Reklama

Reklama

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

(pořad)
USA, 2008, 85 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham, Brian Haner

Obsahy(1)

Populární americký břichomluvec Jeff Dunham vydává své další dvd, které je již třetí v pořadí. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o vánoční speciál, v němž samozřejmě nechybějí ani Jeffovy (a naše) oblíbené loutky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Bubba J a mrtvý terorista Achmed. A co by to bylo za Vánoce bez pořádných koled? Těšte se na ty nejznámější v podání našich kamarádů, byť v trochu upravených verzích, a na spoustu vtipů.. (Guzo)

(více)

Recenze (56)

SonG 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší show(která ale není zdaleka tím nejlepším z Dunhamova repertoáru), která je celou hodinku a půl táhnutá jen jedním člověkem..to si zaslouží nejvyšší uznání....navíc jsem se za celu dobu nepřestal smát......Peanut, Chose Chalapeno, Bubba J a Walter.....tyhle všechny zvládne fakt jenom Jeff Dunham. Skláním se před jeho mistrovským uměním. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Jeff je dokonalý profík, ale komerčnost jeho show zcela neodpovídá duchu Vánoc. Bavit se o vybuchujících dětech a nemocech absolutně nepatří k humoru a obzvláště k Vánocům. Kapitolou samou o sobě jsou diváci. Ať prominou, ale jsou to tupci, kteří Jeffovi zobou z ruky a kdyby si snad stáhl kalhoty a začal vykonávat potřebu, umírali by smíchy. Vtipné mi to moc nepřipadalo. Obzvláště Peanut byl trapný. A úvodní rodinná záležitost mi dala připomenout našeho "komika" Novotného. Tak snad příště a ne u Vánočního speciálu... ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Slušná porce vánoční dunhamovské zábavy. Ahmed a Walter jsou skvělí (jako vždy), ostatní už trochu pokulhávají, Peanut mě tentokrát spíš štval. Pokud břichomluvce Dunhama ještě neznáte, tak doporučuji začít s jeho předchozími počiny. Vánoční speciál je trochu slabší, ale i tak dobrá zábava. Úvodní proslov bez loutek je snad zatím nejvtipnější, co Jeff měl. Ale ty písničky tam být nemusely... ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Já vám nějak nevím. Předchozí vystoupení (Arguing with myself a The Spark of Insanity) byly mnohem vtipnější, takže ve srovnání s nima je tohle tak na 3*. Ale pokud jste ty zmíněné dva díly neviděli, tak na 4*. Ale to pak zase nepochopíte některé narážky právě na to, co Jeff probíral v předchozích dílech. Takže 3,5. Není to vyloženě ztráta času, to v žádném případě, ale ty předchozí díly jsou vážně mnohem lepší. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Bezesporu nářez, ale nějak mi ta stopáž nesedla. Mohlo to být kratší a určitě by to i tak mělo spoustu humorných scének, takto už to bohužel zbytečně vaří z ničeho. Použíté fórky, který zná každý fanda Jeffa Dunhama z Youtube jsou sice velmi dobré, ale otřepou se. Ale i tak některé pasáže jsou opravdu skvělé. U mě vítezí přeci jen výstupy s Walterem a Achmedem :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • DVD A Very Special Christmas Special se stalo nejsledovanější show v celé historii TV kanálu Comedy Central, jelikož si diváci objednali více než 400 000 kopií DVD během prvních 14 dní prodeje. (c.tucker)
  • Loutky jsou oblečeny do zvláštních kostýmů učených výhradně pro tento speciální díl. Walter je oblečen do červeno zelené flanelové košile s vestou. Achmed the Dead Terrorist má na hlavě Santovskou čepici. Bubba J je oblečen do červeného trička a na hlavě má zelenou baseballovou čepici. Peanutovy boty jsou červené se zelenými tkaničkami a ozdobené jmelím. A na závěr, José Jalapeño on a Stick má ozdobené sombrero a jeho tyčka je zabalena do vánočních světýlek. (c.tucker)

Reklama

Reklama