Reklama

Reklama

Recenze (3)

graytomcat 

všechny recenze uživatele

@Mol: co je to za hlupost, ze Lewis robi grimasy ako Carey, ktory to odkopiroval praveze od neho a okrem toho v tom case nebol ani na svete. Inak sice filmu chyba vacsia konzistencia, ale nie zabava. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

I LIKE IT HERE. I WANT TO GO TO SCHOOL HERE. THIS IS A GIRL'S SCHOOL! THAT'S WHY I LIKE IT HERE! Jako jsou tam dobrý věci jako Dean Martin, ale jsou tam taky zlí věci, které nikdy neměli spatřit světlo světa a je trestuhodné, že se na ně promrhaly peníze, čas a filmový pás. Wilbur dělá grimasy jako Carey a ječí jako Tucker a chvílemi vám to poleze na nervy. Ale jak už jsem předeslal, tak některý věci pobaví. Za mě už ale nikdy víc. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Wilbur Hoolick ( Jerry Lewis ) sa chce stať hotelovým holičom, ale jeho šéf nemá pre neho pochopenie. V tom istom hotely ukradnú diamant a pred policajtmi ho skryjú v saku jedného z hostí Boba Milesa ( Dean Martin ). Po rôznych peripetiách sa diamant dostane Wilburovi a začína naháňačka za klenotom. Aby sa lepšie ukryl pred zločincami, nádejný holič sa prevlečie za 12-ročného chlapca... Znie to ztreštene a bláznivo, ale komickej dvojici sa podarilo natočiť jeden z tých lepších hudobných komédií. Príde aj na pekné ženy ( dievčenská škola ), nedorozumenia, komické situácie, pesničky s tancom a všetko sa zavŕši záverečnou naháňačkou na vodných lyžiach. Prvý komentár, druhé hodnotenie. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama