Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (164)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,734,283Tržby Celosvetovo $27,986,077Tržby za predaj DVD v USA $14,871,151 //počet predaných kusov 787,513 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Od Renée Zellweger bych teda čekal něco kvalitnějšího než jen obyčejnou romantickou komedii o nafoukaný městský náně, která se pod vlivem zapadákova a hrozně milých lidí změní a chce všem ze svý manažerský pozice pomoct. Jako na druhou stranu to neni ani nějak nudný nebo blbý, ale prostě bych čekal něco zajímavějšího a originálnějšího, tohle se dá vidět každej druhej týden na Nově, když to přeženu ()

castor 

všechny recenze uživatele

Čtyřicetiletá (letí to, že?) Renée Zellweger si občas odskočí do žánru, který jí vesměs proslavil (Bridget Jones), ale který zároveň představuje nejslabší místa její filmografie (kupříkladu Ženich na útěku, druhá Bridget). Obehraná písnička o paničce-kariéristce z města, která zjistí, kterak jsou na venkově milí lidé, nepřináší zhola nic, jen trošku naivní sen o dobrých lidech a prázdné situace. Tohle už tu bylo tolikrát, takže figurky vyřezané z překližky záhy začnou nudit. Protivně zbytečný odvar, ve kterém leccos zachraňuje poměrně slušný soundtrack.. Holt, Renée si finančně polepšila, tolik jí to nebolelo a diváci jsou přeci až na druhém místě!! ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jak je Zellweger dobrá herečka, tady dost špatná role, špatně napsaná a celý film je takový amer.moderní kýč... nic nového, co by zaujalo ap.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu nie je úplne originálna. Mestská kráska sa z nejakého dôvodu vypraví na vidiek a z počiatočného opovrhnutia si miestnych ľudí obľúbi a tí ľudia ju. Renée Zellweger ako stvorená pre túto rolu, dokonca niekedy zažívala také úsmevné až trápne situácie, že som mal pocit, že sa dívam na voľné pokračovanie Denníka Bridget Jonesovej, čo by nebolo na škodu. Ak nie ste vyložene fanúšikmi romantických filmov, respektíve romantických komédií alebo fanúšikmi Renée Zellweger, tak je pre vás asi zbytočné sa dívať, pretože romantiky a samotnej Renée je tam požehnane. Pre mňa príjemné prekvapenie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že se pořád točí takovéto filmy? Filmy, jimž vládnou klišé snoubená s nudou a tlačeným humorem. A jak je možné, že my, filmoví diváci, na takovéto filmy pořád chodíme? :-) ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad jak zábavnou formou dát zaměstnancům zkrachovalé General Motors (a nejen GM) návod na řešení nepříznivého stavu jejich chlebodárců. Po takovýchto agitkách se mi opravdu stýskalo, takže všichni do práce a zítra už se rozhodně bude tančit všude. Vypadá to, že krize postihla i rodinný rozpočet R. Zellweger, jinak nechápu její účast na tomto dílku. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No.. ano, je to předvídatelné, plné klišé, každý ví jak to nakonec dopadne... NO A CO?! Důležité je, jestli ten film dokáže pobavit, aspoň trochu zaujmout a hlavně nenudit. Všechno tohle ten film splnuje, nic víc jsem od něj nečekala. Nezklamal.. 3* Konec byl opět příšernej happy end.. A Renée Zellweger vypadá příšerně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +kupodivu hlavní postava, a také její představitelka, trochu romantické, ale dostatečně zábavné, dělání si legrace z kontrastu městská holka na vesnici kupodivu dobře funguje, závěrečný happy end asi spoustu z vás potěší -na první pohled tento film působí levně, hlavně v obsazení, v němž Harry Connick Jr nesahá Renée ani po kotníky, obsazení ve vedlejších rolích působí podobně, stejně tak i scénář, který se hodí spíš do televize/// Holka z města je nakonec lepší film než jsem čekal. Nejhorší ze všeho je když se koukáte na komedii a vůbec se u ní nebavíte. Ale je se celkem příjemně bavil. Rozhodně