Daniel Landa - Bouře (koncert)

Hudební / Dokumentární

Česko, 2006, 94 min

Hrají:

Daniel Landa

Není to tak dokonalé jako Vltava Tour, ale rozhodně báječný rockový koncert se spoustou fantastických písní Dana Landy, které jsou doplněny jeho projevy. Nejvíce se mi líbil asi Protestsong a jemu předcházejí projev pro pana Feřteka......(4.12.2008)

Landová koncert s poriadne našľapanou atmosférov. Niečo ako Landové oľutovanie hriechov (ospravedlnia sa za fašizmus a extrémizmus), vysvetlenie nejasností z doby minulej a vysvetlenie jeho vyrovnania sa s kritikou...(10.12.2008)

Celkem vzato snesitelný koncert. Poměrně dobrých písní tu zaznělo a to nejsem zrovna velký fanoušek Landy. O špetku lepší průměr. ( Hodnocení: 6/10 )(21.4.2012)

Výborný koncert s hodně dobrými písněmi a to nejsem Landův fanoušek.. Nejlepší songy: Protestsong, Bílá hora, 1938, Volám.(16.11.2008)

Naprosto fenomenální vystoupení této velké, ale zároveň kontroverzní osobnosti. Viděl jsem koncert č. 2 z Prahy a byla to dvě hodiny dlouhá, nekončící jízda. Hudebně Landa jednoznačně na jedničku, jako vždy a mezi skladbami si vždy stačil ulevit na nějaké jiné - politické? - téma. "Omlouvám se všem, kterým jsem kdy v životě ublížil. Bylo to buď na ochranu mou, nebo mé rodiny. V případě potřeby jsem připraven své jednání opakovat." Hustý. Nejlepší skladby z koncertu: Protestsong, Bílá hora, Tradice, Táta.(23.7.2010)

• paascha

Cokoli s plešounem je megasračka, a tohle je megasraček koruna. Jo, a kdyby jste někdy v Uherském Hradišti potkali šprcku 11, čili Šukáše Blitkovského, neboli Lukáše Lipovského, kopněte ho s rozběhem do prdele. On už bude vědět, za co to bylo:-))(3.7.2011)

• WANDRWALL

Marně jsem čekal, že na tomhle DVD bude jedna z písní, která se mi od D. Landy líbí, ale nehraje ji tak často jak by měl.(10.9.2011)

• iamek

Nemám rád toho vykradače písniček od Karla Kryla.(21.12.2008)

• Bachy

Landa klesá hloub. Věčná škoda. Po Vltavě slaboučký odvar.(13.12.2008)

• Kryton

Landa je jen vyčůraný kapitalžrout. Udělá podbízivě laděnou písničku s naprosto iritující melodií a hodí tam pseudovlastenechký text nebo drsnárnu. No to bych zvracel! Btw. na jeho koncertech se "prý" stále ukazuje jak vysoko byl loni sníh.(13.5.2009)

Vynikající koncert s výbornou atmosférou, ale hodně mi vadí Landovy projevy. Bez těch keců bych dal plné hodnocení.(5.9.2009)

Další perfektní Landovo mini turné na které mám skvělé vzpomínky..Jen škoda občasných projevů,které rockovou show posouvají někam tošku jinam.Ale u některých jsem rád,že zazněli...."Odmítám extrémní odnoše jako jsou neonacisté,komunisté a jim podobné spiny a distancuji se od nich" a "Nejsem fašista,nacista,rasista taky ne".Třeba to někdo z kecalů slyšel a zkusí nad tím zapřemýšlet než zase bude mlet jablka s hruškama dohromady.Landa je samorost a odvážné (někdy možná trošku kýčovité) myšlenky k němu patří stejně jako zapomínání a pomotávání textů na živých vystoupení.Nejlepsí pecky:Ztracení hoši,1938,Táta,Tradice,Militia Christi,Kdož jste boží bojovníci.(17.11.2008)

Na Vlatavu Tour to nemá, ale zase je to lepší než V.P.K.K.P.Č.N. Koncert obsahuje více přeřeků a Landa už není tím kým býval. Uvidíme, jak moc se to projeví na dalším chystaném DVD - Československou Tour 2008.(4.12.2008)

Výborný koncert jednoho z nejlepších a nejpodivnějších lidí v českém podvědomí lidí......Každopádně umí pobavit a nad jeho názory se chtě nechtě musíte pozastavit a popřemýšlet....(2.12.2008)

Landa Landa Landa Landa..........................heeeeeeeeeeeeeeeeey. Bez výtky. Česká rocková modla. Nemám co dodat.(4.12.2008)

Landovu nejstarsi tvorbu mam rad moc, novejsi songy uz min ale koncert je to pekny! ted uz enom vydat "legendarni" koncert Orliku ze Bzenca a spokojenost bude velika:))(12.11.2008)

U koncertu tohoto typu je nemožné dělat procentuální hodnocení. Stejně jako vždy fanoušci Daniela Landy dají 4 nebo 5* jen proto aby ho "podpořili" a jeho odpůrci Odpad! protože je Landa strašnej nácek!, přitom valná většina z nich nemá ani zapotřebí záznam shlédnout...(25.6.2011)

Zaujímavá to osôbka ten Daniel Landa. Texty niektorých piesní sú veľmi zaujímavé a dá sa nad nimi pouvažovať. Čo sa týka koncertu, ten bol síce dobrá show, ale niekedy, vlastne často mu bolo veľmi slabo rozumieť alebo vôbec. Potom som sa v bonusoch na DVD dozvedel, že to bolo kvôli jeho zničeným hlasivkám. Ale inak, keďže rock mám rád, tak hodnotím vyššie a mám rád takýchto ľudí, ktorí dokážu nahlas povedať, čo si myslia.(8.8.2010)

Nějak mi tam neseděl ten sbor. Navíc ty jeho projevy (že neni RASISTA, FAŠISTA, SKINHEAD a bůhví co všechno). Už jen zbejvá, kdy bude tvrdit, že neni Čech :) 50%(29.1.2009)

Na Vltavu tohle prostě nemá, škoda, ale pořád je to český nadprůměr.(28.10.2009)

<< předchozí 1 2 3