Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Nebýt Petra Zvěřiny z Václaváku a Kačenky Langerové, zvýšila bych na 3*. Náhodou tahle soutěž nebyla tak strašná, docela jsem se bavila hloupostí soutěžících. Bylo i pár lidí, kterým jsem fandila. No, slovo pár to opravdu vystihuje, jelikož v 1. sérii mě zaujal snad pouze horník Emil Zajac a nepopsatelný charkter Jindříšek Hovorka, který z malé housenky nikdy nechtěl udělat ještě větší housenku. Nepochopila jsem vítězství namyšleného homosexuála brečícího stříhajíc si své pěstěné kadeře. 2. řada se nesla v duchu vítěze "taťky" Tonyho Jalovce a jeho společníka "mamky" Martina Hranáče. Tady už aspoň výhra padla do kapsy zaslouženě tomu pravému. Z 3. řady si už pamatuju jen nám známý páreček Monika Fasterová a Dan Holovský, o jejichž italské domácnosti slyšíme dnes a denně v bulvárech a taky bývalý pár Radim a René, která však před televizními kamerami utekla ke kolouškovi a metrosexuálovi v jednom Dominikovi. Naštěstí zvítězil opět ten pravý - Milan. A teď shrnutí: Větší blbce už nalákat do téhle soutěže nešlo, ale aspoň jsme se bavili my "vzdělanci" nad stády nejtupějších vyvrhelů národa. Co bysme z toho měli, kdybychom se dívali na nám rovné intelektuály? Startuji hlasování -vv- teď! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější a nejpokleslejší dno televizní "zábavy", voyeurismus je jedna z nejhloupějších úchylek, tenhle pořad dělá z lidí-diváků debilní stádo voyeurů a z této úchylky dobrý byznys. Až mě čelist klesá, když vidím, jak to lidi umí zmanipulovat. Když se jeden z těch chudáků z vily objeví na veřejnosti, mám pocit podle reakcí lidí, jakoby tam stál člověk, co něco dokázal, ale vidím totální nuly. Zkažený pořad, který smrdí lidskou hloupostí, sorry. Tohle nemá obdoby. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Lol. Tak to mě ani nenapadlo, že to tady bude. Dík, Dánku. No, přiznám se, první sérii jsem sledoval. Viděl jsem to někdy předtim v zahraničí a dost mě to zaujalo a těšil jsem se až to bude taky v Česku. Ze začátku to bylo něco novýho a drsnýho, ale postupem času to dost ztratilo šťávu. Ale dám 4 hvězdy. Je jich tu málo:) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama