Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (2 376)

somnar 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem cílovka. Ty vysvalené, propocené, občas poněkud jednodušší či rovnou úplně vypatlané machistické kreatury jsem vždycky nesnášel a v Expendables bohužel jiní hrdinové nevystupují. Stalloneho partička, které v žilách proudí víc testosteronu a rozpuštěných steroidů než krve, mi nijak neimponuje, nebavím se nad ní a u její mise ani nedokážu vypnout mozek. Maximálně postradatelná a maximálně pronuděná záležitost. 50% za letadlo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou nejlepšími žoldáky na světě. Jediný způsob života, jaký kdy znali je válčení..... Sly a jeho parta, která má ruce od práce neustále krvavé se předvádí na lodi, v letadle, v autě, v podzemí a všude je to v první řadě zábavná akce u které nemusíte počítat patrony, protože je všem brzy jasný, že tady se na nedostatek nábojů umírat nebude. Možná, že všichni spoléhají na naši toleranci, protože si myslí, že právě tohle celou dobu chceme. HAJZLOVÉ!!!! CHCEME!!! (Tedy alespoň já a celá moje rodina). Jasan, je tu pár chybiček. Ty však zůstanou na konci mezi doutnajícími zbytky ostrůvku, kde měl zemřít jeden (maximálně dva) tyran(i). Taktéž nikdo nemůže popřít fakt, že je tu humoru víc než v leckteré komedii. Prostě a jednoduše: Sly to na nás dobře vymyslel! A ještě je tu........, víte co, neměli by jste se na to jít taky rychle podívat? Ale POZOR! Mirka Spáčilová se vás jistě bude snažit odradit! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím jak má vypadat varovný výstřel. 2.) Zajímá mě, proč neumře jako první Lundgren. 3.) Proč spolu nejdou Sly a Arnie na večeři? 4.) Abych se nemusel ptát zrcadla, kdo ,,z nich“ je na světě......nejstarší. 5.) Proč by Jet Li měl brát nejvíc peněz. 6.) Jsem diktátorem v banánový republice a neustále seru CIA. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Stallone ako režisér nie je od Stalloneho ako herca o nič horší. Ak mi je pri ňom niečo sympatické, tak že presne vie, čomu rozumie najlepšie a nesnaží sa točiť na čo nemá. Preto netreba od Expendables čakať zázraky na poli príbehu ci charakterov, ale nekompromisný akčný nášup plný nostalgického spomínania na 80te roky. A hoci nepatrím k zarytým fanúšikom tohoto obdobia, túto poctu plnú bývalých i súčasných akčných hviezd som si dokázal vychutnať. Aj napriek tomu, že na tímovej chémii nie je kladený až taký dôraz ako by mohol. Ale ani toto, ani fakt, že 80tky úplne takto nevyzerali, čo je najviac badať na modernejšie snímanej hoci zároveň príjemne staromilskej akcii, mi nedokázali dojem výraznejšie skaziť. Aj keď som očakával viac, váhanie ohľadom pokračovania nie je vôbec nutné, verím, že táto téma má potenciál ísť ešte nahor. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po skončení jsme s kámošema nadšeně kecali o tom, jak je ten negr všechny rozsračkoval tou AA-12, jaký dělal Statham fatality a jak byl Lundgren nezničitelnej, až do konce titulků. A já se zase cejtil jako malej, když jsem Slye a spol. tajně hltal v noci na Nově a bál se, aby se máma nevzbudila a nezatrhla mi to abych šel spát :))) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ten scénář byl tak hloupej a děravej, že by to nevstřebaly ani 80. Scéna v kostele ovšem byl suprová, o tom žádná. Ale potom? Budu citovat Subjektiva: "záběr "pif", záběr "paf", záběr "puf" a zase "pif", záběr "levý hák", záběr "pravý hák", záběr "kravata", zaběr "zvedák". Než jsem pochopil, kdeže se to ta akce děje, již jsem se na ni díval odjinud." Většinu času mě nezajímalo, kdo střílí, ani proč (protože důvody buď nebyly žádné, nebo hloupé a patetické), a protože se střílelo většinu filmu... Kouknu na dvojku, prý je lepší, ale asi protože jsem se na to tolik těšila, hodně, hodně to zklamalo. Slabé 2*. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 80 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Lee Christmas (Jason Statham) fotografuje armádu s objektivem 24-70mm, ale fotky na displeji odpovídají při dané vzdálenosti mnohem delšímu ohnisku. (McFee)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama