Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla jsem hodně naivní, když jsem si myslela, že se u tohoto filmu zasměju. Jenže jedinej dobrej vtip byl předem ukázanej v traileru (ano, Flashdance) a já jsem prožila 80 minut (fakt to bylo JEN 80 minut?) utrpení. Obdivuju a nechápu samu sebe, že jsem to nevypla. Jeden z naprosto zbytečných filmů, škoda času i peněz. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Bratom Wayansovcom po docela dobrých dvoch častiach Scary Movie asi zvlhol pušný prach. Nie, nehovorím že tento film je odpad, ale že by som si to ešte niekedy pozrel tak to určite nie. No, ale na jednej scénke som sa docela dobre zasmial. To keď si Shawn Wayans prišiel "vydvihnúť" syna. Vyzdvihol ho:-) To stojí za dve hviezdy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z parodii na ruzny zanry typu Date movie nebo Epic movie, tentokrat, jak nazev napovida, na tanecni filmy. No takze jsem cekal dalsi volovinu, navic blbejsi o to vic, ze ackoliv muzikaly a biografie zpevaku mam nakoukany, na ciste tanecni filmy necumim a tudiz jsem cekal, ze mi spousta vtipku utece. No a nakonec jsem byl prijemne prekvapenej. Seslo se tu asi tak 50 Wayansu ve vsech moznejch zamestnanich, co se okolo filmu naskytnou a presto to pusobi jako docela slusne zvladnuta parodie, zadny vylozene humusacky sceny se nekonaj, dej na sebe navazuje a neni to jen sled scenek a vtipy tu nejsou za kazdou cenu a o to vic to pobavi. Navic se to nevenuje jen ciste tanecnim filmum, tvurci se neboji sparodovat i zalezitosti typu V retezech nebo Stmivani, pripadne video s blijicim Hasselhoffem, herci jsou docela sympataci a do toho neustale duni nejaka docela chytlava hudba. Takze kdyz to porovnam s parodiema z poslednich let, vychazi mi solidni nadprumer, lepsi 3*. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Kolik těch Wayansů vlastně je? No ale k filmu - mě se to kupodivu líbilo. Humor Wayansovic klanu je poněkud svérázný, takže tak trochu chápu rozporuplné hodnocení. Černohumorné a chvílemi zcela nepokrytě fekální vtipy každému nesednou. Jenže na mě Dance Flick, narozdíl od větší části ostatních diváků (soudě podle místního hodnocení), prostě fungoval. Některé scénky mě totálně rozsekaly, např. flashdance, teplá show nebo číslo Sugar Beara a po skončení závěrečných titulků jsem se na ně prostě musela podívat znovu. Jednoznačné napravení reputace Wayansů po hrůzném Někdo to rád blond. Jen tak dál! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama