Reklama

Reklama

Daniel Landa - Bouře

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2006, 94 min

Hrají:

Daniel Landa

Obsahy(1)

Záznam jedinečného koncertního vystoupení Daniela Landy ze dvou vyprodaných koncertů v Praze a Ostravě Bouře 2005.

BONUSY: Před Bouří, Kdož jste boží bojovníci á capella, Protestsong, Volám

TRACKLIST: 1. Motýlek
2. Ztracení hoši
3. Sen
4. Protestsong
5. Moravské pole
6. Bílá hora
7. 1938
8. Tradice
9. Kouzelník
10. Tajemství
11. Čaruj
12. Militia Christi
13. Volám
14. Stvůry
15. Zlatý drak
16. Blaničtí
17. Janek blázen
18. Táta
19. Vltava
20. Kdož jste boží bojovníci
21. Šance
22. Kdyby
23. Quantum tarantulí (Fredy176)

(více)

Recenze (48)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Landovu hudbu mám rád, ale toto koncertní DVD není nijak vyšperkovaný do kvality, po zvukové stránce je to průser. Důvod všeci musí slyšet. K čemu různý luxusní 5.1 a DTS stopy, když to je odfláklý a neplní to svoji luxusní úlohu...Oči nepřimhuřuju, jelikož Landa není z těch, kteří by si tu studiovou kvalitu nemohli dovolit vyšperkovat. Po pěvecké stránce co se týče Landova projevu taky docela podprůměr, co se týče obrazu, už je to lepší než Vltava, která měla zas hodně průserovej obraz. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

hudba super, zpěv trochu děs(jakoby se ani nesnažil), navíc ....... Byl jsem skinhead, dnes už nejsem, nevadí mi kališníci, nevadí vlastenci, nevadí mi apolitičtí skins. Vadí mi neonacisté, komunisté a jím podobné odnože a distancuji se od nich......pobuřovat a šokovat....proč ne, ale vyřizovat si tam účty...blbost. Nejslabší koncert od Vltava tour ()

Reklama

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb a autoři DVD 1. Motýlek (Daniel Landa/Daniel Landa) 2. Ztracení hoši (Daniel Landa/Daniel Landa) 3. Sen (Daniel Landa/Daniel Landa) 4. Protestsong (Daniel Landa/Daniel Landa) 5. Moravské pole (Daniel Landa/Daniel Landa) 6. Bílá hora (Daniel Landa/Daniel Landa) 7. 1938 (Daniel Landa/Daniel Landa) 8. Tradice (Daniel Landa/Daniel Landa) 9. Kouzelník (Daniel Landa/Daniel Landa) 10. Tajemství (Daniel Landa/Daniel Landa) 11. Čaruj (Daniel Landa/Daniel Landa) 12. Militia Christi (Daniel Landa/Daniel Landa) 13. Volám (Daniel Landa/Daniel Landa) 14. Stvůry (Daniel Landa/Daniel Landa) 15. Zlatý drak (Daniel Landa/Daniel Landa) 16. Blaničtí (Daniel Landa/Daniel Landa) 17. Janek blázen (Daniel Landa/Daniel Landa) 18. Táta (Daniel Landa/Daniel Landa) 19. Vltava (Daniel Landa/Daniel Landa) 20. Kdož jste boží bojovníci (Daniel Landa/Daniel Landa) 21. Šance (Daniel Landa/Daniel Landa) 22. Kdyby (Daniel Landa/Daniel Landa) 23. Quantum tarantulí (Daniel Landa/Daniel Landa) BONUSY - Před bouří (dokument o koncertu) - Kdož jste boží bojovníci VIDEOKLIPY Protestsong (Daniel Landa/Daniel Landa) (Sony Music Entertainment 2004) Volám (Daniel Landa/Daniel Landa) (Sony BMG Music Entertainment 2005) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Na koncertu jsem byl, výborný zážitek. Také se mi hodně líbil projev před písní Protestsong a pak samozřejmě samotná píseň, draly se slzy do očí. Další mé oblíbené písně, které zazněly na koncertu: Tajemství, Táta, Vltava, Kouzelník a Moravské pole. Daniel Landa bude pro mě vždycky nejlepší zpěvák. A úplně nejlepší jsou vlastenecké písničky s velice kvalitními texty. Dan je prostě modla. :-) A jeho průpovídky mezi skladbami na koncertě se mě líbí a dávají smysl. A taky jeho sebekritika, když zapomene text, nebojí se sám sobě si zanadávat. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

tak tohle jsem nějak nepochopil - hlasově hodně indisponovaný zpěvák vydá záznam svého vystoupení ještě drze na dvd .. když jsem to uslyšel poprvé, tak mě málem klepla vzteky pepka .. já jsem si o landovi vždy myslel, že je to perfekcionista .. proto tohle vydání odmítám a neberu .. po naprosto skvělé vltavě, je tohle pro mě zatuchlý rybníček někde na vsi .. a chci vrátit svý prachy … ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Koncertní šnůra Bouře měla mít zpočátku pět zastávek, Landa měl však před turné problém s hlasivkami, a tak se turné ztenčilo na pouze dva koncerty, a to v Ostravě a Praze. (HArna)

Reklama

Reklama