Cocaine Cowboys II: Hustlin' with the Godmother

Dokumentární

USA, 2008, 97 min

Billy Corben

Ve srovnání s dokonalým prvním dílem dvojka značně pokulhává. Tím že se zaměřuje víceméně jen na dění kolem Griseldy a jejího vztahu s lidmi co jí byli nejbližší, nemá takovou informativní hodnotu jako obsáhlý první díl. Přeze vše je to však příjemné doplnění. ( jen by mě zajímalo kolíkrát řekl ten černoch se zlatýma zubama "You know what im saying?")(2.2.2010)

Opět vyčerpávající a přitažlivé. Griselda si svůj díl zaslouží. Někdo takový se jen tak nevidí. 90%.(30.10.2010)

Černoch, co byl milenec Griseldy. Je hrdý na to, že prodával tuny kokainu a všichni ho respektují. Všichni chtějí být jako on. zajímavá výpověď, ale nigazz se za to ještě plácají po ramenou. Pěkný hnus. Nic se mu nestalo, nebyl odsouzen a zbylo mu hodně peněz za prodej drog. Je to ale hrdina.(16.4.2011)

Viac ako rok trvalo moje čakanie na tento geniálny dokument. Dôvod? Pretože neexistovali sk & cz titulky. Veľké poďakovanie patrí užívateľovi PINKMAN-ovi, ktorý si našiel čas dokončil titulky, DÍKES. Čo sa týka dokumentu samotného, podľa mňa ho nemožno porovnávať s prvým dielom, pretože každý je v podstate rozdielny. Nevadilo mi, že druhá časť sa zaoberá len Griseldou, naopak bol som maximálne spokojný. Keď som videl akou ústrednou postavou bol Pablo Escobar v Kolumbií, tak som si myslel, že čo viac sa dá dosiahnuť, keď máte peniaze. Keď som dopozeral tento dokument, tak som sa presvedčil, že Pablo bol iba veľmi malá figúrka v hre! Griselda Blanco bola respektíve stále je bohatý, postrihaný, psycho zabijak z ktorého sa mi žalúdok prekrúca. Už len to, že si niekto trúfne uniesť americkému prezidentovi syna (John F. Kennedy, Jr.) je iná káva...P.S: "Ak niekto zhánate titulky, tak už sú dostupné na titulky.com".(21.6.2010)

Obsahově samozřejmě slabší než jednička, ale opět výborně zpracováno.(26.7.2011)

Skoda zuzeneho obsahu na jednu osobu, i ked velmi zaujimavu a sympaticku :) Na jednotku to rozhodne nema, ale opat som plny zaujimavych informacii. Ktovie ako su doveryhodne informacie o tom, ze Griselda bola fakt TOP ! /Griselda is a feminine name used in the English lang., etc. Most experts agree that the name came from the Ancient Germanic phrase "gris hild", meaning "dark battle"./ Celkovo 8/10(12.3.2011)