Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

akisha 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... Matka u toho vybuchovala smíchy, já se omezila na tzv "pousmívání". Ale nejspíš mi to stačilo. (Byla jsem tak na nervy z písemky ze statistiky, že by mi stačil i Rákosníček). Tak za prvý, scéna hned po pařbě je brilantní - ta kamera á la Requiem za sen, hudba, bordel, bomba! Dál se netajím tím, že jsem příznivě nakloněná k pozorování Bradleyho Coopera v různých úhlech nebo bez košile. Ed Helms zahrál skvělýho nerda. Zach Galifianakis je šílenec, kterej by mě po čase asi víc než jenom lezl na nervy (i tady to bylo na hraně). A ten vyskakující naháč! Taky adept na nejgeniálnější závěrečný titulky za posledních pár let. Zkrátka Pařba vytvoří dojem, že jste taky součástí týhle party borců a je vám s nima moc fajn. Doufám, že Bangkok nebude takovej sešup. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jedno negativum by se z filmu a z celého večerního prožitku našlo: a to, že se zkrátka po tak třeskutě zábavné a překvapivě svěží komedii se silným alkoholovým odérem, u které se všechny tři zaplněné řady sedaček permanentně otřásaly smíchy, prostě nemůžete s kamarády zvednout, zaplout do víru nočního života, vypustit psy a zamluvit si na příští ráno jedno ´nerozbitný´ vokno. Nemůžete, protože právě to příští ráno jdete na sedmou do práce. Hnusnej poctivej život! Ale nic to nemění na tom, že tohle byla největší komediální jízda a pařba v roce 09. A soundtrack nemá chybu. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/418 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/159 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavnej film, kterej jede podle jasně daného schematu a je poslepovanej ze scének, které samy o sobě jsou docela klišovité, ale je to tak šikovně udělané, že to vůbec nevadí. Příběh není složitej, ačkoliv se to tak na první pohled může zdát. Ve skutečnosti je to jednoduchá historka ozvláštněná tím, že je v syžetu velká mezera, kterou si divák může doplnit pouze tak, jak si to přeje režisér, který postupně distribuuje kousky informací (ale aspoň chronologicky). Některé věci mě potěšily, jako třeba účast Mika Tysona (ačkoliv Lou Ferrigno v "I Love You, Man" je větší borec). Jenže kvarteto hlavních hrdinů mi sympatické zrovna nebylo, ani ne tak hereckým projevem, jako prostě svým vzhledem. Režisér docela dobře ukočíroval fakt, že po počátečním šoku dokázal ukočírovat následující slepenec scén, který by mohl rychle omrzet. To se naštěstí nestalo a tak může všechno směřovat k povinnému happy-endu. Jo a ještě něco: není to tak ulítlé jako huličské komedie, což je pravděpodobně jeden z důvodů tak vysokého hodnocení tady (86% dle 2460 lidí). ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po delší době pořádně sprostá a nahláškovaná komedie, která mě dostala do křečí. Hangover je prostě něco neuvěřitelného a naprosto nečekaného...takovou nálož nemůže očekávat prostě nikdo. Ale on se ten děj odehrává ve Vegas a po brutálním ožeru se špetkou těch drog...takže se to vlastně tak nějak očekávat dá. Přidejte si k tomu bandu kámošů k pohledání (nebo taky k posrání...dement Alan a pan učitel Phil jsou fakt výborní), tygra, slepici, nafukovací prase.... a takhle bych mohl pokračovat dál a dál.... a dostanete největší humorný náser léta. Ještě bych se chtěl poklonit panu překladateli, bo takovou zásobu vulgarit nemám ani já (a to je co říct, kurva) a jeho obraty skvěle dokreslovaly už tak výborný film. A pokud by se rozdávaly ceny za nejlepší závěrečné titulky...Hangover by byl jasný favorit (BJ)!!! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Ty vole ! Překvapení roku ! Naprosto bezchybná komedie ! Žádná hluchá místa, žádná nuda. Už ten trailer, co jsem viděl v kině na tento film mě navnadil. Philips je prostě třída. Myslel jsem si, že jeho výtečnou komedii Road trip nic nepřekoná, ale zatraceně jsem se mýlil. Tohle je prostě BOMBA ! Valte na to do kina ,-)) PS: Vyplatí se dívat i na závěrečné titulky ,-) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Film se v době svého uvedení do kin stal nejvýdělečnější mládeži nepřístupnou komedií (s ratingem R) v historii Spojených států, čímž překonal rekord, který předtím téměř 25 let držel film Policajt v Beverly Hills (1984). (Ruuzha)
  • Zach Galifianakis povedal, že sa pokúsil zakázať svojej vlastnej matke vidieť film a že kričí na rodičov detí, ktoré mu hovoria, že sa im to páči. (Zeker)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama