Reklama

Reklama

Black Eyed Peas: Live

(koncert)
  • Velká Británie The Black Eyed Peas: Live from Sydney to Vegas
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 72 min

Obsahy(1)

Kombinace záznamů triumfálních vystoupení hip hopové americké skupiny ze Sydney a Las Vegas. Trojnásobní držitelé Grammy z Kalifornského Los Angeles. Jejich album Elephunk vydané v roce 2003 jim vyneslo slávu na poli taneční hudby a Hip Hopu. Dosud prodali přes třicet milionů alb. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

kingik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nápaditější koncertní show než je tahle v podání hip hopového seskupení Black Eyed Peas. Po skvělém nástupu to tak nějak zabředlo do stereotypního kolovrátku a ne všechny skladby jsou zajímavé. Čtveřice v čele s vůdčí osobností Fergie ovšem ze sebe vydává maximum a nebyla to ztráta času. 60% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Slabší rozbeh, ale posledné songy ma úplne dostali svoju rytmickosťou a skvelou šou ktorú Black Eyed Peas urobili..vynikajúci koncer ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

pro milého Ai.ma: tohle je, tuším filmový web, tak mi přijde irelevantní hodnotit hudební projev jakékoliv kapely. BEP nikdy nebyli mou oblíbenou kapelou, ale shlédl jsem jako podkres u uklízení velkou část koncertu v Sydney a musím kladně ohodnotit jak technické zabezpečení, tak šou, jakou se BEP předvedli(což ale není nic světoborného, zvládne to každá známější kapela) a pro fanoušky to je velmi dobrý zážitek. Přiznávám, že je trochu defektní hodnotit na stejné stupnici koncerty a filmy, protože koncert BEP v Sydney pro mě rozhodně nebyl stejným zážitkem jako čtyřhvězdčikové filmy, přesto, v rámci žánru si takové hodnocení zaslouží. ()

Reklama

Reklama