• Tosim

Nikdy mě nepřestane udivovat, jak se někdo snaží prodat stokrát provařený nápad znovu a znovu.(10.3.2009)

• Djkoma

Přemek podlaha je nesmrtelný, Gondíkové bohužel jen moderní a občas trapní.(16.9.2010)

• AngelAngie

Proč ne .. určitě bych kvůli tomu nezapínala TV nebo nedej bože to hledala v programu, aby mi to neuteklo, ale i tak mi to nikdy nijak zvlášť jako kulisa nevadilo a občas i pobavilo nebo překvapilo. Nejsem žádná kutilka a ani fanynka moderátorského dua, přesto docela slušný ..(24.11.2008)

• Boss321

Gondíkovi nemám rád a jedna hvězdička je za několik dobrých nápadů, které se v tomhle pořadu vyskytly.......(29.11.2008)

• tron

He he... nuže... Dalibor a Adéla Gondíkovci uvádzajú novácku reláciu o radách záhradkárom, prídu i rady do kuchyne, rady chovateľom domácich maznáčikov, rady... 40%, mám rád kučeravé šikovné.(22.2.2009)

• Karlos80

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad!(23.11.2008)

• Arx

Horší verze Receptáře s rádoby skvělými moderátory.(29.11.2008)

• Le_Chuck

Kinobox pre kutilov. 30%(26.11.2008)

• Rogue

Gondíci se na rozdíl od Přemka do comicsu nikdy nedostali...(14.11.2009)

• TheRaven

Gondíky prostě ne. Ale, pokud si dobře vzpomínám, jednou jsem tam viděl nějaký zajímavý vylepšovák.(25.11.2008)

• Ded@M@tes

Gondíkovi a jejich kutilské rady, jedná se o podprůměrný pořad, ale pár zajímavých věcí se dozvíte. / Viděné epizody cca *16.dílů / ( Hodnocení: 3/10 )(27.5.2012)

• Pethushka

Tento pořad určitě není zbytečný, protože jsou lidé, kteří rádi slepují kytičky z papíru, vytvářejí krabičky, vyřezávají hračky.. sourozenci Gondíkovi tvoří veselou atmoséfu a tak to může být osvěžením mysli. Když byla zapnutá televize a začaly Rady ptáka Loskutáka, nevypla jsem ji..(2.11.2010)

• lesumir

Rady ptáká pičusáka jsem fakt nenáviděl! Dva přehrávající a ztrapňující modetátoři a vedle nich oplyšovej pták. No to byl vrchlo hnusu...(14.12.2008)

• MM_Ramone

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad!(23.11.2008)

• A_FISH

nemám je rád.... opravdu(1.12.2008)

• hippyman

nejsem asi cílovou skupinou... ale když tam vidim ty dva a jako bonus standu berkovce... to je na pěst! 30%(24.11.2008)

• cheyene

Když dva dělají totéž, není to totéž :) Zatímco Přemek Podlaha je moderátor na úrovni, který dané problematice více či méně rozumí, Dalibor Gondík s Adélou neví, jaký je rozdíl mezi sázením a setím, zeleninu a ovoce znají jen z objednaného talíře (popř. z hypermarketu) v luxusní restauraci a květiny znají v květinářství, když je právě kupují. Rady ptáka Loskutáka jsou prostě nutnou konkurencí Receptáři aneb Nova nesmí zůstat pozadu.(9.1.2011)

• Stegr

35% - Moderátoři stojí za starou bačkoru, ale některé nápady jsou zajímavé...(26.11.2008)

• Chlupis

Což je způsobeno tím, že od srdce nenávidím sourozence Gondíkovi.(26.12.2008)

• stilgar1

Sourozenci Adéla a Dalibor aneb nejhorší TV objev posledních dvaceti let. Když tito dva lidé dostanou do rukou vlastní pořad, nemůže to dopadnout dobře.(13.12.2008)

<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8