Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

heyda 

všechny recenze uživatele

Já osobně tento typ pořadu nemusím. Ale chápu jeho smysl pro starší publikum a nebo i pro moji sestru, kterou zajímají různé metody vyšívání, háčkování, batikování a já nevím čeho dalšího ještě. Tento pořad určitě na odpad nevidím a kdo ví? Třeba si ho budu, jednou až mi bude 60 let, pouštět a zapisovat si všechny rady do deníčku. Jak se starat o zahrádku, jak o stromky, jaké hnojivo je na ty okurky nejlepší atd. :-D A co se týče Gondíků, tak jim nemám co vytknout. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbyla vám doma nějaká plechovka? Nevyhazujte ji. Stačí k ní přidrátovat víčko a máte praktický cestovní odpadkový koš na papírové kapesníčky, tampony, obaly od bonbonů, žvýkaček apod. Námět nám poslal divák, který si nepřeje být jmenován. Reakce poskakujícího Gondíka kolem: "To je přímo geniální", co říkáš, Aduš?" 0% ()

Reklama

ravalah 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to slo a celkem tam bylo i par zajimavych reportazi. V roce 2011 je to uz ale jen reklamni blok, ktery vicemene nema co rict. Kdo si doma bude delat sperky a dekorace, kdyz je za par korun muze sehnat v podstate kdekoliv. Receptar uz taky neni co byval, ale porad si jeste drzi jakoustakous uroven pro cilovou skupinu, pro kterou byl zrejme puvodne navrzen. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z řady námětů, který Nova šlohla odjinud a zprznila způsobem tak nehorázným, že by jeden vzteky ztloukl i ptačí budku. Gonduo v roli moderátur (odvozeno od slov "moderujících kreatur") by zabilo i výrazně inteligentnější pořad, než je tahle reality show v duchu seriálu A-Team (borci z A-teamu byli také kutilové, kteří dokázali dětskou tříkolku s pomocí kladiva, krabice hřebíků, tavné pistole a dvou kartonových krabic předělat na letadlovou loď). ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama