Reklama

Reklama

Hráči s časem natáčejí různé činnosti vysokorychlostní kamerou a ukazují zpomalené studie toho, co lidské oko nepostřehne. Podívejte se, jak to vypadá, když se rozbíjí betonová deska, leje voda do vroucího oleje či útočí taserem... Dokumentární seriál Hry s časem radikálně mění náš pohled na svět a dění okolo nás. Vychutnejte si podívanou, jež obvykle zůstává našim zrakům skrytá, protože se odehrává příliš rychle, nebo naopak příliš pomalu na to, abychom si ji dokázali užít. Hry s časem využívají speciální kamery a zachycují vskutku neuvěřitelné záběry. Připravte se, že se stanete svědky nečekaného. (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný pořad o pouštění x-krát zpomalených sekvencí milionkrát dokola, dokud to člověka neomrzí. Američani to už zřejmě jinak ani neumí... Divák se vlastně nic nového nedozví, většinu záběrů už stejně někdy viděl (žonglování, pití psa, rozmixování či jiná destrukce různých předmětů...). Zpomalené záběry můžu, ale tohle je totálně bez nápadu... Aktuálně to tu má 82 procent . Očividně tady nikdo nikdy neviděl žádný zpomalený záběr, protože jinak si to vysvětlit nedokážu. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

nic geniálního na tom neni....zkoušej řadu vyzkoušenejch věcí...kdo se zajmá o slow motion, high speed video a tak....tak ví...o čem mluvim.......a zkoušej taky řadu kravinek.... Střídá se tam klasicky natočený "kuchyň" a pak konečně highspeed záběry(který jsou prostě mnohem hezčí, než tv vizuál vyblitej real-time....což je docela škoda....kontrast...ehm)...pěkně v HD ! Nějaký povídání....vtípky....takovej ten americkej zábavnej cool průvodce...hlas.... Něco je po zpomalení nezajmavý.........ale jinak jsou ty záběry velice řemeslně hustě zpracovaný....kompoška, barvy....art prostě..........highspeed a ještě infra highspeed.....všecko možný, co člověk nevidí a ani si nepředstaví....je to sakra fascinující.....ikdyž popcorn, balónek - už pomalu takový highspeed klišé....ale zase natočený právě highspeed infra kamerou...to už je o něčem jinym..............nevim, vlnící se bicí...vlnící se sklo...po rozbití skleničky na víno..to sem asi viděl jinde...........................................Asi tolik potřebuju ten crazy styl Discovery...ale budiž......populárně naučný.....lehce.....sice je fakt, že by tam mohlo bejt víc informací..o technice a tak.......ale.....v pohodě....v porovnání s českou tv produkci..je to geniální......lidi maj rádi highspeed záběry..fascinace....profi highspeed kamery jsou sakra drahé a nedostupné(ty HD to už de přes milion Kč...takže, kdo si myslí, že to sou jen zpomalené obyč záběry...tak to ani nápad....neni sranda to točit....žere-potřebuje to strašně světla....škoda, že právě se tam člověk nedozví....fakt...jaká kamera...co umí....apod)....není zas tak často užívané..takže...highspeed záběry super....to blbnutí kolem vystříhat... ()

Reklama

PavHer 

všechny recenze uživatele

Technologicky absolutně vychytaná dokumentární série, ve které nám tvůrci odhalují taje zpomalených záběrů běžných činností. Víte například, co se děje ve stolním mixéru za provozu, nebo jakým způsobem váš pes pije vodu? Sežeňte si tento seriál. Je pravda, že některé pokusy nic nového neobjasňovaly, ale nabídly minimálně výbornou vizuální podívanou. 90% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Klasičtí Američané. Zničí cokoliv a natočí to zpomaleně, aby výsledný efekt na diváka bylo jednou velké "wow". Zpomalené záběry mnoha různých výmyslů od "hozené mentosky do Coca-Coly" až po házení věcí na ultra silnou sekačku na trávu.... Některé jsou nejen efektivní, ale i zajímavé, avšak např různé "bitky a mlácení" kaskadérů apod mě zrovna nijak nezaujalo. Celkově jde o efektní ukázku technologie, která se později opakuje. Dokument, který otevírá okno do nové, zpomalené, dimenze plné jindy skrytých krás. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimave :-) Particka znudencu si vzala nejakou super kameru, natocila vsechno mozne co je napadlo a prislo jim zajimave a ted nam to pousti zpomalene. A je to prekvapive zabavnejsi nez bych cekal. Zpomalena facka, boxerske udery, ryba rozflakana katanou, vybuchy, prustrely skla.. je to cool :-) ()

Galerie (3)

Související novinky

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama