Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Renfield 

všechny recenze uživatele

No teda, to bylo dílo. Scenárista a režisér téměř v jedné osobě to totálně zpackal. Scénář je tak neuvěřitelně tupý a aby toho nebylo málo, je téměř každá minuta filmu podbarvena hudbou. Především v soubojích je to hudba absolutně se nehodící, příšerně rušící. Vizuální efekty, další část filmu co žel pobaví, vím že to není zrovna levné, ale snad to alespoň nějak líp šlo, případně kdyby tam radši nebyly žádné. Takové béčko, nebo céčko nezachrání ani dvojitý Jet Li. 30% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Opravdu scénáristicky velmi chabý film. Navíc film končí v "poklusu" kolem devadesáté minuty, do níž se nic zásadního nestane. Jet Li nepatří k mým nejoblíbenějším hercům, beztak tady by nic nezmohl a neúspěch snímku není jeho chyba. Za křečovitost může prapodivný scénář (skoro bez dialogů) a skutečně tupý průběh. Americká anabáze Jeta Li tímto filmem zrovna na kráse nepřidala. Tohle se nepovedlo. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Svižné akční scífko z několika paralelních dimenzí a s několika verzemi Jeta Liho, ve které se nenáročný divák pokochá několika efektními kung-fu styly. Tvůrce zápletky se možná trochu inspiroval Highlanderem, superschopnosti obou hlavních Liů připomenou comicsové hrdiny, dobře to odsýpá a mozek si u toho nijak namáhat nemusíte, takže večerníček pro dospělé jedna báseň. Jen ta závěrečná dimenze, do které Statham Liho pošle, je se svými čoklími hospitaly a kýčovitě načančanými obyvateli stokrát hrůznější, než Styžská trestanecká kolonie v dimenzi Hádés! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem přepral všechny své alternativní životy, takže mám nyní tak ukrutnou sílu, že občas dokážu zvednout i sám sebe nad hlavu. To chudák Yulaw ještě nemá vystaráno. Musí se totiž ještě jednou zabít a zjevně podcenil to, že poslední krok bývá nejtěžší. Nicméně Jet Li ve své váhové kategorii nemá lepšího soupeře než Jeta Li, takže souboje jsou opravdu zábavně vyrovnané. Já mám navíc celkem rád pokusy o sci-fi myšlenky smíchané s akcí a nějakými těmi fórky, takže ladně saltem přeskakuji těch pár logických nesmyslů a v pohodě se u tohoto snímku bavím. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tvůrci na začátku nastavili poměrně absurdní pravidla a pro jistotu je hned začali porušovat. Nebudu rozebírat jednotlivé nesmysly (je jich moc) a to zejména z důvodu, že jsem se při této prapodivné jízdě velmi slušně pobavil. Akce střídá akci, hudba správně duní, Jet Li má celkem vyrovnaného soupeře v sobě samém a já dávám ****, protože jsem si jist, že 124 dalších mých JÁ, žijících souběžně se mnou v paralelních vesmírech, tento snímek nekompromisně strhá. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama