Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

predators 

všechny recenze uživatele

"Vypnout", sedět nebo ležet a dívat se. Tak asi taková slova se mi honí v hlavě po dodívání se na The One. A asi bych tam ještě přidal "bavit se", protože já jsem se bavil! Ano není to akční nářez(viz. Matrix...), ale pár povedených akčních scén by se našlo. A J. Statham?? Ano, opět je to machr a na mém pomyslném žebříčku tiše stoupá vzhůru...ke hvězdám:-)65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat preplacana nuda a film, ktory sa straca v roznych, casto zbytocnych odbockach. Wong je len rutiner, a nema rezisersky na nijakeho z velikanov /Hitchcock, Truffaut, Bergman/. Jet Li /Tenkrat v Cine/ zvlada svoje bojove umenia na urovni, ale dej je tak prespikovany roznymi zvratmi, ze som si nie isty, ci im reziser a herci sami vobec rozumeli. No nic, dalsi dovod, preco nemienim pozerat filmy Jeta Liho. 35 % ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Svižné akční scífko z několika paralelních dimenzí a s několika verzemi Jeta Liho, ve které se nenáročný divák pokochá několika efektními kung-fu styly. Tvůrce zápletky se možná trochu inspiroval Highlanderem, superschopnosti obou hlavních Liů připomenou comicsové hrdiny, dobře to odsýpá a mozek si u toho nijak namáhat nemusíte, takže večerníček pro dospělé jedna báseň. Jen ta závěrečná dimenze, do které Statham Liho pošle, je se svými čoklími hospitaly a kýčovitě načančanými obyvateli stokrát hrůznější, než Styžská trestanecká kolonie v dimenzi Hádés! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíme na to, že je to blboučké akční sci-fi béčko s předvídatelným a téměř nulovým příběhem, tak se na to dívat dá... Chápu celkem skoro jakékoli hodnocení - na jednu stranu prd efekty, hrozná hudba, katastrofální réžie, nesmyslný příběh, na druhou stranu Jet Li umí - takže akčnák na odreagování, proč ne. No a v neposlední řadě je to naštěstí krátké, což je rozhodně plus, ale konec hrozný...40% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Příběh velice dementní, ale film jsem viděl v době, kdy jsem rozohodně nepotřeboval žádné Bergmannovo zkoumání ženské duše:-) Prostě jsem zapnul TV a chtěl si u nějaké blbosti odpočinout. A Jet-Li a jeho Jedinečný je dokonalá blbost, u které nemusíte přemýšlet ani na vteřinu a která uplyne jako voda... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)
  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama