Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (225)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě to překvapilo. Ne dějem, ten je neuvěřitelně klasickej a předvídatelnej (v podstatě přesně to, co by vzniklo, kdybyste kohokoli požádali, aby napsal co nejklišovitější thriller o chlápkovi, jenž se vtírá do rodin a následně je vraždí), nýbrž celkem schopnou režií a výběrem herců. Druhá projekce zbytečná, ale za jedno podívání to stojí, řekl bych. PS: První titulková scéná dává svým pojetím naději, že uvidíte ještě něco zajímavějšího, než nakonec dostanete. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi panejo byla srágora. Kdybych to na začátku zapnul, pak to překlik do půlky a nakonec to přeskočil na konec, tak by se nic nestalo. Trapárna o chlapovi, co se přisere do rodiny, oni si ho zamilujou, pak se mu to posere, a nakonec je vyvraždí...a de dál. A ještě k tomu je tohle remake. Kdo má proboha zapotřebí točit nový verze filmu, který sám o sobě už příběhem stojí za hovno. Kopnout do hlavy a vomlátit o schody by si ten film zasloužil. Atmosféru to sice má, ale je to totální blbost. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $29,062,561Tržby Celosvetovo $31,161,630Tržby za predaj DVD v USA $4,282,435 //počet predaných kusov 225,510 ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nic nove pod slnkom, ale atmosferu to malo dobru a rozhodne to nebola strata casu. Myslim, ze originalu Otcima tento film hanbu neurobil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedený Remake! Který zůstal při starých Kolejích! Viděl jsem předchozí díly, tak mohu srovnávat, tenhle mi přišel Nejlepší, jelikož je Novější, modernější! Mamka se dokonce i Bála !! Nervydrásající Napětí! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Remake trileru z roku 1987. Už originál nebol žiadny zázrak a dosť zostarol, ale relatívne dosť mu pomohol výkon magora Terryho O´Quinna. Hlavný problém remaku nie je v nenápaditom scenári, plnom klišé, ale v matnom a nesympatickom Dylanovi Walshovi, ktorý sa na Terryho nechytá. Ani omylom, bejbe. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem docela mile překvapena povedenou thrillerovou atmosférou, díky níž se mi na film hezky dívalo. Děj sice není nic nového, ale alespoň není zbytečně natahovaný a nudný. A ikdyž asi každý od samého začátku tuší o co tu jde, měla jsem chuť podívat se jak to dopadne. Konec také nebyl vyřešen špatně. Herecké obsazení je neokoukané a ve většině případů dobře vybrané. Obzvlášť Penn Badgley se mi sem hodil. Lepší průměr..3,5* ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sakryš zase jednou s těma úchylnejma otčímama... %-/ . . . Leč d.m.s.n. tady je úchylný spíš scénárista, rejža i celej ansámbl, co tohle laciné béčko dle dávné předlohy vypotili, protože tak prvoplánově blbučkou hollywoodštinu jsem k radosti své dlouho nepopatřil. K tomu aktóři se moří a hrají jak o život, všichni hážou škály grimas pomalu při vyblinknutí slůvka "ahoj", mrkání očima a trhání hlavama zvláště u dam nevyjímaje. (Tady u těchto srágor asi cvičí ta naša šašská čudlárna, nebo co...) . . . No a tak... Áááááá k tomu spousta blábolů a náš lump mele asi stokrát slůvko "rodina", že božínku to by i retardovaná pizda s červeným krkem a kobylí vulvou stokrát pochopila, že asi s tím chlápkem něco neštymuje. Ale tady máme samé krásné středostavovské lidičky, jeden vysokoškolák za druhým, ta ryzí opora rodiny a státu jŮeSAjajjaj... A... Ne, nebudu už víc kalit vody, ale nakonec samozřejmě na konci zase leje a hromy divobijů a vrah... Howgh. - - - P.S. Původní verze snad ještě stojí za zhlédnutí - viz http://www.csfd.cz/film/81827-otcim/ - - - - - Poprvé viděno 3.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1713., komentář zde otrávený jako stopadesátýprvní - 4.1.2013) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku nuda, 80 minut se prakticky skoro nic neděje až na hodně úsměvný teleportace fotříka a 2-3 vraždy, rozjíždí se to až v posledích 10ti minutách, ale na to, jak dlouho se na ten finiš čeká je taky hodně slaboučkej a trapně předvídatelnej. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá úvodná scéna naznačuje minimálne dobrú psychoatmosféru, ktorá sa bohužiaľ konala len záverečných desať minút. Tá príbehová bublina medzi tým, ktorá je navyše bez známok napätia ma úplne ubíjala. 35%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Harris je na prvý pohľad sympatický chlapík. Zdvorilý, slušný, ochotný, usmievavý. Vyzerá ako úspešný a pracovitý muž. Nefajčí, nepije, netúla sa po bordeloch. Vie sa postarať o dom, záhradu i auto. Dbá o svoj vzhľad. Je to sen každej slobodnej či rozvedenej zrelej ženy. Pravý americký gentleman. Najviac mu záleží na tom, aby rodina fungovala ako švajčiarske hodinky. Je ochotný urobiť všetko pre to, aby mal okolo seba šťastnú, spokojnú rodinku. Ale beda ak sa mu niečo zneľúbi. Vtedy ukáže svoju pravú tvár a stane sa z neho psychopatické monštrum. Rodinná idyla sa razom zmení na krvavý masaker. *** ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto tu už bolo - toto ste si museli pri pozeraní fimu povedať snáď 5x. Nič nové pod slnkom, dej predvídateľný, tempo nevzrušivé, amatérsky scenár a hádam len jedna ľakačka a prekvapivá scéna. Ale tá bola hneď na začiatku a tak bolo potrebné pretrpieť ďalších 90 minút. Neodporúčam ani za hmlistých novembrových večeroch .... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný horor, ve kterém se na můj vkus ale až moc mluví a málo zabijí. Přesto to ale celkem rychle uteče a postavy nejsou tak prvoplánově tupý, jako v jiných hororech poslední doby. Dylan Walsh je překvapivě velmi přesvědčivý a na Amber Heard bych se mohl koukat celý den. Poctivá hororová jednohubka. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobrý a originálu verný i keď niektoré scény sú v pôvodnom filme predsa len vyhrotenejšie. Možno začať výkonom hlavného predstaviteľa, úvodnej scény v podstate bez krvi, šialenstvom v pivnici (tu len mierne šomranie na chodbe), či finálnou „Kto som teraz?“ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Mrazivá hra s několika nevinnými postavičkami jedné nic netušící rodiny, která postupně přerůstá v boj o holý život. Je fajn, že snímek nemusí nikam pospíchat a nežene se o106 do závěrečné dvacetiminutovky, neboť těch zbylých šedesát minut má zdařilou atmosféru a nudou jsem rozhodně netrpěl (když už se fakt nic nedělo, kochal jsem se božským tělem Amber Heard - stále v plavkách!!). Takhle si představuju definici gradace - a posíláme vzdušnou pusu Disturbii! ()

Reklama

Reklama