Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěž, v níž jeden vylosovaný šťastlivec může vyzkoušet své štěstí pří otevíraní kufříku s penězi. Celkový počet kufříků je 26. Každé hrací kolo se otevírá jiný počet kufříků. Maximální možná výhra je 5 milionů korun. (Pumiiix)

Recenze (90)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na čem bývají založené soutěže? Na vědomostech. Když tu nejsou vědomosti, tak jde o co? O hru pravděpodobnosti, kdy soutěžící vybere kufřík (jeden z 26) a následně otevírá další a přijímá/odmítá nabídky neznámého "ekonoma", který si jeho kufřík chce koupit. Jediné, co je na téhle hře zábavné, když nepočítám těch 26 dívek, je v podstatě neopakovatelnost každého výběru a průběhu "směny". Stále mám raději soutěže, kde člověku nestačí být "syn štěstěny", ale mít i nějaké vědomosti nad úrovní druhé třídy základní školy (nebo kde se učilo do 26ti?:))) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Kdysi (tzn. loni...) jsem dělal v ústavu pro mentálně postižené, a jeden pacient tenhle pořad miloval. Cucal medík z lahvičky ve tvaru medvídka, a do zblbnutí opakoval "Ber či neber, ber či neber, já bych bral." Jestli pak to z něj udělal ten pořad, nebo byl takový už předtím?... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle mě baví (někdy), člověk nemusí mít naprosto žádné vědomosti (klíčová otázka většinou starý český film nebo herec) ale když se zadaří může získat balík:-)! Nejlepší na celé souteži jsou pak zcela jistě pěkné figurantky a tajemný bankéř.-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Ber alebo Neber"! Na to mám v tomto prípade jasnú odpoveď. Neberem! Ďakujem, nechcem! Táto súťažná relácia ma vôbec nezaujala. Považujem ju za nudný nezmysel pre ľudí, ktorí moc rozumu nepobrali. Ten totiž v tejto show vôbec netreba. Stačí mať šťastie. A ako sa hovorí: Sprostému šťastie praje. Takže stačí len ukazovať na tie správne kufríky, ktoré držia krásne asistentky a môžte prísť k pekným peniazom. Nonsens, nuda, odpad! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

aaaa, kufříky:-) To jsem vážně mohl. Zde není potřeba vědomostí, je to jednoduchá soutěž o štěstí. Nádherné slečny držící kufříky s čísly, soutěžící je postupně vybírá a odmítá nabídky bankéře. Pěkné, zábavné a někdy i napínavé. Můj favorit byl kufřík 22. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších dívatelných soutěžních pořadů TV Prima. Sice pravda, soutěž nemá příliš inteligentní scénář, náhody je zde příliš moc a 5 mil. Kč by tak mohl vyhrát i naprostý pablb, ale Zuna konečně předvedl, že umí dělat něco jiného, než moderovat zprávy. Dalším plusem pořadu jsou krásné slečny s kufříky (mlask!) a tíživá atmosféra. Ale protože je to opravdu jediný koukatelný soutěžní pořad Primy, musím nadhodnotit a dát 3*. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Miluju soutěžící, kteří nejdříve řeknou, že by chtěli vyhrát 50.000,- Kč a pak jim přijde 300.000,- Kč málo. V tu chvíli začínám fandit bankéři a když si takový soutěžící odnese 2,- Kč, tak jsem na vrcholu blaha. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nee, fakt nee, Zuna patří do zpráv a ne ke kufříkům... ty buchty jsou sice hezký, ale soutěž jako taková se hrozně vleče... nuda. 30% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já to tedy (ne)beru šéfe...ale co to povídám, Zuna měl zůstat u večerního depresivního pořadu, kdy nám sděloval klasickým rétorickým průjmem, že v Abú Almahadžídu se srazil komár s velbloudem, na místě dva mrtví (oba aktéři), tamní policie dočasně uzavřela oba pruhy pouštní polňačky a celá oblast je monitorována zhora (ze stromu, ne vrtulníky). Pozůstalí už byli o tragédii informováni a byl jim zaslán šek na dva pomerančové džusy... Bylo by to mnohem lepší, než tenhle pořad, který vznikl jen proto, aby bylo pro Zunu uplatnění. ()

Reklama

Reklama