Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Soubor nejblbějších reportáží týkajících se kutilství, vaření a podobných ptákovin. I když nemám rád ani Receptář, tak kdyby došlo na srovnávání, byl by Receptář o několik úrovní lepší. V Loskutákovi vám nabídnou rady, které normální člověk v životě nepoužije a ještě je Gondíci podají tak dementně že se na to nedá dívat. Prostě typická novácká sračka ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad! ()

Reklama

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Zlatej Přéma Podlahujc a jeho nedělní Receptář... Loskutáky a Kozlíky Šikuláky nebrat! Adélka a Daliborek jsou opravdu strašidelná moderátorská dvojice, ale svoji vrcholnou formu již naštěstí předvedli v době svého působení v Kolotoči. No a motorkář Standa Berkovců to už taky moc nevytrhne... Jedinej kdo mě vždy potěší je pan Hořtus a jeho vypěstovaný kaktus! :-) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z těch špatných příkladů, které přímo řvou po dvousloví - KOPNI MĚ... Nikdy mi Gondíkovic sebranka nevadila a myslím,že i do určitého mého věku jsem tento pořad občas očekávala.. Jakožto vystudovaný zahradník musím s určitostí tvrdit,že podobné zahrádkářské rady najdete v knihách,které jsou určitě specifičtější a více srozumitelné a hlavně ne tak trapné jako tento pořad. Občas se dokonce i s pár věcmi seknou...Velice mi vadí reklamní blok či jak tomu říkají, kde nám na nově velice rádi sdělí,že reklamy nacpou prostě VŠUDE ať se díváte na co chcete... ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Blbečkoidní verze Receptáře s naprosto vlezlými konzumáckými sourozenci Gondíkovými. Samá sranda, hihihi, ale bulvární šou (to je to totiž doopravdy) má sotva na šoty Horsta Fuchse a jeho nádobí. Však vám Přemek Podlaha jednou ukáže. Ukáže všem! Jen musí přikoupit pozemek, na zahradě už není místo na mrtvoly. Loskuták nebo Televizní noviny, já na tohle hnědý beru hajzlpapír. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama