Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Mrazivá hra s několika nevinnými postavičkami jedné nic netušící rodiny, která postupně přerůstá v boj o holý život. Je fajn, že snímek nemusí nikam pospíchat a nežene se o106 do závěrečné dvacetiminutovky, neboť těch zbylých šedesát minut má zdařilou atmosféru a nudou jsem rozhodně netrpěl (když už se fakt nic nedělo, kochal jsem se božským tělem Amber Heard - stále v plavkách!!). Takhle si představuju definici gradace - a posíláme vzdušnou pusu Disturbii! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Původní film, natož následující díly jsou mi utajeny, takže jsem si směle mohl vychutnat tuto psychologickou hru, ve které se čeká 80 minut na závěrečné finále. Prvních 80 minut se mi nezdálo přesto nijak zbytečně natahovaných. Dost se mi líbila atmosféra filmu, která opravdu stupňovala, a náš Otčím musel postupně vyřazovat některé postavičky ze hry, aby se sám v této hře dokázal udržet. Kdybych se ovšem měl rozhodnout, který z rodinných hororů je lepší, zda-li Orphan nebo Otčím. Tak výsledek je si myslím naprosto jasný. 50% PS: Hodně filmu škodí mírná přístupnost a málo vygradované finále. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama