Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Celia by chtěli by začít nový společný život. Jenže Nickovi dřívější parťáci-kriminálníci požadují splátku dluhu. Zoufalý Nick se odhodlá ke krádeži, při které však nešťastnou náhodou zastřelí policistu. Rázem má mladý pár za patami celou speciální jednotku. Ukryjí se v domě Victora von Hartenberga, kterého zároveň vezmou jako rukojmího. Netuší, že Victor právě zmasakroval svou rodinu.Venku čeká policie, uvnitř brutální zabiják… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller /nepochopil jsem označení komedie u názvu filmu/, který je určen spíše na televizní obrazovku, ale dle mého určitě není tak špatný jak zde čtu. Samotný příběh není špatný, i když předvídatelný a hlavně výkon Billyho Zaneho v roli zabijáka je dobrý. Největší problém, který s filmem mám je ten, že je dost vidět, že při natáčení nebylo peněz nazbyt. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Billy Zane v nemeckom thrilleri, ktorý zo začiatku pôsobil sľubne, ovšem s pribúdajúcimi minútami a kopením sa jednej scenáristickej hovadiny na druhú, už pôsobiaci skôr úsmevne. Napríklad už dlho som nevidel dementnejšiu zásahovú jednotku a škuľavejších sniperov ako tu. Dvojica únoscov bola strašne nepresvedčivá a pri takomto správaní aké som videl, by museli ísť k zemi do piatich minút. Je to môj druhý film s Billym za tento týždeň po Vládcovi kúziel a možno už je to na mne poznať. Ak Mr. Zane bude brať aj naďalej úlohy v takýchto nízkorozpočtových zhovadilostiach, tak sa sám pochová. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Céčkový německý thriller, který místy skutečně vypadá spíš jako komedie, než že to někdo myslí vážně. Samotná tvůrčí myšlenka by se snad ještě dala zkousnout a se vší vážností se z toho dalo vymáčknout mnohem více, jen kdyby tvůrci nebyli takové jelita, dialogy hrozné a herci nepřehrávali jak kráva. Billy Zane si ještě držel jakžtakž svůj standart a byl jasně tím nejlepším co nám tu bylo nabídnuto (kromě výstřihu hlavní hrdinky), dokonce to v jednu chvíli mělo i zajímavou atmosféru, ovšem jen do doby, kdy se vrah začne nahánět s párem a holkou po baráku (on je mohl všechny několikrát zabít, oni jeho rovněž tak), do toho všeho policajti, snipeři – taky měli možnost několikrát vše ukončit (některé akční scény mi vážně připadaly spíš jako úmyslné parodie)…No prostě tomuhle prostě nemůžu dát ani průměrné ohodnocení, protože bych ublížil tomu zástupu průměrných béčkových thrillerů. ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může mít tento paskvil 66%? Viděl ten film někdo z těch, co dali nedejbože pět hvězdiček? Naprostá katastrofa. Až na Billyho Zanea naprosto příšerní herci, dialogy jsou tak stupidní, že jsem tomu prostě nemohl uvěřit a celý je to tak hrozně amatérský a blbý, že jsem to už dloooooouho neviděl. Nedoporučuju ani vyznavačům špatných filmů, protože Uwe Boll je proti tomuto Fellini. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem podprůměrnou kravinu a on se z toho vylíhnul docela slušný kousek. Docela slušná zápletka a docela slušní hrdinové. Herci tak nějak přirození a věrohodní. Pustila jsem si to v TV jako pozadí, ale pak se to začalo přelévat a rázem bylo z filmu popředí a já jsem usedla a koukala. Né že bych byla nějak fascinována, ale něco málo na tom bylo. A možná i o chlup víc. A komedie? To nechápu. Nebyl tam jediný komediální prvek, spíš jsem chvílemi vnímala něco jako prvky hororu. No jo, člověk opravdu nemůže dát na to, co čte... a musí si to sám "osahat". ()

AngiS odpad!

všechny recenze uživatele

uáá... Miliony možností jak toho psychopata co s nima je v baráku zabít.. A až ke konci filmu do něj vrazí nůžky.. no paráda.. Tyhle německý paskvily jsou tak na úrovni.. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Nielenže je tu Billy Zane ako zástupca inej kultúry, on je tu ako keby z úplne iného filmu. Jeho postava je strašne cool, a ako jediná jedná ako normálny človek (až na pár výnimiek). Konanie ostatných postav je tak idiotské, až mi to prišlo smiešne. Akčné scény sú natočené absolútne katastrofálne, film má diery v logike ako ementál a k tomu pôsobí lacno ako prvá séria kobry 11. Každopádne aspoň 1* za Billyho. ()

MraMor odpad!

