Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (252)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty vole kluci, tohle musíte vidět !!!!! Představe si, že přijdete s kámošem na tábor kde je 300 ultrakrásných roztleskávaček a jediný kluci široko daleko jsou dva teplouši !!! Ježiši já mám dojem že popisuju ráj a ne film. Při sledování filmu jsem nevěděl kam dřív s očima. Bože, nechápu proč jsi mě místo nosu nedal ještě jedno oko speciálně pro koukání na rozstleskávačky. Já chci bejt roztleskávač !!!!! Bych roztleskal celou tuhle zadluženou republiku, až by se z toho posrala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mi milá ČSFD smaže komentář. Asi stál za hovno. Tak to zkusím napravit. Loudilové jsou teda mimochodem pecka. Je vidět, že to tu plno lidí sundalo, ale zřejmě to budou panicové, co nikdy nic nedokázali a těm dvoum klukům v tomhle filmu ten ženskej eden šíleně záviděli. Jiný vysvětlení v tom momentálně najít nedokážu, protože já se skutečně výborně bavil. Upřímných komedií, které si na nic nehrajou, je totiž v současné době žalostně málo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Here I Go Again 2. Feeling So Gay 3. The Best Damn Thing 4. Girlfriend 5. That's Not My Name 6. Bananza (Belly Dancer) 7. DickheadIn the Morning 8. Little Spot of Soul 9. Ride ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická a trhlá teen komedie s přehlídkou krásných žen ( U nás hold tak pěkné ženy nejsou). Pár krát jsem se i zasmál, ale spíše mě film bavil jako celek. Zde se je opravdu na co koukat a ústřední dvojice jsou sympaťáci. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, film je komedie o dvou typcich balicich holky, ktery je chtej tak moc osukat, ze kuli tomu jedou na roztleskavacskej tabor. Ale srat na to, tohle funguje hlavne jako naprosto dokonala prehlidka asi tak tisicovky sexy prdelek, opravdu neni snad zaber, kdy by na scene nebylo minimalne pet sexy zenskejch, nektery obcas docela odvazny a neco predvedou. No a krom toho, hlavni dvojka jsou docela sympataci a obcas hodi nakou slusnou hlasku. Takze slusna komedie a perfektni prehlidka sexy kocek, co chtit vic. Ale objektivne to vic nez 3* neda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak dlouho to bude trvat? - Celou cestu a pak začnou společně menstruovat." Loudilové jsou mi sympatičtí, neboť tito začínající roztleskávači netouží po prvním zásunu, nýbrž po sériovém oblbování zmatených dívčích mozečků a odškrtávání dalších použitých vagín krásek s pružnými těly. Chápu, že po mnoha pohodových orgasmech musela přijít zamilovaná chvíle doplněná o nějaké to poučení do života, ale já jsem to nepotřeboval. Mně stačilo sledovat, kterak hoši s úsměvem dobývají mety, ovládají hřiště a přitom si vůbec neuvědomují nenápadný závan homo vůně vznášející se kolem jejich pozadí. Pro mne je to zkrátka naprosto uspokojivá oddechovka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Potřeboval sem se nějak odreagovat od tý píp píp píp píp píp matiky a tohle bylo na to jako stvořený, naprosto jednoduchá pohodová letní teen komedie u který jsem se bavil od samýho začátku až do úplnýho konce a to, že to má vlastně stejnej scénář jako ostatních 20 tísíc teen komedií, to mě vůbec nevyvedlo z míry, navíc jako bonus sem dostal asi 300 děvčat v roztleskávačských úborech a někdy dokonce bez nich, takže absolutní spokojenost, účel to splnilo dokonale a ještě teď mam z toho dobrou náladu a bavim se při vzpomínkách na různý fóry ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak hysterické, až je to dobré. Tedy nikoli v seriózním slova smyslu. Navyšuji za vynikající poctu Bring it On a Kirsten Dunst. A ve vedlejších rolích jsou pěkné sebe parodické epizodky AnnaLynne McCord a Adhir Kalyana, kteří si dramat užili až dost v Nip/Tucku a nyní nastal čas na změnu. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Dnes mě při projekci napadla zvláštní myšlenka... Bavil bych se u takové komedie řekněme za 10 let ? Těžko se dohadovat, ale dnes na to ten věk mám a já se parádně odreagoval, ba co víc.... parádně pobavil - a že jsem to dnes opravdu potřeboval. Eric Christian Olsen mě drtil po celou dobu trvání téhle jednoduché, teen komedie - 70%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o čistokrevnou teenagerovskou komedii, ve které jde hlavním hrdinům jen o sex, tak je to velmi příjemné překvapení. Tenhle film totiž nabízí kultivovaný humor, který zároveň není nijak náročný a u něhož se musí bavit snad každý, kdo má tenhle typ filmů alespoň trochu rád. A přitom dějově se nejedná o nic složitého. Dva kamarádi, středoškolské fotbalové hvězdy, si užívají s jednou holkou za druhou, a protože pořád nemají dost, tak se vydají s roztleskávačským týmem na tábor, kde je několik stovek holek v těsných trikotech a jen velmi málo kluků, z nichž tak polovina jsou gayové. Úžasný nápad, který je velmi neokoukaný a který nabízí skutečně mnoho vtipných situací a nápadů. Navíc pokud jste mužského pohlaví, tak jistě oceníte pohled na ty nádherné holky, kterých je v tomto filmu opravdu hodně a já musím přiznat, že jsem chvílemi nevěděl, kam stočit svůj pohled, protože těch možnsotí bylo nepočítaně. A jak už jsem napsal, není zde k vidění ani žádný fekální či jakýkoliv podobný humor, je to všechno skutečně jen a pouze o roztleskávání, sexu, a podobných tématech. Takže opravdu z mého pohledu velmi příjemné překvapení. Tenhle film jsem si užil, pobavil jsem se a příjemně odreagoval, a čas s touto komedií mi utekl velmi rychle. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale nakonec za ten nápad a za tu originalitu dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Už asi x-tá teenagersková komedie alá American Pie, která se nečekáně opět nezdařila. Hlavní dvojice je maximálně nesympatická. Nelítaj zde sice tělesní tekutiny různýho druhu a na spoře odděné slečny tu taky narazíte méně něž v komediích podobného ražení. K čemu to ale je, když ty vtipy stejně nefungujou a člověk se většinu času nudí. A ani ta Sarah Roemer z Disturbie mi tady nepřišla tak hot, jako ve zmíněném snímku. Prostě nuda, na které se dá pochválit snad jenom pohodovej soundtrack. Kéž by byl takhle pohodovej celej film. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Obrovské! Nečekal jsem nic jiného než popcorn, kde opět uvidím po stopadesáté fekálnosti, ohrané klišé a prvky hodící se k teen komediii. Ne, dostal jsem na půl Apatowskou na půl Pričkovskou komedii, která sází na 300 prdelek, vyšinutého Dr. Ricka DIcka a dva mega baliče. ___ Rád bych, aby mi lidé, kteří hodnotí pod tři hvězdičky, ukázali lepší teen komedie. Nebude jich víc než mám prstá na ruce. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlíku, díky! Půlka hvězdiček je tvejch, protože jsi mi vystavil skvělou pozvánku k ještě skvělejší podívaný. Chápu zdejší intelektuály lačnící po artovým umění, co se s korálkama v hubě šťouraj ve filmu s hustotou šesti krásnejch koček v bikinách na metru čtverečním. Je mně jasný, že byste na podobným kempu nikdy nechtěli bejt,.. To já si jdu hned vyplnit přihlášku a počítám, že jedeš se mnou, Pavle!? Sám to asi všechno nedám... ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Vyloženě příjemná a oddechová komedie se sympatickou hlavní dvojicí a k tomu dost velkým množstvím osůbek ženského pohlaví. Slušné překvapení v daném žánru, které jsem si užil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Normálna americká klišoidná komédia s typickým americkým koncom. Ale na druhú stranu treba uznať, že to mohlo byť aj horšie, nie je tu núdza o vtipné scénky a čo je hlavné, iba zriedkakedy je možnosť pozerať sa vo filme na toľko krásnych dievčat, normálne som nevedel kam skôr s očami :) Neverím, že to boli všetko američanky, tam toľko krásavíc nežije. Určite to bol import zo zahraničia :) 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vyměnit nudné fotbalové soustředění kdesi v poušti v El Pasu za kemp s třemi sty roztleskávaček se pro sympatickou dvojku Nicka a Seana ukáže jako dobrá volba. Nejenže se tu oba zamilují, ale hlavně pomohou v závěrečném zúčtování outsiderskému týmu roztleskávaček Tygrů proti věčným favoritům soutěže Panterům. Tahle komedie disponuje vším, co se od takového typu komedií očekává. Zdráhám se použít označení "teenage" komedie, protože právě tomuto konceptu se film důsledně vyhýbá, a není to jenom tím, že pubescenty, lovící holky, zde hraje 33letý Eric Christian Olsen a 29letý Nicholas DˇAgosto. Nenápadně tenhle film obchází daná pravidla i co se týče charakterů postav, i při výskytu klasických figur, jako jsou hláškující a sprostý trenér, nesympatický přítel dobývané krásky, nebo pořádkumilovný Ind, jsou veskrze i záporné postavy prezentovány jako sympaticky kladné. Po humorné stránce to není vůbec špatné. Těch trapností je zde podstatně méně, než na co je divák zvyklý, ale na druhé straně, vtipem se tady zbytečně neplýtvá, a proto některé gagy velmi vyniknou a jsou dost dobré i originální zároveň. Předvídatelné je to tak napůl. Tým Tygrů nakonec nevyhraje, jak by se mohlo od počátku zdát. Ale tahle komedie to u mě vyhrála. A aby taky ne, když v ní každou chvíli zazní nějaký dobrý song. ()

Reklama

Reklama