Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh čtyř kamarádů, kteří chtějí uspět ve světě rockové hudby. Hrají sice na svatbách, ale přihlásí se do televizní soutěže a poté, co vyhrají, se musejí naučit čelit mnoha nečekaným výzvám popularity. Vydrží jejich přátelství nebo podlehne záři reflektorů? A co bude s kamarády za deset let? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (7)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Něco jako Dil Chahta Hai nebo Jhankaar Beats. Kapela, hudební soutěž a kamarádství, které prochází zkouškami. Kromě děje jsou tu i jiné spojovací články. Třeba Farhan Akhtar, režisér prvního jmenovaného filmu, syn uznávaného básníka a scénáristy si tu užil svůj herecký debut. Rozhodně to byl film, který ve mně vzbudil dojem, že se v Indii tvoří a poslouchá i jiná hudba než ty stále stejné soundtracky. Moc se v tom nevyznám, ale i bych věřila, že by Farhan dostal do varu i jiné než indické publikum. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten název je celkem slibný, ale v konečném důsledku to není úplně ono. Ten rock, který je zde prezentován, je na mě přece jen trochu moc popový, ale musí se tomu nechat, že ty písně jsou místy docela chytlavé. Jinak je to celkem standardní drama, celkem standardní romance a celkem standardní film o jedné kapele. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu som čakala rockerský rebelský film, ale vykľul sa z toho celkom povedený film o priateľstve, láske a životných kompromisoch, ktoré musí človek podstúpiť a žiť s nimi a ich následkami. Striedanie dejových líní súčastnosti a minulosti mám rada a tu sa im to veľmi pekne podarilo skĺbiť, príbeh sa rozvíja a vysvetľuje postupne a bez zádrheľov. Hudba aj keď nie veľmi silno rocková je pekná a chytľavá. Veľmi sa mi páčila kamera, fakt dala filmu zvláštny punc a pocit inakosti, takú nejakú farebnosť vyvolávajúcu nostalgické pocity.... Hlavní predstavitelia tak nejak zvláštne aj vo svojej odlišnosti spolu ladili, dobre sa na nich dívalo.... celý film v kontrastne s názvom vo mne v konečnom dôsledku vyvolal podivný pociť pokoja a mieru.... :-) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Som popravde trochu sklamaný... už len z toho názvu filmu, ktorý sľuboval minimálne 3 úderné pesničky, tu sa to zastavilo na "Socha hai", ktorá odznela hneď v úvode a potom nasledoval už len jeden nemastný/neslaný balast za druhým... škoda, lebo viem, že Farhan je muzikant, ktorého vkus a (hudobný) talent mi zatiaľ zakaždým sadol. Do plusu to mierne vyťahujú tie skoro až atmosferické podmazy medzi scénami, do mínusu zase strašne ploché a mimózne sa správania hlavných dvoch "ég" (ieg? Neviem ako sa to skloňuje, sorry...). No pod tie tri ma to nepustí hlavne vďaka obsadeniu. Každý člen Magiku si ma takmer okamžite získal. 4 zaujímavé individuá a každý niečím iným... Hlavne po tom ako sa zhodia slnečné brejle, oholia sa brady, ostrihajú vlasy, porodia sa deti. A až po tom všetkom vidíš na pódiu tú večnú chémiu. Áno, uvedomujem si, že je to lacný ťah, ale budiš, rád som sa týmto nechal zblbnúť. Update: pár krát mi to musel YT ponúknuť a mením na 4*. Farhan a Arjan sú v tejto polohe nezabudnuteľní + "Mysleli sme si, že točíme film, ale až po poslednej klapke sme si naraz uvedomili, že sme nakrútili Príbeh.". (FA) Je to tak... ()

Reklama

Reklama