Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Shit 

všechny recenze uživatele

Od Renée Zellweger bych teda čekal něco kvalitnějšího než jen obyčejnou romantickou komedii o nafoukaný městský náně, která se pod vlivem zapadákova a hrozně milých lidí změní a chce všem ze svý manažerský pozice pomoct. Jako na druhou stranu to neni ani nějak nudný nebo blbý, ale prostě bych čekal něco zajímavějšího a originálnějšího, tohle se dá vidět každej druhej týden na Nově, když to přeženu ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu nie je úplne originálna. Mestská kráska sa z nejakého dôvodu vypraví na vidiek a z počiatočného opovrhnutia si miestnych ľudí obľúbi a tí ľudia ju. Renée Zellweger ako stvorená pre túto rolu, dokonca niekedy zažívala také úsmevné až trápne situácie, že som mal pocit, že sa dívam na voľné pokračovanie Denníka Bridget Jonesovej, čo by nebolo na škodu. Ak nie ste vyložene fanúšikmi romantických filmov, respektíve romantických komédií alebo fanúšikmi Renée Zellweger, tak je pre vás asi zbytočné sa dívať, pretože romantiky a samotnej Renée je tam požehnane. Pre mňa príjemné prekvapenie. ()

Reklama

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Niekedy je fajn, nezistovat si o filme jeho rating. Ako v mojom pripade...nemala som ponatie ako slabo je New in Town hodnotene, avsak po hodinke a pol sledovania tejto romantickej komedie, som si ista, ze moj nazor sa jednoznacne lisi. Pacilo sa mi to cele. Lahulinke, sladke a este aj funny. Tak to vidim ja. (Have you found Jesus?..."Well, I didn't know he was missing." ;o) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem Petulka88, kdy jen doplním, že to celé bylo jen takové odlehčené podívání na sobotní odpoledne při kávě :) Líbila se mi různorodost a odlišnost dvou prostředí, kdy v tom "rodinném" maloměšťáckém hrozí, že někoho střelíte do zadku při lovení vran, zato v Miami hrozí, že se možná jen více spálíte na sluníčku :) Co pro mě ale bylo největším šokem, že ústředí dvojice byla souměrně vyvážená, co se vzhledu týče. Renée není žádná krasavice (subjektivní názor) a ten její vyvolený - Harry - teda, to jsem koukala, že také ne :D :D To jsem byla jen překvapena, že tam nebyl nějaký superúžasný krasavec, ze kterého by hned na poprvé nemohla spustit oči :) Tvorba fotoalb byla velice příjemná a pudink všude kam se podíváš, také :) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Když o tom tak přemýšlím, tak je jasné, že dějově to jede po kolejích značky Hollywood a nijak to nevybočuje, tzn. že přesně víte, co přijde plus několik málo vsuvek, které nečekáte (opravdu, ale minimum ne-li žádná). Bylo tam sice pár scén u kterých jsem se zasmál, ale totálně to pohřbili nějaké nelogičnosti a zkratky, které to strhávají lehce pod průměr. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama