Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem svědkem několika dílů a musím uznat, že tak trapné představení jsem už dlouho neviděl. Věřím, že na tuto žluč televizní zábavy koukají snad jen opravdu škodolibí jedinci, nebo momentálně zaostalí. Když už jsou důvody soudního sporu k pousmání, ostatní je spíš k pláči, nebo skutečné psychologické drama pro otrlé. Rozhodně nedoporučuji divákům s alespoň drobnou dávkou soudnosti a vkusu a ostatním vzkazuji: "Kdo se bojí, sere v súdnej sieni!".. Pro vychutnání opravdových lahůdek a skutečného prostředí doporučuji zajít k normálnímu soudu, kam bývá normálně vpuštěna i veřejnost a není třeba se svíjet doma v křesle s křečemi z trapnosti způsobených touto kolosální hovadinou. 10% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě děsivá příšernost pro milovníky bulváru,protože se tady veřejně probírají i ty nejsoukromější záležitosti a věřím tomu,že se najde spousta lidí,kteří by bez tohoto pořadu nedokázali spokojeně usnout.Hvězdičku jsem udělil pouze z toho důvodu,že se herci alespoň snaží podat nějaký ten výkon,odpad! jsem si vyhradil pro daleko horší českou verzi. ()

Reklama

Gogo333 odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějakým tom roce jsem zase zapnul tv a nestačil se divit, co všechno tam je. Krom opakování stupidních seriálů jsem při přepínání narazil i na tohle. Snažil jsem se dokoukat aspoň ten jeden díl, ale nedalo se. Herci, nebo co to je, jsou děsný a scénář stojí za starou belu. Když jsem náhodou další den narazil zase na tento pořad, tak tu chvilka mi přišla jako přes kopírák minulý díl jen s jinýma tvářema. Strašná ztráta času. 0% ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Dobrý projekt ktorý ma u niektorých aj dobrý výsledok.Rád si pozriem každé časti aj ked musím priznať že niektoré nemusím.Dojmy ktoré som mal na začiatku lepšie my ubral fakt že herecké výkony niesu práve najlepšie ale vzhľadom na to že herci sú amatéri tak sú na úrovni pekné a zaslúžené tri odo mňa. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

kazda cast je smiesna. a uz vobec nie autenticka so skutocnym sundnym pojednavanim.. a hlavne : keby sa tam riesili vazne veci a nie stale take banality, o ktore nezakopne ani policajt ked nieco take nahlasite. ..ale nie ! oni to riesia na sude, kto sa komu vyštal na chodnik.... sracka ako ine slovenske a ceske TV tvorby.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • FIBO Na tvorbě pořadu se podílí odborní poradci a osoby s právním vzděláním, někteří z nich ztvárňují role žalobců či obhájců. Mezi mnohými diváky převládá domnění, že se jedná o skutečné autentické záběry ze soudních procesů. (FIBO)
  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)
  • Jaroslav Mendel, představitel JUDr. Ernesta Sadowského, se jako jediný z tria soudců nikdy nezabýval právem ani nikdy nepůsobil v oblasti justice nebo vězeňství. (FIBO)

Reklama

Reklama