všechny recenze uživatele

Dal by som tejto hlúposti jednu *, ale nechcem aby takyto titul mal zbytočne veľké hodnotenie, v ktorom sú do 91 minút natlačené "neskutočné" herecké výkony, more nelogickostí. Silno doporučujem pri tomto filme nerozmýsľať a len pozerať lebo pokiaľ by nad tým začal človek rozmýslať tak by to musel asi po 10 minutach vypnúť. Mne sa to podarilo dopozerať až do konca. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Nick, hlupák věřící ve vlastní inteligenci a štěstí, měl co dočinění s nelegálními kšeftíky, ale chtěl by na to hodit bobek a vzít před tím, co si nadrobil, roha do USA. Sebere teda buchtu a vyrazí. Jeden z jeho (teď již bývalých) "obchodních partnerů" to ale nechce nechat jen tak a vyhrožováním se chce dobrat jakýchsi peněz. Nijak originální a to bohužel i po stránce filmové. Lehkou demencí ve filmu trpí skoro každá postava a nějak se nedostavila ani atmosféra. Místy zmatené a nudné, podprůměr co není zrovna akční, komediální ani thriller. A jako krimi taktéž slabé. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Nebýt povedeného konce, uvažoval bych o nižším hodnocení. A nepomohl by tomu ani Billy Zave, ani bujné poprsí hlavní hrdinky. ()

Honsik 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to koukat, ale byla to nehorázná kokotina. Tol´ko nelogičnosti jsem ve filmu podobného zaměření nikdy nepozeral´! ()

Bugiii 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za myšlenku filmu.....jinak ve filmu je skutečně mnooooho nesrovnalostí a hloupostí. Měla jsem chuť hlavním hrdinům vyfackat, mohli to udělat úplně jednoduše a inteligentněji. Ani poslední scéna, která měla být dojemná mě nijak nezaujala, spíš jsem si řekla- patří mu to. Oh, Billy, co sis to vybral za film?! Máš na víc!!!!! ()

mansonn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol odpad ako hrom, nemci vystruhali film z doby predpotopnej.Nelogickost,prekuknutelnost a ozaj primitvne natocene za par korun ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Mladíček Nick a jeho snoubenka Celia utíkali před rukou zákona. Při svém útěku postřelil Nick policistu, který zranění podlehl. Dočasný úkryt nalézli v domě, kde maniakální seriový vrah právě vykonal rituální vraždu a vyvraždil téměř celou rodinu!? Vzápětí je dům obklíčen - "kukláči" speciální policejní jednotkou, Nick , nic netušíc , vzal si jako rukojmí maniakálního vrahouna. K jejich prozření došlo záhy, s kým mají tu čest. Sériový maniakální vrah se stal rukojmím vraha amatéra. Je jasné, že amatér nemá šanci. Komandu kukláčů velí otec zavražděného policisty, který se chce pomstít stůj, co stůj. Pomsta je tak sladká, aproto neváhá vyslat komando ke zteči. V nastálem zmatku se ovšem profesionální vrahoun osvobodil a zprovodil ze světa 3 kukláče kuchyňským nožem. Tak to máme již 6 mrtvol. Velitel kukláčů přehodnotil situaci. Ukousl si holt velké sousto. Vrah profesionál usiloval o sedmou mrtvolu tak dlouho, až si 6 x naběhl na zahradnické núžky. Celie, které se přestalo zamlouvat chování maniakálního šílence, tomu konečně k všeobecné úlěvě všech zúčastněných udělala přítrž. K jedné vraždě však přece jen ještě dojde. Vzápětí silně motivovaný velitel kukláčů vtrhne do vily a popravil osobně vraha svého syna. Nenávist kreslí spravedlnost k nepoznání. Takto tedy komedie nevypadá, děj chvílemi, klopýtal a škobrtal. 55% ()

dzetko83 

všechny recenze uživatele

Rad se obcas kouknu na dobry becko...boha ale tady uz to nebyla vubec legrace.o dialozich se neda mluvit,velitel komanda by nemel hrat ani clovece nezlob se a nahanecky s hlavnim zaporakem... :-D Byt to trosku nadsazenejsi tak to beru jako komedii... Hawk. ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dolů dávám za ten blbý závěr s Nickem a vůbec to řešení vztahů po takových věcech bylo trochu nedůvěryhodné.. Jako pár vtipných či ironických scén tam bylo, ale označovat to jako Komedii je blbost. Poté co si vzali za rukojmí toho vraha bych to spíš označil i jako horor. Taky mě dost naštvalo to jednání toho policisty, který se do toho hrnul celkem neprofesionálně.. ----- Tak jako zajímavý film to je. Je tam pár zvratů a je to i napínavé. Děj by potřeboval trochu poupravit, ale jinak až na ten konec a fakt, že ti Nickovi dřívější parťáci co to vlastně začali zůstali nepotrestaní, je to celkem zajímavý film. ()

Reklama

Reklama