Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, úprimne povedané, mohlo to dopadnúť aj trochu lepšie. Masky výborné, páru gore scén taktiež, atmosféra starého domu i backstory dobrá, ale vadili mi niektoré scény, až príliš odohrávajúce sa v temnote, tým pádom bolo ťažšie sa v nich orientovať. Taktiež záver mohol byť lepší, sexbomby potešia oko, tu to bolo super, mužská časť castu mohla byť sympatickejšia, ale o to tu až tak nejde. Originál ostal nepokorený, je to zábavný film, ale čakal som viac. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co je s ní?" ,,....já, já....strčila si rtěnku do kozy a vylezla jí z pičky! OK?" Čekal jsem spíše průšvih, ale nakonec mě to bavilo mnohem více, než původní Noc démonů. Příběh je prostinký - skupina lidí (sedm) zůstane po večírku rozpuštěném policií v tajemném domě a divák až do konce sleduje, zda přežijí (doufá, že ne), a nebo je zmasakrují démoni. Ano, je to vpodstatě hodně dlouhý hudební klip, ovšem se skvělou muzikou - např. The Ghastly Ones, The Barbarellatones, Creature Feature, Death Riders, Goatwhore, T.S.O.L., Zombie Girl a velkou samostatnou hvězdu si zaslouží TYPE 0 NEGATIVE! Úplně nejlepší jsou úvodní titulky - oběsit se, až uletí hlava, no páni! A z bezhlavého těla teče kečup, jako když Perseus sťal Medusu... Sex (pěkný je démonický - samá chapadla), drogy, rock, prsaté děvečky, démonické držky, dům a jeho zákoutí, kostřičky, sem tam rudý šplíchanec... jednoduché, ale pro zábavu dostačující. V jednu chvíli se nahromadilo tolikrát FUCK (kterým se v celém filmu nešetří), že jsem si znovu uvědomil, jak má angličtina proti češtině chudičkou slovní zásobu... (pro zájemce a nevěřící doporučuji - P.Ouředník - Šmírbuch jazyka českého) ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No třeba takoví zajíci, ti vám mají zajímavé trávení. Protože jim to v panděru nějak blbě pracuje, tak ani to hovno neumí udělat dobře na první pokus. Takže když hodí bobek, znova ho sežerou a stráví a pak je teprv kompostovatelný tovar dokonalý. U Adama Gierasche je horší, hovno, které stvořil, je téměř totožné jako u původního produktu. Natočit v roce 2009 zhůvěřilost na úrovni špatného osmdesátkového béčka, to už chce kus drzosti. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na film plný lekaček ve stylu Autopsů... BOHUŽEL. Dvě hvězdy dávám za povedený začátek. Nicméně nechápu co se potom stalo. Ze slibně se vyvíjejícího hororu se najednou stala snůška nelogických nesmyslů. Je to pouhý pokus o strašidelný film, přitom to nejstrašnější je, jak je to natočený. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Priemer, bohužiaľ... Tešil som sa na to od prvej zmienky o natáčaní remaku. A tak vlastne ani nebolo načo. Obyčajná jednohubka ku ktorej sa už asi nevrátim. Mrzela aj účasť Linnei Quigley (horrorovej ikony 80.rokoch). Dúfal som že dostane neakú väčšiu rolu, a nie len neaký sekundový štek, v ktorom nám ukáže svoju riť, aj to len v elasťákoch. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama