Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dokonalá porce nudy. Přiznám se, že posledních 40 minut jsem už ani nedávala moc pozor. Scott Porter byl tak strašně nesympatický slizoun, Alexis Bledel nudná a ani Bryan Geenberg, sic hezounek, to nezachránil. Příběh je podle šablony, nezáživný, nic nenabízí. Není tam vtip. Skoro si říkám, že je to na hranici odpadu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Plus především za Alexis a za parádní výběr hudby. Ale jinak je to spíše podprůměrná romantická komedie, kde humoru je poskrovnu a romantika působí trochu toporně. Příběh je nevýrazný, nevypointovaný a od začátku divák ví, jak film dopadne. Do role Daniela bych vybral menšího hezounka, tu jeho nervozitu a stydlivost jsem mu při jeho vzhledu prostě nežral. Ale nenudil jsem se, na relax ideální. ()

Reklama

embecka 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvitujem tieto jednoduché príbehy, ktoré sa vlastne točia kvôli tomu, aby sme sa s nimi všetci mohli stotožniť. Vzťahy sú nevyčerpateľná téma, vrátane nevery, hajzlov, ku*iev, naiviek. No keď celý čas čakáte, či by mohol prísť aspoň minimálny zvrat a prd z toho, dá sa to nazvať iba predvídateľnou nudou... Sa hnevám sama na seba, ako som zabila hodinu a pol. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevadilo mi jaké hodnocení tento snímek měl.Když jsem ho nějákou náhodou objevila pravděpodobně díky hlavní roli Alexis Bledel,kterou jsou si oblíbila z dob Gilmorek, tak mi přišel jako správný film pro mě...A mé očekávání se naplnilo.Tommy v tomto příběhu ztělesňuje do poloviny filmu hodného hošíka,který miluje svou přítelkyni a má tak trochu problémy s tou bývalou(kdo je kdy neměl..).Ale potom ukázal svou pravou tvář - že je jen dalším hezounkem,který hraje divadlo na všechny strany a nakonec si jako zoufalec sežene šlapku,aby v noci náhodou nebyl sám.Každý z nás musí potkat podobné hajzlíky,aby našel tu pověstnou "true love".Beth měla to štěstí,že ho našla hned po velkém zklamání.Je to krásný romantický snímek,který je spíše pro snílky než pro milovníky dramatu.A nejen,že příběh je poutavý, ale i herecké obsazení je skvělé takže za mě 4/5. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

V zásadě obyčejná podívaná, která nemá čím vysloveně výrazně zaujmout (snad kromě očí Alexis Bledel), nicméně ani nijak nenudí a především díky poměrně dovedně vykresleným a odehraným charakterům postav se film zručně vyhýbá okatým klišé a americké tuctovosti, s níž se v podobném žánru jinak setkáváme nejčastěji. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama