Reklama

Reklama

You and I

  • Rusko Ты и Я (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě mladé dívky, Američanka Janie (Shantel VanSanten) a Ruska Lana (Mischa Barton), se seznámí přes internet díky svým idolům - ruské popové skupině t.A.T.u. Janie se rozhodne přijet do Moskvy, kde se setkává nejen s Lanou, ale i se svými oblíbenými zpěvačkami. Obě hlavní hrdinky se rozhodnou zůstat v lákavém světě plném zábavy, bohatství a sexu, který jim nabízí moskevská smetánka. Náhle jsou však přinuceny postavit se kruté realitě a jejich přátelství projde těžkou zkouškou. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nemusela t.A.T.u., ale teď mi Little people hučí v hlavě víc, jak nadrženýmu puberťákovi v klacku... Film primitivní až hanba, mohla bych vykoupit lékárnu, ale náplasti by mi na díry ve scénáři těžko vystačily. Ale já vám nevím, možná je to tím, že jsem kvůli překladu trávila s tímhle kouskem nějakých dvacet hodin, ale nějak mě ve finále chytl a já pomalu uvažovala, že dám za čtyři, jak je to vlastně celý geniálně ujetý a pohádkový. Nehledě na to, že Mischa Barton is fuckin' hot, což jsem sice tak nějak věděla už dřív, ale teprva teď podle mě doopravdy vynikla (řeším tu sexappeal, nikoli nadání), kór po boku Shantel VanSanten, která mě taky celkem zaujala (trochu mi připomíná Kristen Stewart). Další ruskej kousek, kterej mě po Sušenčiných Vykruťasech slušně pobavil. S rezervou za 70% ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Puštěno zcela na slepo, aniž bych věděla obsah a že se tam objeví t.A.T.u. Dlužno uznat, že v tomhle kousku se najde snad všechno, od kamarádka taky ráda přes modeling, showbusiness, ruský ostrý hochy, fet.......a já nevím co ještě. Ale na nenáročný sobotní ráno dobrý, a víc to prostě neřeším, i když je to vlastně blbost :) ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naivní a těžce povrchní pohádka, na kterou mě nalákalo herecké obsazení (Quinn z One Tree Hill a Marissa z OC). Bohužel všechny zápletky jsou tak primitivní, že z toho začne být po chvíli slušná komedie a jedna velká přehlídka neschopnosti všech zúčastněných scénáristů. Budiž jim k dobru přičtena muchlovačka Mischy a Shantel. PS.: "Obdivuju" Joffého, jak dokázal námět na tři řady béčkového seriálu vtěsnat do jednoho hodinu a půl dlouhého filmu. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že skupina t.A.T.u. byla dost možná jediným důvodem, proč jsem tento snímek zhlédl. Upřímně řečeno je to variace na mnohem lepší a znamější Fucking Åmål. Místy to působí jako hodně nepodařená komedie, a to díky velkému množství podivných a nesympatických postav zahraných podoprůměrnými herci. Co se dobrých stránek filmu týče, You and I celkem hezky zobrazuje ruské mafiánské prostředí a značné hmotné rozdíly v ruské společnosti. K tomu lze připočíst jakžtakž slušné herectví obou hlavních představitelek a celkem dobrou hudbu. Filmu se rozhodně nemusíte bát, ale je to stále a donekonečna opakovaná pohádka pro dospělé. 55% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Že to má ucházející doprovodnou hudbu od t.A.T.u. a holky, na které se dobře dívá, je sice hezký, ale tuctový děj roztažený na 100 minut táhne každou chvíli film dolů a po půl hodině nemá šanci něčím překvapit. Na brouzdání holek po Moskvě se bez nějaké větší zápletky nedá koukat celou dobu. Navíc s postupným příchodem všech dalších nesympatických postav, kromě Yelchina, který docela zaujal už ve Star Treku, ztráta koncentrace narůstá. Lepší dvě hvězdy. 50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Na popud producentů byl film celkem dvanáctkrát předěláván, premiéra byla proto neustále odkládána. (Dlee)
  • Předlohou ke scénáři byla novela ruského politika Alexeje Mitrofanova "t.A.T.u. Come Back". (ČSFD)
  • Film byl natočen novou technologií ve formátu 2х35. (Dlee)

Reklama

Reklama