Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 1

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (1 309)

Fr 

všechny recenze uživatele

Můžu si něco přát? Polib mě! Miluji tě! Já tebe taky..... Stejně jako ONA je sladká, je ON krásnej. TY VOLE, TO JSOU KYDY!!!! Kolik roků má mít obecenstvo?? Po 25 minutách si přeju, aby byla těhotná, protože by její hormony mohli rozhýbat děj. Bohužel není a nová generace ,,polykačů“ bravíček má svoji červenou knihovnu. Tenhle uslintanej upíří Harlekýn dostane kapku šťávu po cca 60ti minutách, kdy se dostaví pár povedených triků, trochu normální děj a Dakota Fanning. Za to 1* PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne Víte že? Sága Stmívání má zatím 4 díly. Máme se na co těšit! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho ponurého podzimního večera jsem s hrůzou zjistil, že nemůžu najít klipsny na bradavky, jezdecký bičík byl od posledně zlomený, latexová maska prodřená a deseticentimetrové jehlovky mé drahé, které mi vždy tak rozkošně drtily koule se nenávratně ztupily, protože si v nich ta kráva vyšla na ples, kde si střihla polku s nějakým vesnickým idiotem! Bloumal jsem po bytě od ničeho k ničemu a hledal způsob, jak vybít svou sexuální frustraci. Ach jak jsem byl naivní a nerozvážný, když jsem v záchvatu ukájení mrzkých pudů mačkal play! Pro tohle není záchranné slovo a pokud vám zrovna dojdou baterky v ovladači, není cesty zpět. Už nikdy nebudu, čím jsem býval a marně hledám výrazivo, kterým bych popsal tuto nepředstavitelnou kalvárii. V mlžném oparu bezbřehé hrůzy se mi vybavuje pouze toto: Nejprve jsem uviděl páchnoucí, zelenožlutou, viskózní skvrnu velikosti Lautnerova solarizovaného hrudníčku a tvaru Patizónova "uhrančivého" obličeje. Jen tak se přede mnou prkenně převalovala a já se neustále snažil smířit s myšlenkou, že takový terror to snad být nemůže. Přistoupil jsem tedy blíže a snad to byla stařecká nerozvážnost, která mě přinutila rozhrnout ji prstem. Okamžitě jsem uviděl kousky hrášku a mrkvičky, které nepochybně patřily bramborovému salátu mé Poslední večeře. Hrdinně jsem pokračoval v pátrání a se zatnutými zuby zabředával hlouběji a odhaloval další vrstvy tohoto strašlivého úkazu! Nestrávené kousky vepřového řízku jemně EMO přibarvené několika fernety pro dobré trávení, špatně požvýkaná celozrná houska, kterou jsem tak pečlivě vyčistil talíř, roztomilý malý klíček od skříňky v nádražní úschovně, jenž jsem chvatně a neuváženě spolkl při domovní prohlídce, aby nezjistila, kde schovávám pornočasáky, výtečná šunka Remair, deset deka za patnáct korun v Tescu, zlaté polomáčené od Orionu, na kterých stále ležérně ulpívaly kousky jemné mléčné čokolády a v neposlední řadě zpola natrávený pytlík chipsů LAYS, u nichž už si ani nevzpomínám, zdali to byla grilovaná slanina či brambory pečené v ohni. Věřte mi, pátral bych dál, přátelé, ale tohle se opravdu nedalo udržet. A takhle mě v horečkách našli - politého studeným potem, s křečovitě zaťatými pěstmi, blábolícího v mrákotách cosi o zasraných homoupírech! Teď, když už jsem se alespoň trochu vzpamatoval a vidím věci znovu s jakýms takýms nadhledem, by mě upřímně zajímalo, kdy už konečně někdo promění paní Majerovou v jezevčíka, aby svými komerčními, grafomanskými bláboly nekurvila našim dětem pohádky a vkus!!! ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Nemám to rád, nebaví mě to, nelíbí se mi to. A to hlavně z těchto důvodů: Děj není takový, aby mě dokázal vtáhnout aspoň na chvíli, natož pak přes 2 hodiny. Dále pokud se upíři jeví jinak než v mém oblíbeném seriálu Buffy, pak jsem z toho nervozní (odraz upíra v zrcadle, upír na fotce apod.). Sice je to tedy slabota, ale slabší dvě hvězdy si to zaslouží. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného (cca 50%), o něco slabší než Stmívání, ale pořád lepší, než některé rádobyhlubocekulturní intelektuálně-vizionářské zážitky některých světoznámých režisérů. Na čem by se ale mělo pořádně zapracovat, to jsou triky - takové 3D zvířecí figurky běhaly na plátně už před cca 10 lety... Jinak se mi docela líbí to mírně potemnělé aljašské městečko a hodně se mi líbí písničky i jejich použití ve filmu. Ale samozřejmě, že jen tohle samo na velký filmový dojem nemůže stačit... ()

nunka 

všechny recenze uživatele

New moon pre upírsko-intoxikované publikum, kde pribudli nové hrude pre slečinky, masochistické sklony hlavnej hrdinky, Edward Cullen sa len mĺkvo "blyštal", moc toho nenahovoril a všetky tie citové a vzťahové peripetie išli totálne mimo knižnej poetiky..vo filmovom spracovaní som nenašla ani jednu emotívnu pasáž, herecké kreácie dosahujú oproti jednotke jednoznačný vrchol ... a tak sa snažím nájsť aspoň niečo pozitívne a fascinujúce, a predsa sa podarilo...jediným pozitívom je, že som sa nestihla nudiť...možno som len príliš zhovievavá:) ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 297,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových činil 711 mil. (NIRO)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama