Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

messiah 

všechny recenze uživatele

Já se nepřestávám divit. Na ČSFD mezi nepřeberným množstvím soutěží, kraťasů, reality show a dokumentárních pořadů nejrůznějšího zaměření, najdu i Zdendu s Martičkou, kterak se snaží zadat opuštěné, krásné a vykastrované pejsky a fenečky zvyklé na zahradu a vhodné k dětem. Je miléééj, přííítulnééééj, věrnéééj, ale staréééj, takže se hodí spíše do rodiny s papiňákem, protože tam změkne všechno. Občas když na tohle člověk narazil, tak se díky Srstkovi i pobavil, ale jinak příšerná nuda. Ono to mělo šlechetné poslání, to zas ne že ne, ale moc se na to koukat nedalo. Ono tohle se strašně těžko hodnotí, ale vidim to tak na tu hvězdu za Srstku a za cíl pomáhat zvířátkům. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Panu Srstkovi bylo tak dlouho předhazováno, že vypadá jak Švejk, až si od legendární literární postavy nakonec vypůjčil i to povolání a začal nabízet psy. A umí to tak geniálně, že by vám možná dokázal udat i vlkodlaka, kterému ještě kousek dětské ruky kouká z mordy :-) Hodnocení též za popularizaci nejen v pořadu nabízených, ale všech pejsků z útulků. ()

Reklama

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pokud se, díky paní Kubišové a trochu šišlavému panu Srstkovi,podařilo umístit k dobrým lidem kterékoliv zvíře z tohoto pořadu,pak jsou ty hvězdičky pro ně,pro oba.Forma,jakou vám chtějí navrhnout,vzít k sobě některé z těchto zvířat,je asi důležitá.Nicméně daleko důležitější je úspěch v umístění,no a to, tento pořad(pokud vím) splňuje více než měrou vrchovatou. ()

whack 

všechny recenze uživatele

TV relácia, ktorá vznikla za účelom podporiť adopcie psov a mačiek. Onedlho bola rozšírená o reportáže ďaleko širšieho spektra ako len adopcie. Priestor dostávajú útulky, ale aj združenia a neziskovky (najčastejšie Společnost pro zvířata, Svoboda zvířat, Compassion in World Farming Czech Rep, Nadace na ochranu zvířat), kde aktivisti a aktivistky predstavujú rôzne kampane. Som rád, že sa to vysiela vo verejnej televízii a oslovuje tisíce divákov. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko objektívne hodnotiť podobné relácie. Budem sa na to teda pozerať z pohľadu filmovej kreatívnosti. V takom prípade však nevidím nič uspokojivé. Nie je tam nič nápadité, zábavné, originálne či dokonca umelecké. Monotóne sa opakujúce časti o domácich zvieratách. Vždy nová, pestrá ponuka opustených psov, prípadne mačiek zo zvieracích útulkov. Uvádzané na striedačku starou hippiesáčkou Kubišovou a prihlúplym, vyslúžilým kaskadérom Srstkom. "Chcete ma?" Nechcem! Označujem nálepkou: odpad! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)
  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)

Reklama

Reklama