Reklama

Reklama

Grizzly: Pomsta šelmy

(TV film)

Skupinka čtyř kamarádů – Wes, Sean, Ritch a Lauren –, kteří právě s úspěchem udělali maturitu a také ji řádně zapili, se vydá na výlet. Kohosi napadne, že by mohli jet na místo zvané Grotto, kam je zakázaný vstup. Mladíci se pro nápad ihned nadchnou, jen Lauren se nezdá. Nakonec ale i ona souhlasí... Když přijedou na místo, všude visí cedule o zákazu vstupu. Čtveřice jich nedbá a velkou rychlostí brázdí prašné cesty parku. Pak auto do něčeho nečekaně narazí a skončí v křoví. Otřesená Lauren se vydrápe z havarovaného vozidla a spatří na cestě usmrcené mládě medvěda grizzlyho. Sean navrhuje, aby co nejrychleji odjeli, protože matka bude určitě nablízku. A nepochybně se rozzuří. Z lesa už se ozývají znepokojivé zvuky... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným plusom tohto filmu je postava medveďa. Je však škoda, že jeho potenciál nebol naplno využitý. Hrozný herci tápajú v nelogickom a tupom scenáry a zbesilých útokov, ktoré to mohli zachrániť je žalostne málo a aj to málo delia neuveriteľne dlhé a nezáživné pasáže. Záver je z kategórie WTF? a úprimne povedané som horší koniec asi ešte nevidel. Za medveďa - 10 % ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bože proč jsem na to koukal. Aha už vím horor, ekohoror, a navíc béčko. Tak je to jasný. Nicméně jsem od Syfy čekal něco daleko více tohle je ale neuvěřitelná sračka, čekal jsem i více od DeCoteaua když netočí buzerantský horory tak to jde, ale tohle bylo neuvěřitelně debilní, matka medvědice se jde pomstit protože je nasraná, to bych bral ale jakým způsobem je film udělaný je naprostá katastrofa, krvavé efekty na kameru jsou ubohé a jsou to jediné efekty na který narazíme, medvěd byl nic extra sice bylo pěkný jak příběhl opravdovej medvěd ale žádná vražda není vidět na kameru takže prd. Herci byly úděsný.... Do jednoho a navíc do jednoho byly strašně nepříjemný. Strašná kravina. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som tomu dával ešte ako také nádeje, ale potom čo sa dostavila prvá akcia s medveďkom, všetko sa to rozplynulo. Jedna bieda a rovno aj hanba tvorcom. Podľa ich prevedenia, sa tu celý ansámbel chová ako banda tupých hláv ( áno, občas aj tá medvedica ), dostáva sa do nelogických situácií a hraje mizerne. A ku tomu nuda jak blesk. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tento režisér točí čím ďalej tým horšie filmy.Zo začiatku ešte boli niektoré jeho filmy celkom obstojné,ale toto bolo veľmi slabé.A vraj to bol študent u Rogera Cormana.Jediné čo na tom filme bolo pekné,bola medvedica,ozaj krásny exemplár.A ešte tie lesy,tie boli tiež pekné.Film absolútne nič neponúka,okrem hlúposti.Teenagery sa správali ako imbecily a vôbec ich neľutujem.Takže mamička malého medvedíka vzala spravodlivosť do vlastných rúk a dobré urobila.Jedná hviezdička za toho medveďa a pekné lesy a za film veľké h...o. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Film jsem zvolila jako večerníček, tedy program určený k usínání, a svůj účel splnil dokonale. Po nějakých 35-ti minutách zívání a ospalého mumlání "Tak už je zmorduj, medvědí atrapo!" jsem se plynule přenesla do svého bizarního světa nočních můr. Vlastní fantazie nabízí rozhodně více nervydrásajících zážitků, než sledovat šustící křoví (dělá to větříček, protože grizzlymamka se pohybuje a přepadává ty odpudivé dementy zcela bezhlučně, akorát si v kritické chvíli nasraně zařve:-)) a nepřesvědčivě hysterické jakožeherce, rekrutující se z řad rodiny producenta a režiséra... plus nějaká ta pornohvězdička, co si odskočila k "serióznějšímu" řemeslu. Být to krátkometrážní snímek, mohl by se tady snad i pyšnit lehce podprůměrnou modří, ovšem navzdory své mentální absenci ve druhé polovině filmu v nejmenším nepochybuji, že hvězdičku tomu dali pouze lidé nesmírně velkorysí. Kanaďané by se měli světu za tenhle výtvor ústy svých vládních špiček omluvit a všechny, co se na výrobě podíleli, předhodit jako žrádlo medvědům. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na místech, kde bylo nebezpečné natáčet s medvědem, hrál herec v medvědím kostýmu. (Cheeker)
  • Medvěd se jmenuje Koda. Navzdory tomu, že ve filmu hraje samici, je Koda samec. (Cheeker)
  • Scény, ve kterých medvěd nahlas "vrčí", byly dabované. Ve skutečnosti - když stál na zadních nohách - tak prosil o marshmallows. (Cheeker)

Reklama

Reklama