Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
True Confessions of a Hollywood Starlet
Pravdivá spoveď hollywoodskej hviezdičky
Komedie / Rodinný / Drama
USA, 2008, 83 min
Tim MathesonObsah
Když hollywoodská začínající herečka Morgan Carter omdlí v alkoholovém opojení přímo na červeném koberci premiéry svého filmu, je okamžitě odvezena na léčení a poslána ke své tetě, kde má svou léčbu dokončit v jednom z městeček amerického státu Indiana. Tam chodí na střední školu a změní si i jméno. Konečně žije život typického teenagera se vším co k němu patří, prožívá skutečná přátelství, lásku i žárlivost. (oficiální text distributora)
AngelAngie
odpad!Strašné... jak technicky, tak herecky, scénáristicky, lokacemi, režií... nechce se mi to vypisovat, tenhle film mi nestojí víc jak za jednu větu, bohužel.(6.6.2009)
Fingon
Přestože je pouze televizní, skoro to na něm není poznat - tenhle film jsem si užil jako už dlouho žádnou komedii, je totiž vyšperkován satirou na Hollywood, star systém, životním stylem holek typu Lindsay Lohan a JoJo, ač jsem o ni předtím v životě neslyšel, je nejen kus, ale i dobrá herečka.(25.5.2009)
HappySmile
Klasická teen komedie, která vám připomene ty s Lindsay Lohan v hlavní roli - např. Protivný sprostý holky. Myslím, že každý, kdo se na to chce podívat, s tím předem počítá. V rámci žánru se film celkem povedl.(3.5.2009)
.maggie.
Nedostanu ten film o náctileté alkoholičce? Bohužel. Už tvoji roli upravili a přepsali pro Willa Ferrella.(19.4.2010)
Ellise
Opravdový příběh ala věrná kopie Lindsay Lohan a jejího filmu Zpověď královny střední školy a spoustu dalších tzv. chick flicků. Ne, že bych nějak tento styl filmů nenáviděla, ale prostě mi nesedí tento furt opakující se scénář.(31.5.2010)
ecceHOMMO
Ten kto dával 5* ich musel dať kvôli JoJo (asi ju má príliš rád), lebo inak si to vysvetliť nedokážem......Film samotný je ako zlá obohratá nevkusná pesnička......(31.3.2009)
Elleannie
Milý film na nedělní odpočinkové odpoledne.. Sem tam kapku praštěné, ale vyvažovala to vcelku dobrá ironie a parodie, takže jsem se dobře pobavila.(19.5.2012)
Bobik9
Tak byl to sice celkem příjemný oddychový film, ale nic moc převratného. Příběh nebyl ničím vyjímečný a zakončení bylo až trapně tradiční. Opravdu jsem čekal trochu víc. Trochu větší drama, ve kterém bude alespoň trochu otázka jak vlasně Morgan skončí, ale toho jsem se nedočkal. Jsem docela zklamaný.(23.5.2009)
AngiS
Áchjo..(14.12.2009)
maty-maty
Zas taková chujovina to nebyla, jak jsem čekal.(13.11.2010)
filip289
odpad!Celkom pekný plagát. Toť vše.(22.1.2011)
sedlo03
No fuj! Nesympatická herečka kterej mi celej tenhle, už tak dost stupidní film, přímo otrávila!(16.12.2010)
Looooooooo
Druhá Lindsay Lohan... A taky Hannah Montana/Miley Cyrus(11.11.2009)
DJether
Pouze kopie Mean Girls a navíc poměrně špatný dubbing. Kdybych to viděl v originále, možná bych dal o hvězdičku víc.(16.10.2010)
LukyNike
Pro mě originální příběh se skvělou herečkou v hlavní roli. Plno vtipných momentů a na to že je to TV film tak silný nadprůměr.(22.4.2011)
parallelka
Jediné, co se mi tak líbilo byl dům od Trudi, který "nejspíš navrhl Willy Wonka na tripu" :)(9.6.2009)
bad_seed
odpad!Ne, ne a ještě jednou ne. Vtipné to není, rodinu bych tím nepotrestal a drama se jaksi nekonalo. Dětinský příběh, nesmyslné dialogy a herecké výkony z kategorie venkovských ochotníků.(28.3.2009)
omega_SK
Napodobenina napodobenej napodobeniny. Fakt obohratá pesnička ničím nevynikajúca(6.4.2009)
kenny79
Příjemná zábava na nedělní deštivé odpoledne. 3*(2.11.2009)