Shrnující díl před čtvrtou řadou seriálu, kde si připomeneme předchozí události, hlavní postavy a největší záhady ostrova. (TomikZlesa)
H34D
Finále třetí série bylo ohromné, zejména díky působivému a lehce mystifikačnímu flashforwardu a proto se každý správný fanoušek těšil na další díly jako na smilování. Tento rekapitulační díl nám měl v hlavě vše srovnat a připravit nás na čtvrtou sérii, která vše opět bezpečně rozházela. Bohužel už ne tolik díky genialitě dramatu jako mírné překombinovanosti a rozházenosti... Lost už po 3. sérii nikdy nebylo jako dřív. Každopádně hodnocení tohoto rekapitulačního dílu bez špetky invence = 5/10(25.7.2009)
3DD!3
Klasický shrnovák, který se díky hypnotickému hlasu Michaela Emersona dobře sleduje i poslouchá. Navíc je tam až na flaschbacky téměř všechno podstatné, takže pokud jste líní sledovat předchozí tři řady seriálu...(15.11.2008)
Colonist
Sice jsem zastáncem toho názoru, že tyhle rekapitulující díly jsou pro toho, kdo seriál sleduje pravidelně a netrpí výpadky paměti, poněkud zbytečné, ale tento je ze všech asi ten nejpovedenější, zejména díky komentáři Michaela Emersona.(10.7.2009)
Související
- Lost: The Final Journey (TV film) (2010)
- Lost: The Final Chapter (TV film) (2010)
- Lost: A Journey in Time (TV film) (2009)
- Lost: Destiny Calls (TV film) (2009)
- Lost: The Story of the Oceanic 6 (TV film) (2009)
- Lost: The Answers (TV film) (2007)
- Lost: Missing Pieces (TV seriál) (2007)
- Lost: A Tale of Survival (TV film) (2006)
- Lost: Reckoning (TV film) (2006)
- Lost: Revelation (TV film) (2006)
- Destination: Lost (TV film) (2005)
- Ztraceni: Cesta (TV film) (2005)
- Lost: Revealed (2005)
- Ztraceni (TV seriál) (2004)
Podobné
- Tři (2005)
- Trosečník (2000)
- Amazonka (TV seriál) (1999)
- Šest dní, sedm nocí (1998)
- Novodobí Robinsoni (1998)
- Inhumanoid (TV film) (1996)
- Návrat do Modré laguny (1991)
- Úplné bezvětří (1989)
- Modrá laguna (1980)