Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Reklama

Garfildka4 

všechny recenze uživatele

Vtipný webseriál o guildě, jejíž členové sice nejsou normální, ale působí jako ze všedního života ( žádní speciální herci, prostě normální lidi). Tink, která věčně nad něčím ohrnuje nos, pirát Bladezz, který má ještě krutější mladší sestru, Clara - nevyléčitelná hráčka, která zapomněla, že má děti, Vork, který vydělá na naprosto všem, Zaboo co má věčně problémy s ženami a Codex - hlavní hrdinka, bez které si seriál tohoto typu nemůžu ani představit.. A i když moc peněz nemají, tak pátá a šestá série vypadají skvěle... ale musím říct, že první 3 série byli asi nejlepší. :) Myslím, že seriál si získá i ty, co zrovna nepaří RPGéčka, protože samotná hra se tam zase tolik neřeší.. Nicméně, pro mě je to dokonalý seriál. :) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nesympatické postavy, nedějové zápletky a dialogy, co trhají uši. The Guild začal jako fajn pokus o "jiný" seriál, ale postupem času zdegeneroval do prakticky nesledovatelného paskvilu o několika nesnesitelných asociálech. Po druhé sérii je tak už musím nechat být. Jediný světlý bod, každým coulem roztomilá Felicia Day, není dostačujícím důvodem pro další šanci. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama