Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ač moji oblíbenci dávají 2h, já bez výčitek 4h. Ano, je to čajíček a k tomu jeden z valérů Amerického snu, ale kdo by to nechtěl zažít?! Kdo se nesnaží „co to jde“ a koho nakonec Osud stejně nevezme pod krkem a s chutí nepropleskne? Renee je reprezentantkou nás všech, pinožících se lidiček, kteří věří, že „to zvládnou“, protože na tom vlastně nic není... Tvůrci si nedělají srandu z venkova (jak tomu zhusta bývá), ale nastavují zrcadlo „projektům“, manažerům, souhrnně „těm z města“ od kterých nelze čekat mnoho dobrého, co by nejspíš podepsal mnohý z nás. 96 minut slušné zábavy. Doplněno: film jsem (ač ho mám na DVD) nedávno o5 viděl v TV a nemohu nepřiznat, že se mi líbí čím dál víc. Proč? Snad, že kostýmek Renee děsně sluší či, že film má nesporně mnoho rovin. Jenom ťunťa může film hodnotit toliko dle jediné roviny (kterou je s to postřehnout). ()

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Na Holku z města si zajděte, jen jestliže máte opravdu rádi Renée a cupitání v dvanácticentimetrových šteklích po továrně (zabít). V takovém případě vám nebudou vadit prázdné dialogy, děj předvídatelný od titulků, tuny klišé a spousta nesympatických postav. Chápu, že romantická komedie není nijak objevný žánr, ale tohle byla hodina a půl nudy s velkým polibkem na konci, kde všichni tleskají- prosím ??! ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy o zhýčkaných holkách v malých městech jsou pro mě příjemným zpestřením. Navíc všudypřítomný minnesotský sníh a zima umějí přivodit pohodovou atmosféru - v tomto podzimním čase. Film samotný ale tak kvalitní nebyl, aby dosahoval alespoň na tři hvězdy. Byl příjemný, to ano. A u těchto filmů mi ani nevadí, že zápletka je již tisíckrát ohraná - kvůli této klišovité zápletky se na tyto filmy dívám. V tomto filmu se zde navíc utkává vypočítavost a honba za ziskem přes mrtvoly s dobrotou a kolektivismem. Na jednu stranu samozřejmě se mi život místních lidí líbí. Žijí zde v zájemné symbióze a pohodě. Můj názor je ale ten, že jediná továrna, která tady všechny lidi živí, prostě nemůže fungovat se ztrátou. To je bohužel tak. Tudíž pro některé levičáky může film představovat nekonečný boj mezi bohatým a bezcitným kapitalistou a partou chudých, pracovitých lidí. Myslím ale, že není třeba křížit meče. Závěr filmu (ikdyž se jedná o podprůměrnou romantickou komedii) nám ukázal, jakým způsobem se také firma může vydat. Když se totiž na zisku přímo zainteresují i zaměstnanci, mají potom o firmu větší zájem a celkově s firmou soucítí management a dělníci společně. Na závěr tedy: příjemný film na večer či podvečer, který ničím nepřekvapí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobných komentářů na podobné filmy sem v poslední době napsal mraky a už to začíná být celkem pěkně ohraná písnička.Nicméně na Holku z města opět pasuje,tudíž opakování matka stereotypu : průměrná romantická komedie,která je průhledná a plná všemožných klišé od první do poslední minuty.K tomu všemu navíc ještě hodně nevýrazná "ůstřední" dvojice,mezi kterou to nikterak zvlášť nejiskří.Z totálního podprůměru (alespoň na dohled k průměru) tak Holku vytahuje pár povedených vtípků (je jich opravdu jen pár) a tradičně velmi dobrý (byť nevyužitý) J.K.Simmons...40% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem Petulka88, kdy jen doplním, že to celé bylo jen takové odlehčené podívání na sobotní odpoledne při kávě :) Líbila se mi různorodost a odlišnost dvou prostředí, kdy v tom "rodinném" maloměšťáckém hrozí, že někoho střelíte do zadku při lovení vran, zato v Miami hrozí, že se možná jen více spálíte na sluníčku :) Co pro mě ale bylo největším šokem, že ústředí dvojice byla souměrně vyvážená, co se vzhledu týče. Renée není žádná krasavice (subjektivní názor) a ten její vyvolený - Harry - teda, to jsem koukala, že také ne :D :D To jsem byla jen překvapena, že tam nebyl nějaký superúžasný krasavec, ze kterého by hned na poprvé nemohla spustit oči :) Tvorba fotoalb byla velice příjemná a pudink všude kam se podíváš, také :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)

Reklama

Reklama