jedno zkouknutí neuškodí, když nebudete čekat nic světoborného./// Celkem 62%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nuda a ešte raz nuda. Hlavná pointa je tak klišoidná, že to ani inak nemohlo dopadnúť. Príbeh o mestskej husičke, ktorá sa vplyvom prostredia a ľudí zmení už nemá čo ponúknuť. Čo sa týka Zellweger tak sklamala na plnej čiare. Jej výkon bol strnulý a mdlý, keď si to porovnám s jej filmom Prípad 39, tak som z toho v šoku, tak veľký rozdiel sa vidí iba málokedy. Tiež sa mi v tvári zdala akási "nafúknutá". Možno by mala používať menej botoxu, za chvíľu bude vypadať ako blonaďatý číňan. Film má ale jednu výhodu. Do piatich minút vyfučí z hlavy. 15/100 ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý film s pitomým dějem a pitomými postavami. Neuvěřitelná nuda a blbost. Na tohle téma bylo natočeno spoustu jiných (a výrazně lepších) filmů, tenhle rok třeba takový Návrh. Hlavní hrdinka jen divně kouká, špulí pusu a zvláštně se usmívá (to asi tou zimou - ba ne Zuzi, to je ten botox). Ve filmu najdeme příšerný, tolikrát ohraný momenty jako zaseknutej podpatek, opilecký výstup s velmi nelegračním padáním do sněhu a otravný (vesnický, haha) lidi. Harry Connick je mi dost nesympatickej, občas mi přijde, promiňte ten výraz, ale jako retard, už už jenom aby slintal. Nečekala jsem od toho nic moc, ale aspoň trochu ano. Nic na tom filmu není zajímavého. Jedna hvězda za snahu... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na čo som to zase narazil? Ďalšia absolútne zbytočná kvázi romantická komédia, kde Anistonku vystriedala pre tentokrát Celvegerka, pretože asi nemala čas. Renée tu nie je bohvieako sympatická a ono sa to potom prejaví aj na vyznení filmu a naplnení svojho žánru. Jednohubka, ktorá obstojí v tv niekedy v nedelu poobede, dúfam, že v kine ste na tom neboli. Ono to točil ešte nejaký Dán preboha....mal sa radšej držať Dogmy. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Dánsko má zajímavé režiséry, Renée nesporný komediální talent. Jeden, vzláště má-li romantické komedie rád, by si řekl: "Výborně! Proč ne?", aby vzápětí nudou a hloupostí chcípl. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Studené jak psí čumák. Nefungovalo to ani jako komedie, ani jako romance. Tuctová nudná historka, která na příjemně originální zápletku navrší téměř smrtící dávku žánrových klišé nejen pokud jde o city, ale také o budovatelsko-pracovní drama či nevěrohodné pokusy o vývoj jednotlivých postav a jejich vztahů. Navíc se při shlédnutí traileru zdá, že většinu vtipných momentů nakonec z finální verze filmu odstranili. Zkázu, z mého pohledu, dokonává hlavní dvojka. Podivně nateklá, zmalovaná a nesympaticky působící Renée Zellweger a Harry Connick Jr., který mi vadí v každém filmu už od Přístavu naděje. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? No, romantika vypadala značně nepřesvědčivě a humor byl natolik vidlácký, že ani nebyl k smíchu. Nakonec to stejně byla spíš sociální pohádka. Bylo smutné koukat, jak se Renée snaží předstírat, že má co hrát. Podprůměr ve všech ohledech. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Keď si potrebujete oddýchnuť a vypnúť, tento film je celkom fajn voľba. Renée v ňom vyzerá ako vosková figurína. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie s průměrnou Renée Zellweger. Už na začátku víte jak celý příběh dopadne, ale přesto mi film utekl velmi rychle a poměrně jsem se i bavil. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejná romantická komedie, která nenabídne nic nového, ale i přesto jsem se dobře bavila..:) Jednu výtku však mám - Renée neni Renée (nebo spíš Bridget? ) bez trocha tuku na těle a Makra Darcyho :)) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nic tu není originálního nebo alespoň trochu zábavného. Tato sladká romantická komedie nakonec upadá do zmatku klišé. ()

Reklama

Reklama