Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (2 376)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ultimátní akční námrd (RAMBO IV) se nekoná, tentokrát je to 'jen' akční námrd. Sehraná superžoldácká minijednotka se pod vedením fotráckýho Slye zaplete s kurvama okupujícíma jeden jinak mírumilovný ostrůvek. První 2/3 filmu jsou ne úplně na plynulo slepeny, ale krom kecání předvedou spoustu srandy a pohybu. Výborný je lodní začátek, legendární setkání v kostele, Statham na rypáku letadla, brutálně lámací ničení nepřátel o zem, vzpomínající Rourke, prakticky každá sekunda s výtečným Lundgrenem. Ale bohužel to nedrží stoprocentně pohromadě - i vzhledem k vysokému počtu zájmu hodných postav by ta půlhodinka navíc bodla... Finále už naproti tomu drží hezky při sobě a je prakticky nepřetržitě akční, ale zase mi nenabídlo tolik nářezových chvil (vlastně jen ta Crewsova nadílka). Takže asi malinko ubrat na zběsilosti (té kamerové včetně, což platí pro celek). Jinak: digitální krev mě nakonec neprudila/ na straně žen a záporáků to chtělo trochu posílit. Že nedám 5 hvězd se samo o sobě rovná mírnému zklamání, ale v žádném případě to neznamená nespokojenost. EXPENDABLES jsou radostným oprášením té nejlepší jednoduché old schoolové akce, kde je hrdina drsňák-namakanec, hláškuje a s ničím se moc nesere. S tím rozdílem, že tady už to samo sebe bere s humorem, nikoli smrtelně vážně. Do kina zajdu ještě jednou, teď prosím ať je z toho série! P.S. druhá projekce, zábava šla dolů, ale o něco více jsem pronikl do té závěrečné akce ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Prva skoro 45-minutovka bola vyborna zalezitost, kopec hlasok, rypania, utahovania si samych zo seba... Ale potom sa zrazu stalo nieco nepochopitelne a film sa prehupol do pre mna uplne nepochopitelnej roviny. Bolo to az prilis preplacane, na konci sa uz na to ani dobre nepozeralo, kamera bola priserna a finalna scena bola az prilis dlha, prilis rozvlacna a zbytocne "bourneovska". Ale rozhodne sa na to dalo pozerat, uz len zo samotnej nostalgie :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Největší akční pořez, který si divák může dopřát, je na světě. Dokázal to člověk, od kterého by to nikdo před takovými deseti lety nečekal. A co víc, Sly natočil nejen akční náhul, kde je sice akce občas nepřehledná a s herci, který byste dohromady v životě nedali...ale hlavně ho prošpikoval celou kopou hlášek od shora až dolů, zleva doprava..no prostě všemi směry tak dokonale, že i ten největší akční lajdák si nějaký scénky musí všimnout. Nejvýraznější je asi ta se Schwarzeneggerem....ale to už musí člověk vidět sám. Pro mě Expendables znamená slovo, které splnilo nad míru veškerá očekávání a hlavně zajímavou značku, pod kterou se hlásí všichni akční herci, který jsem znal od mládí až do dneška. A doufám, že v tom Sly bude pokračovat...pořád má komu psát a volat. A pokud si udrží ironicky písatelský střevo i do dvojky, tak se není vůbec čeho bát. Pravda je, že film se orientoval spíš na herce, než na samotný příběh, ale to se dalo taky čekat. Pokud si někdo představoval inteligentní čistě akční film, který bude mít zajímavý příběh, natočený v dnešní době, tak je s mou hlubokou poklonou idiot. Sly prostě dal do kupy partu lidí a natočil nejen sen fanoušků akce, ale taky dokázal, že napětí mezi ním a Schwarzeneggerem nikdy neskončí. Bohudík. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Do prdele, čekal jsem řežbu, ale Sly to tady dokázal vyšroubovat do nebeských výšin, neuvěřitelná akční nálož, která začne téměř od první minuty a jakmile Dolph Lundgren vypálí svůj varovnej výstřel, tak je jasný, že nepřátelé budou nejen padat po stovkách, ale ještě nedopadnou v jednom kuse. Sice po první seznamovací akční půlhodince se to trochu uklidní a zbytečně se kecá, ale Sly diváka rozhodně nenechá usnout a zásobuje ho buď brutálním rozhovorem Willis-Arnold-Sly a nebo demoličním náletem smrti, nicméně to pravý peklo přichází až v závěrečný půlhodince, já už snad ani nic takovýho nečekal, ale když si to tam na férovku rozdali Stallone a Austin a řezali se tam hlava nehlava a do toho nakráčel Terry Crews s největším dělem ve filmu a rozmazal po zdech asi 15 šmejdů za 15 vteřin, tak jsem pochopil, že si mam pevně chytnou spodky a modlit se za přežití a měl jsem pravdu, to co tam Sly rozpoutal, to byly fakt akční žně, porcovalo se tam jedna báseň,demolovalo ostošest a nikdo nezůstal ušetřenej, každej dostal svůj díl násilný smrti, neuvěřitelný a ve světle tohohle mě fakt nezajímá, že tam je plno zbytečných a trapných keců, že příběh je krapet stupidní,že v prostřední části je pár slabších míst a že některý herci nejsou moc využitý, obzvlášť to zamrzí u Jeta Li a hlavně u Mickeyho Rourka, ale tohle zase vynahradí skvělej záporák Eric Roberts, měl by je hrát častějc a hlavně super drsnej Dolp Lundgren, kterej je tu kategorie sama pro sebe, ten řeže hodný i zlý bez rozdílu. Prostě jako správnej fanda béček, jsem si to fakt užil. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Postradatelní - další film o zabijácích - sice dobrý, řekněme lepší průměr, ale hlavně za tu přímočarou akci bez velkých keců. Např. z takového filmu R.E.D. jsem byl ale mnohem nadšenější. Navíc tady plní některá velká jména (Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis) jen marketingovou roli a klidně by je mohl zahrát i komparzista. Trailer je zde na ČSFD: http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-postradatelni/videa/ ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Jean-Claude Van Damme odmítl účast, protože podle něj role neměla žádnou hloubku a smysl. Jiné prameny uvádějí, že měl problém s tím, že by prohrál souboj s postavou Jeta Li (Yin Yang). (TheDave)
  • Je možné všimnout si, že voják, do kterého narazí na Paine (Steve Austin), má také "květákové" ucho, o kterém již na začátku filmu hovořil Toll Road (Randy Couture). (Chris Masters)
  • Scéna, v níž si členové týmu utahují z ucha Randyho Couturea (Toll Road) není žádný maskérský trik. Couture má levé ucho skutečně zdeformované do tvaru šneka: je to důsledek několikanásobného zranění z jeho zápasnické kariéry. Mnoho MMA/UFC zápasníků tím trpí. (Eldrick)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama