Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 3
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (254)

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem zvracel ze Superstar, Talentmanií a dalších marešovských obludárií jsem se hodně bál, ale nakonec musím uznat, že se z pevně dané linie soutěže podařilo vytěžit hodně. Bez Marka Ebena v úloze moderátora bych si to ale asi nezapnul. Ať si kdo chce co chce říká, tanec je krásná věc a trochu ho přiblížit masám považuju za užitečné. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Konečně jeden z mála českých pořadů, který má kvalitu a úroveň. Dívám se na něj už od první série a neumím pochopit, jak to, že hodnotím až teď. Ale začala nová řada a ta je stejně dobrá, jako ty předchozí. Skvělá moderátorská dvojice, která se krásně doplňuje a nepokouší se o žádné trapné vtipy, kvalitní porota a různorodý výběr soutěžících. Elegance každým couvem, inteligentní humor, nádherné kostýmy a krásná hudba, na tento pořad se prostě krásně dívá. Právě proto dávám tak vysoké hodnocení a docela se divím, že má tento pořad tak málo procent. Pro mě minimálně 70%. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Mě tyhle taneční soutěže (kord české produkce) nijak zvlášť neoslovují a myslím si, že přidělávání dalších a dalších "řad" této soutěže tohoto typu bude mít spíše negativní vliv na výsledné hodnocení soutěže. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 20% (1*) | ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - netačím. V tanečních jsem byla všehovšudy 3x. Tenhle pořad jsem sledovala stylem 2 minuty a dost. Na poslední řadu se dívám. Ne pravidelně, ale dívám. Asi stárnu, nebo mě těší, že někteří účastníci vypadají při tanci jako já (čti plácají sebou jak po obrně). A to mě prostě a jednoduše baví. Jo a těm, co jim to jde, tiše závidím. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ze StarDance jsem nikdy neviděl v kuse celý díl, přesto si dovolím hodnotit. Protože jsem viděl spoustu jednotlivých fragmentů, obě naše babičky to rády sledují a občas o tom mluví. Také jsem viděl mnoho rozhovorů v různých talkshow, kde se k tomu stočila řeč. Jde o osvědčený koncept ze zahraničí, který se velmi dobře podařilo přenést k nám na obrazovky. Formát pořadu dokáže napnout, Marek Eben jako moderátor je extra třída a známé osobnosti přitáhnou diváky. Vcelku je to velmi dobrý a úspěšný mix. Za mě je tu jeden zásadní problém, moc mě nebere tanec, proto zůstávám na dvou hvězdách. Koho tanec baví a rád jej sleduje, může si připočítat další dvě hvězdy. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • V páté sérii se proslavila podebraná osmička Báry Polákové, kterou herečka nejdřív léčila antibiotiky a po soutěži si ji šla dát vytrhnout. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama