Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár momentů ušlo, ale ten tlustý kluk byl naprosto na zabití a snažit se s původním Ace Venturou tohle sbližovat, to je svinstvo nejvetšího kalibru. ----- Eskapády Jima Carreyho ve dvou filmech o Ace Venturovi znáte? A dokážete si představit, že to samé provádí malý, tlustý chlapeček?   Neboť ve třetím filmu o Ace Venturovi skutečně je hrdinou malý, tlustý chlapeček s divným účesem a oblékáním, kterého máte pro jeho nabubřelost chuť celou tu dobu kopnout do hýždí. Je ale synem svého otce a pomáhá hledat zvířátka. Jenže pak má krizi svého povolání a musí mu pomoci až dědeček, aby chlapeček našel opět své já a vypátral největší zvíře svého života. Že obsahuje snímek spoustu logických nesmyslů, aby měl chlapeček vždy navrch (skoro dospělé holky div nehodí chlapečka do bazénu, ale přiběhne jeho pes, zaštěká a holky se složej). Ne že by tu nebylo pár dobrých hlášek, ale celkově to nestačí. Ale zase si zde poslechneme hip-hop. Zvuk u filmu je stereo, český dabing se na kluka zoufale nehodí. Samotný disk načíná protipirát (nekupujte ta zrnitá DVD!), jeden trailer, jedna reklama, jako bonus pak je v menu stejný trailer, co byl v úvodu, na Peklo s princeznou (proč?)! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V rokoch 1994 a 1995 boli natočené dve časti bláznivej komédie o svojráznom zvieracom detektívovi Ace Venturovi. Tohto podivného týpka vtedy nezabudnuteľným spôsobom stvárnil Jim Carrey. Boli to hodne populárne snímky. Po štrnástich rokoch nejakí ambiciózni blbci kúpili licenciu na meno Ace Ventura a natočili debilnú detskú komédiu. Ace Ventura Junior. Už len ten nápad je dostatočne zhovadilý, ale režisérovi Davidovi M. Evansovi sa podarilo dokonale skurviť aj všetko ostatné. Absolutným vrcholom tejto kopy hnoja je malý, tučný Josh Flitter. Tak netaletované a škaredé decko som ešte asi ani nevidel hrať vo filme. Kde ho vyhrabali? Z tohto vyžratého pašíka herec nikdy nebude. Ďalší odpad! ()

Reklama

tonton78 odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem cca 15-20 minut, když jsem se probral byla už tma a já jsem měl chuť obkročmo skočit na rozjetou cirkulárku...ještě že jsem měl po ruce pivo a rum, tyhle dva mě zachránily. ještě jsem neviděl tak nesympatickýho smrada, je vidět že genetika pokročila neuvěřitelně kupředu protože tohle příroda nemohla vytvořit přirozenou cestou ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Kandidát na najhorší film za rok 2009. Cucať peniaze pokračovaním zo známych filmov je bežné, ale filmom pre deti, to je sila. Tu to ešte prikrášlili tým tlstým chlapcom, divným rodokmeňom a trápnymi vtipmi v deji ako z odpadkového koša. Rozoberať to je priam zbytočné, možno si to dá do svojho vysielania nejaká komerčná televízia, lebo to ozaj nemá úroveň. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Filmek založený na událostech a příbězích klasického a hlavně originálního Ace Ventury s Jimem Carreym byl pro mě rozporuplnou záležitostí. Na jednu stranu je to až pouhá parodie na původní film, klasické gagy chybí, na stranu druhou je i zde spousta vtipných scén. Sice je vše točené tak trochu staromódně, ale když od snímku moc nečekáte, chvilkami se během téhle klasické rodinné komedie usmějete. Dvě hvězdy jsem doslova daroval, ale myslím, že menším dětem se bude novodobý Ace líbit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama