Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 1

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (1 309)

Fr 

všechny recenze uživatele

Můžu si něco přát? Polib mě! Miluji tě! Já tebe taky..... Stejně jako ONA je sladká, je ON krásnej. TY VOLE, TO JSOU KYDY!!!! Kolik roků má mít obecenstvo?? Po 25 minutách si přeju, aby byla těhotná, protože by její hormony mohli rozhýbat děj. Bohužel není a nová generace ,,polykačů“ bravíček má svoji červenou knihovnu. Tenhle uslintanej upíří Harlekýn dostane kapku šťávu po cca 60ti minutách, kdy se dostaví pár povedených triků, trochu normální děj a Dakota Fanning. Za to 1* PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne Víte že? Sága Stmívání má zatím 4 díly. Máme se na co těšit! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného (cca 50%), o něco slabší než Stmívání, ale pořád lepší, než některé rádobyhlubocekulturní intelektuálně-vizionářské zážitky některých světoznámých režisérů. Na čem by se ale mělo pořádně zapracovat, to jsou triky - takové 3D zvířecí figurky běhaly na plátně už před cca 10 lety... Jinak se mi docela líbí to mírně potemnělé aljašské městečko a hodně se mi líbí písničky i jejich použití ve filmu. Ale samozřejmě, že jen tohle samo na velký filmový dojem nemůže stačit... ()

Reklama

Nathalie odpad!

všechny recenze uživatele

Primární ohrožení náctileté populace nepředstavuje v současné době virus H1N1, ale tzv. syndrom nakažlivé deprese. Příznaky: příchylnost k retardovaným scénám a retardovaným postavám, účast na kolektivním brainwashingu, těžká anemie. P.S. Popcornové filmy typu Transformers jsou testosteronem nabitá destrukce. Stmívání je estrogenem vycpaná sebedestrukce. Jenže i ten nejprostší robůtek působí vedle emonebožátek z New Moon jako rozvinutá komplexní postava s bohatým duchovním zázemím :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

New Moon sa mi páči oveľa viac ako jednotka a to z dôvodu lepšieho deja, lepších vizuálnych efektov a lepšej atmosféry, čiže akurát pre mňa....................Soundtrack Alexandre Desplat: 1. Meet Me on the Equinox - Death Cab for Cutie ,2. Friends - Band of Skulls ,3. Hearing Damage - Thom Yorke ,4. Possibility - Lykke Li ,5. A White Demon Love Song - The Killers ,6. Satellite Heart - Anya Marina ,7. I Belong To You - Muse ,8. Rosyln - Bon Iver/St. Vincent ,9. Done All Wrong - Black Rebel Motorcycle Club ,10. Monsters - Hurricane Bells ,11. The Violet Hour - Sea Wolf ,12. Shooting the Moon - OK Go ,13. Slow Life - Grizzly Bear ,14. No Sound But the Wind - Editors ,15. New Moon (The Meadow) - Alexandre Desplat , ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nechapem, co to napadlo studio dovolit natocit pokracovanie celkom nadejnej jednotky reziserom Chrisom Weitzom, ktory ma za sebou komedie PRCI, PRCI, PRCICKY (1999), JAK NA VEC (2002) alebo nevydarenu rozpravku ZLATY KOMPAS (2007). Sam som nechcel verit, ze by tato dvojka bola az taka slaba, ale zial je to tak. Neuveritelne nudna prva hodina filmu, ktora na mna posobila ako lacna televizna romanca pre teenegerov, kde su vsetci zalubeni do jedneho dievcata sa pomaly premenila na o nieco znesitelnejsiu druhu hodinu, aj ked mi je tiez zahadou, preco to trvalo tak nekonecne dlho a reziser nesiahol na noznice. Povodne som nemal v plane tuto cast vobec vidiet, ale kedze som sa dozvedel, ze sa chysta trojka, ktoru nastastie natocil upirskou tematikou skuseny reziser David Slade, ma na svedomi moj oblubeny horor 30 DNI DLOUHA NOC (2007), tak nechcel som zostat mimo, ak by nahodou trojka az moc nadväzovala na dvojku. Davam teda trojke sancu, ze snad bude omnoho lepsia... 26.06.2010 _______ Kristen Stewart - (Bella Swan) +++ Robert Pattinson - (Edward Cullen) +++ Taylor Lautner - (Jacob Black) +++ Billy Burke - (Charlie Swan) +++ Anna Kendrick - (Jessica) +++ Ashley Greene - (Alice Cullen) +++ Michael Welch - (Mike) +++ Justin Chon - (Eric) +++ Rachelle Lefevre - (Victoria) +++ Nikki Reed - (Rosalie Hale) +++ Graham Greene - (Harry Clearwater) +++ Dakota Fanning - (Jane) +++ Cameron Bright - (Alec) +++ Hudba: Alexandre Desplat +++ ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Tvorcovia filmu zašli do Wolf Mountain Sanctuary, kde si prehliadli skutočných vlkov, aby dokázali realisticky zobraziť ich vzhľad a zároveň dodržať ich zobrazenie podľa knižnej predlohy. Prototypom sa stal vlk arktický, podľa ktorého ako prvého vytvorili Jacoba (Taylor Lautner), od ktorého sa vytvárali ostatní. (Greenpeacak)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama