Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 2

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (1 309)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Džentlmeni evidentně vymírají. Za mých mladých let si nedovedu představit, že bych s radostí v oku nesplnil jakékoli přání své dívky, ale dnešní mládež je jiná. Kráska chce jenom kousnout do krku, ale bledý švihák místo okamžitého odběru krve oduševněle prchá ze záběru a nechá ji napospas lesní havěti. Evidentně nejsem cílovým divákem pro měšec producentů tohoto snímku, ale nemohl jsem si nevšimnout, že poslední dobou je světle zelená barva mé pleti čím dál atraktivnější pro mladé dívky hledající po lesích rozptýlení s upírem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to je tak blby, ze je mi az skoro trapne, ze se tomu musim vysmivat, misto abych to mlcky presel a zalitoval nad dvema ztracenejma hodinama. Sice si uz moc nepamatuju, jak prvni dil skoncil, ale to vubec nevadi, druhej je vicemene samostatnej. A o co tu jde? O velky hovno. Stewart se pulku filmu mota s upirem a pulku filmu s vlkodlakem, chova se jak magor a ne jak osmnactileta holka, neustale se tvari strasne utrapene, vsechno porad resi a je videt, ze by potrebovala poradne protahnout. No a ostatni, to je taky pecka, opet prisernej drzka Pattinson, tentokrat navic pro jistotu obcas se zjevujici jako duch a tentokrat pribyl do party sice vysvalenej, ale jak hloupej patnactiletej chlapecek vypadajici Lautner. No a 130 minut se resi, kdo koho miluje, kdo se vic trapi a o nic jinyho tu nejde. Ani uz nema cenu resit, proc upiri sviti na slunci a podobny kraviny, to uz jsem cekal, tentokrat ale jeste pribyli vlkodlaci, ktery se taky nechovaj zrovna normalne, ale nebije to tak do oci, jak upiri. Aspon, ze triky nejak vyrazne nerusi. I kdyz ono ty trikovy zabery se daj spocitat na prstech jedny ruky, protoze akce tu je fakt minimum a vetsinou tu jsou jen dokola se opakujici super trapny romanticky blaboly, kdy se pro jistotu kazdej trapnej dialog minimalne trikrat behem filmu zopakuje, aby nahodou divak nezapomnel, ze to je desne osudova romantika. Ale jednu vec precejen musim uznat, skoro bych rek, ze to je zabavnejsi nez prvni dil, respektive, tak blby, ze to skoro ani nenudi, coz ale neni zadna velka pochvala, porad je to super sracka o nicem. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kdo uvidí Twatlight: New Moon a pomlouval jedničku... bude jedničku milovat (.. tedy... v rámci mezí dobrého a velice špatného vkusu). Ona dvojka snad ani nemá scénář. Hlavní požadavek prostě byl, aby se tam ten cygoš promenádoval co nejčastěji v trenkách. Lautner má opravdu perfektně vypracované tělo, wtz... ale to, že neumí vůbec hrát se tím nijak nekompenzuje (není to porno, že jo). A když si uvědomíte, že většinu času z 565 minutové stopáže je na plátně... tak to opravdu není dobře. Teď k ději.... eee, ten není (zajímavý poznatek: chlapci v kině na tom byly povětšinu času stejně jako já ((ano, přiznávám, že jsem na tuhle pyčovinu byl v kině)), neskutečně se nudili a usínali a vyzkoušeli snad všechno možné pozice sezení/ležení na sedačkách... kdežto slečny se rozněžňovali pokaždé, když se Lautner objevil v trenkách na plátně). Největší wtf se ovšem odehraje až v Itálii, kdy přístup "Zabijeme tě!!! .... hmm, ne, tak všechno v pohodě, sice jsme tě málem oddělali, ale to my jsme jenom takový laškovní upírci, tak jdi domů, šup šup" mne opravdu pobavil... ale zase je tam lepší a delší bitka než v Twatlightu jedničce. Edward stále čumí a pronáší nesmyslné monology, Bella je stejně blbá... prostě Twatlight, jak ho všichni známe... špatný a nelogický... vhodný pro 100% extrakt šťávy z náctek! ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Přála bych si, aby triky nebyly tak lamácké, aby zrychlené pohyby upírů nevypadaly tak směšně a aby tvůrci nepovažovali diváky za úplné idioty (ten časový posun by nám bez názvů měsíců opravdu nedošel). Ze všeho nejvíc bych si ale přála střihnout jednu střihači za to, že nevystřihnul ten úděsně směšný výjev proměněné Belly (vedle mě sedící paní ho okomentovala slovy "ježišikriste"). Také koncentrace manekýnů z posilovny byla na můj vkus příliš vysoká... No jo, ale co naplat, když mě to tak bavilo? To pak jdou všechny výtky stranou. Bellino utrpení je uvěřitelné, Edwardovo sebemrskačství taktéž, Volturiovi působí správně ďábelsky... Zcela neobjektivní 3,5*. Jo, a úvodní snová scéna je prostě... snová. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Som cela polepena z toho, ake to bolo sladke a totalne zhnusena z otrasneho Bobika Patinsonika. Ak je vacsia iskra medzi Bellou a Jakeobom, tak to je uz co? Najhosie na tom je, ze lepsie to uz nebude, pretoze tvorcom je asi jedno, co natocia, pretoze im to zarobi take neskutocne prachy, aj keby tam dve hodiny bolo jedno srdiecko a v nom Bellka a Edwardik, ako na seba tuzobne pozeraju. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení začalo 16. března 2009 ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě, a poté se přesunulo do Montepulciana v Itálii. (TomikZlesa)
  • Ashley Greene (Alice) nosila během natáčení paruku - avšak jinou než tu, kterou používala při natáčení předchozího Stmívání (2008). Aby se do ni vešla, ostříhala si vlasy nakrátko. (Verunka1995)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama