Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu krutý a smutný začátek filmu nám neznačí, o co že to ve filmu vůbec půjde. No a pak se příběh líně vleče až do samého konce. Chvilkami jsem si nebyl jist komu mám vlastně fandit, zda masovému vrahovi Davidu Harrisovi ( Dylan Walsh ), nebo hlavní hrdince " smutné " rodiny Kelly Porterové ( Amber Heard ). David dělá tolik chyb, že už by to snad pochopil i blbec, vím, jsem do děje vtáhnutý dříve než se vůbec potkají, ale všechno má své meze. Tak nakonec jsem se zasmál jen jednou, to když Harri volal do redakce.....CITÁT - HLAS V TELEFONU : Redakce Portland Tribute, prosím. DAVID HARRIS : Potřebuji mluvit s někým ohledně zrušení předplatného.....Ve filmu zazní Mute Math a song Typical - http://www.youtube.com/watch?v=7XVWR-5fiG0 nebo Never less than perfect od Blurtonia a známá věc z filmu Underworld The Undertaker od Puscifer - http://www.youtube.com/watch?v=6n2YYe_d7t4 ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Áno. Takéto niečo som si želal vidieť dnes podvečer. Po dvoch nezdarených filmoch prišiel tento triler ako na zavolanie. To napätie sa tomu nedá uprieť. Otčim s tajomnou minulosťou sa votrie do rodiny a skoro všetci sú happy. Ale zrnko podozrenia sa stále a stále zväčšuje až kým to neskončí celkom dobrým záverom. Ja som spokojný a nemám výhrady. 75% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Takže, Kelly by som z pakruky takú strelil po tej hlúpej kotrbe, že by sa jej tam hned rozsvietilo, a samozrejme, záporák je vždy Terminátor na konci. Takýchto filmov tu bolo, to je jasná vec, ale jedno veľké plus tvorcom nemožno poprieť, a to, že tie dve decká poslali na tábor. S nimi by to bolo dalšie zdlhave sranie sa! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné... Dylana Walsha poznám viacmenej z "Nip / Tuck" a v tejto úlohe som si ho vážne nevedel predstaviť, avšak milé prekvapenie, ako nevlastný otčím to zvládol celkom slušne. Originál som nevidel, myslím však že remake je nemastný, neslaný... Stepfather patrí do samého koša ako polovica podobných snímkov, ale mne osobne sa toto prevedenie zdalo znesiteľné... 5/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama