle komedii naprosto užil. Tohle je totiž naprostá jízda od začátku do konce. Musím pochválit skvěle vybranou hudbu (potěšila mě zejména píseň Yeah od Ushera) vynikajícího švagra Alana a cameo Mika Tysona. Protože, ač tomu někteří nebudou věřit, má pořád ránu! :-) Podtrženo sečteno: Pařba ve Vegas je skvělá komedie, která mi přesně kápla do noty, a už dlouho jsem se takhle v kině nesmál. Můžu vřele doporučit, hlavně opravdu vydržte a podívejte se na fotky, které se fakt povedly! P. S. A na to, že Heather Graham táhne na 40, tak je vážně pořád kočka! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující letní mladická komedie, která konečně přesahuje neduhy teenagerských nesmyslů a nechutností. Objevování tajů prochlastané noci je skutečně vtipné, legrační, dokonce i v celém svém celku zajímavé a v rámci možnosti ani není výrazně nelogické. Pohodovst a humor není do snímku protlačen nasílím, jako povinnost k žánru, ale skutečně vyplývá z příjemného kamarádství a familiárních, situací - hrdinům nelze, než držet palce. Charaktery sice v sympatičnosti nepřekonávají Willa Ferrella a králem komedií s dramatickým přesahem o přátelství také stále zůstává Clerks 2, ovšem i tak jde o jednu z nejlepších komedíí poslední dlouhé doby. 8/10 ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil, nabyl pozitivní energií a po celou dobu bavil. Herci své postavy ztvárnili špičkově a typově se do svých rolí naprosto hodili. A když se k hercům přidá poutavý příběh, dobře vybraná hudba a parádní fotky tak je nejlepší komedie roku na světě. Mé hodnocení 5 hvězdiček… ()

Matty 

všechny recenze uživatele

V otázce „pít, či nepít“ mám na dalších pár měsíců jasno. Zůstávám abstinentem. Ono vážně není nic milého, když se probudíte s opicí, vedle slepice a s tygrem v koupelně, nemluvě o proměně interiéru luxusního hotelového pokoje ve skladiště nepříjemných skutečností. Touto sérii parádně rozvržených záběrů film po dlouhém jízdě po ranveji začíná konečně stoupat do komediálních výšin. Bohužel jich nikdy nedosáhne. Eliminace hrdiny, od kterého na základě jistých dispozic čekáte, že bude tím hlavním, vede k přesunutí pozornosti na zbývající dvojici trotlů doplněných jedním magorem. Všichni tři dostávají náležitě do těla a jakýkoliv soucit s nimi je prakticky vyloučen. Chceme se těm blbečkům přece smát, ne jich litovat. Tvůrci si tohoto faktu zjevně byli vědomi a patetizování dokázali ve většině případů předejít parodováním (romantický song, kdy opačné pohlaví zastupuje jenom ona slípka). Tradiční prohlubování homosociálních vztahů a náznak vztahu homosexuálního (Alanova záliba ve Philovi) jsou přesto přítomny a působí nepatřičně. Stejně tak „povinná“ proměna jedné z postav. Nikoliv té hlavní, jež vlastně ani neexistuje. Zamlouval se mi systematický výsměch všem „zakázaným“ tématům: 11. září, jiná barva pleti, policejní ochrana, holocaust, manželství, malé dítě, orální sex, anální sex, simulovaný anální sex se zvířetem (čtete dál, nebo jste už prchli do nejbližšího kina?). Sbohem, politická korektnosti v amerických komediích. Popkulturních odkazů si užijete dosyta – Alan se slunečními brýlemi například připomíná poslední dostupnou verzi Joaquina Phoenixe a „rainmanovská“ scéna z kasina sice již byla parafrázována v Hrdinech, ale zde funguje také. To byly ty lepší vtipy, mnoho dalších je hodně předvídatelných, přestřelených či úplně pitomých. (Zženštilého čínského padoucha omlouvá jenom to, že s nečekanou a nejspíše nezamýšlenou trefností zastupuje (pod)průměrného popcornového diváka, kterému skutečně přijde směšný hlavně ten „tlustoprd padající na hubu“.) Nejednou mohlo být z vytvořené situace vytřískán pár vtípků navíc (Alan v rezidenci Mika Tysona). Co postrádám nejvíc, je scéna/hláška, při které publikum v sále mře smíchy. Ale jestli ne celý film, některé projekce by ve správném prostředí (na filmovém festivalu), ve správnou dobu (okolo půlnoci) a se správně (nejlépe v lihu) naloženým publikem do dějin vejít mohly. Je to sranda, nepopírám, ale spíše ptákovina na páteční večer pojatá ve stylu Zahulíme, uvidíme, nežli vyšperkovaná záležitost k opakovanému sledování jako Zbouchnutá. Lepší tři hvězdičky mě, člověka netušícího, co znamená „být sťatý pod obraz“, nechť berou ti, kdo se s alkoholem kamarádí a kterým "poselství" filmu pravděpodobně nepřijde těžko akceptovatelné, jako jasné čtyři. 70% Zajímavé komentáře: kOCOUR, Bebacek, Tayen, ScarPoul, Triple H, DavidS., Wargoo ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější, nejnabušenější a nejmonumentálnější komediální pařba snad za posledních 10 let, tohle fakt nemá obdoby, bavil sem se pořád, smál se snad každou minutu a trojici Cooper, Helms a Galifianakis sem si oblíbil jako málokoho, obzvlášť Galifianakis je špičková postava a jeho retardovaný dotazy jsou geniální, stejně jako celá jejich ultimátní pařba ve Vegas a když k tomu připočtu ještě nejlepší závěr s fotkama, co sem kdy viděl, tak s okamžitou platností požaduju, aby se tomuhle filmu dalo udělit 6* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Hlavní postavy jely do Vegas autem značky Mercedes-Benz typ 220SE Cabriolet z roku 1965. (SONY_)
  • Pařba ve Vegas se stala desátým nejvýdělečnějším filmem roku 2009 na světě a devátým nejvýdělečnějším filmem roku 2009 v USA. Během své premiéry v USA film utržil 16 734 033 amerických dolarů v přibližně 4 500 kino sálech na 3 269 místech a překonal tak velkorozpočtový film Země ztracených (2009), druhou hlavní víkendovou novinku. (dinamit_1)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama