Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku 80. let v malém Texasu dramatické události přinutí 19letého manažera kluziště podívat se na svůj život zcela novým způsobem. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Ant 

všechny recenze uživatele

Skateland mi svou retro stylizací okamžitě připoměl Vyfič. Skateland sice není tak naivní, ale bohužel taky ne tak kvalitní. Příběh je strašně banální a scénárista nevěděl kudy kam. Ke konci už byla ta nuda uspávající. Nicméně Ashley Greene je fajn a Shiloh Fernandez není zase takové dřevo, i když v emocionálních scénách je nepoužitelný. Na celém filmu je nakonec nejlepší výborná hudba a atmosféra. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, obrazná šeď a další nuda. Nemohla jsem se dočkat každé dalšé scény s Ashley Greene a Shilohovi jsem chtěla dát v každé druhé scéně po tlamě. Popravdě řečeno nejen jemu, ale asi tak 90% obsazení. Nedějové, ani ne vtipné, nedotažené, pořádně to nezačalo ani neskončilo. Brr. Dvě hvězdičky, jedna za hudbu a druhá za Ashley. ()

Reklama

kikka20 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě tenhle film překvapil. Moc šancí jsem mu nedávala, ale i přes to jsem k tomuto filmu udělala titulky, i když si myslím, že ten kdo si to stáhne bude buď nešťastný nebo uchlácholen dějem. No, co se týče toho děje, tak mám ráda takové drama ovšem smrt Brenta mě nepotěšila, i když mě trochu štval. Shilon mě celkem naštval, když se první vyspal s Ashley Greene a potom utíkal na večírku za tou blondskou. Ale i tak 4* jelikož: 2*hudba, atmosféra ... 1*herci ... 1* děj. Takže doporučuji :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama