Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)

Ace Ventura Jr: Pet Detective

Ace Ventura Junior

Akční / Dobrodružný / Komedie / Mysteriózní

USA, 2009, 93 min

David M. Evans

• Malarkey

Jméno toho parchanta...Ace Irwin Ventura jr. mluví asi za vše co? Ale kdyby to ve filmech fungovalo tak jako v realitě, tak by mě na tomhle mohla těšit aspoň jedna věc, a to ta, že jeho tatík umřel, takže nějaký Ace Ventura, aby se uzavřela trilogie už nejspíš nebude, zaplaťpánbůh.(17.8.2009)

Rozpočet $7,5milióna(2.8.2009)

• Hakha

Jeden z nejtrapnějších filmových odpadů vůbec. Tento film mě vážně urážel a sám se divím, že jsem se vůbec dodíval. Hnus velebnosti…(30.8.2010)

• Dever

ODPAD. Absolútne nechápem k čomu toto bolo točené. MAXIMÁLNA demencia.................... Soundtrack Laura Karpman: (10.5.2011)

• paascha

Odpad jako bitch, a to jsem to ani nemusel vidět:-))(12.1.2012)

• Pilda17

Ještě, že jsem to nebral tak vážně.. 1/10 = 15%(22.8.2009)

• pSY.CHo

Fakt trápny film. To sa nedá ani komentovať tento akože film.(3.4.2011)

• matestlust

Viděl jsem už vetší sračky(17.8.2009)

• MMR

Věděl jsem jsem, že když dám cokoliv kromě odpadu, tak to bude nadprůměr. No a já teda hodnotím nadprůměrně :-D Ale jinak narovinu, je to hovadina ;-)(21.11.2011)

• Kryton

Parazit na těle Ace Ventury!(6.2.2010)

• slatkac

Dementní hovadina vhodná akorát tak pro nikoho.(25.6.2011)

• honajz

Pár momentů ušlo, ale ten tlustý kluk byl naprosto na zabití a snažit se s původním Ace Venturou tohle sbližovat, to je svinstvo nejvetšího kalibru.(14.8.2009)

• kajda.l

Trýznění zvířat i divácké výdrže musí být vždy pozásluze ohodnoceno, odpadem! Po celou dobu sledování jsem sice měl na tváři díky pobavenosti ironické úšklebky, které směřovaly k 1*, ale ten malej obtloustlej parchant, to vždy zadupal do země. A Charles "Ventura" Darwin či Jacques-Yves "Ventura" Cousteau je i na mě příliš velké wtf.(23.7.2010)

• sarkas21

nevím jak tohle mohly udělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!(11.11.2011)

• Danny F.

Pro děti ideální, dospělí se budou trochu nudit. Jde o trapnější navození klasického Ventury. 30%(23.8.2009)

• Primitive

Neviděl jsem celý film(jestli se to tak dá nazvat), ale stejně si dovolím ohodnotit, protože tomuhle prostě ten odpad napařit musim...(15.9.2009)

• fray

Tlustej syn Ventury, ktery neustale prdi a rika jeden blbejsi kec za druhym...myslim ze vic psat nemusim...hodnoceni je opravdu zaslouzeny.(19.10.2009)

• DivX

Kdybych se objevil na opuštěném ostrově a měl s sebou jen tenhle film, přehrávač DVD s televizí a někdo mi řekl, že když se na tenhle ODPAD podívám tak mě zachrání, s hrdostí bych zlomil napůl toto DVD a střepem bych si říznul žílu. 0% (DĚJ odpad VTIP * HERCI odpad)(20.6.2011)

• Holina

Tak je to film pro děti se zvířátkama a tak. Jasně napasení produkce na dobrém jménu, ale takovejch filmů je a nikdo na ně neplive...(29.9.2011)

• anli

Rádoby pokračování(ale spíš parazitování)slavného předchůdce,bohužel bez špetky příběhu,vtipu a čehokoliv jiného.Absolutně nechápu,co tenhle film má divákovi říct.Zřejmě chtěl jen těžit ze slavného jménu.Nu,tak je vidět,že tohle nestačí a opravdu to nemůže zaujmout ani malé děti.Je to z kategorie"hovadina na entou o ničem".Jasná a čistá nula,sbohem a šáteček!!!(27.6.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 5