Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem Petulka88, kdy jen doplním, že to celé bylo jen takové odlehčené podívání na sobotní odpoledne při kávě :) Líbila se mi různorodost a odlišnost dvou prostředí, kdy v tom "rodinném" maloměšťáckém hrozí, že někoho střelíte do zadku při lovení vran, zato v Miami hrozí, že se možná jen více spálíte na sluníčku :) Co pro mě ale bylo největším šokem, že ústředí dvojice byla souměrně vyvážená, co se vzhledu týče. Renée není žádná krasavice (subjektivní názor) a ten její vyvolený - Harry - teda, to jsem koukala, že také ne :D :D To jsem byla jen překvapena, že tam nebyl nějaký superúžasný krasavec, ze kterého by hned na poprvé nemohla spustit oči :) Tvorba fotoalb byla velice příjemná a pudink všude kam se podíváš, také :) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Takový propadák jsem nečekal.Zvlášť,když jsem viděl trailer,který ukázal slušné,komické momentky. Jenže ve filmu právě tento dynamický střih chybí a ony komické momentky v traileru jsou ve filmu součástí zdlouhavých a nešikovně "naroubovaných" scén,které ve výsledku přivodí spíše nudu. Banálně podaný příběh pak všemu nasadí trnovou korunu.Renée i ty ? ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Aha, žena měšťanka přijíždí do zapadákova. Nebylo to tady někdy? Zpočátku se do práce, která ji tam čeká, hrne s radostí, jen co proběhne pět minut, žena měšťanka je velmi naštvaná, zmrzlá (odtud asi filmaři čerpali nejvíce vtipů, které ale nejsou vtipné, spíše trapné). Poté se tak trochu zamiluje (jestli si myslíte, že tato věta je spoiler, tak se hluboce mýlíte, jelikož vaše vitřní já to přeci muselo tušit už dávno!) do opravdu, opravdu ošklivého chlapa, kterého bych se ani nedotkla (nemyslete si, že jsem nějak extra nafoukaná, ale on je tak hrozně nesympatický, přiznejte si, že vám se také nelíbí) natož pak s ním chodila. Celý scénář jde vlastně spíše do hromady... sněhu, než aby něčím zaujal a zdárně spěl k nějakému (proboha, alespoň k nějakému) konci. Konec si domyslete, každý ho uhodne hned na začátku, takže vás ani ničím nepřekvapí ani neohromí. Pokud máte rádi Renée, tak se podívejte na její jiný film. Zřejmě z toho holka chtěla vytřískat nějaké peníze, o hraní tu není řeč. Pokud máte rádi léto, tedy pláže a palmy, tak je uvidíte jen na začátku a na konci a to jen malou chvíli. Pokud máte rádi sníh, tak se raději podívejte třeba na film se sněhovou vánicí, dejme tomu katastrofický film s kupami sněhu. A pokud se nudíte a chystáte se zapnout tento film, tak raději televizi (co já vím, kde jste si ho chtěli spustit!) vypněte a jděte se cákat v blátíčku, co je právě venku (ono tam není? Vážně? Podívali jste se pořádně?) a nečtěte tento komentář nebo se z mého negativního chování vážně zblázníte! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem zavítala tak trochu nedopatřením během filmové noci v Palace Cinemas, protože v tu dobu nedávali zrovna nic co by mi navazovalo časově na další film. Holka z města je po všech stránkách divný film, není vtipný, klasicky to nejzajímavější je vypovězeno už v traileru, děj předvídatelný (až tak, že máte pocit, že by jste to napsali taky a ještě lépe), scénář alá klišé bez hlášek, bez vtipu, baz nápadu, bohužel i bez nadhledu, zato obsahuje spoustu několikrát provařených klišé a vyložené stupidních vět. Co vás (nedoporučuji ani pouštět) dorazí a překvapí je fakt, že herecké výkony tady vážně nejsou nic moc. At´ už titulní hrdina či vedlejší postavy, Zellweger hraje podle mě svůj průměr, což mě u tak dobré herečky vcelku zaráží. 20% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama