Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 2

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (1 309)

Fr 

všechny recenze uživatele

Můžu si něco přát? Polib mě! Miluji tě! Já tebe taky..... Stejně jako ONA je sladká, je ON krásnej. TY VOLE, TO JSOU KYDY!!!! Kolik roků má mít obecenstvo?? Po 25 minutách si přeju, aby byla těhotná, protože by její hormony mohli rozhýbat děj. Bohužel není a nová generace ,,polykačů“ bravíček má svoji červenou knihovnu. Tenhle uslintanej upíří Harlekýn dostane kapku šťávu po cca 60ti minutách, kdy se dostaví pár povedených triků, trochu normální děj a Dakota Fanning. Za to 1* PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne Víte že? Sága Stmívání má zatím 4 díly. Máme se na co těšit! ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Další z řady stupidních rádoby romantických hříček vykrádající tentokrát Romea a Julii, která leskem hvězd se dotýká a na jejíž vrcholovou formu marně čekáme a budeme čekat dál, neb je v jádru metafyzikálně prázdnou nabubřelou bublinou, která bude přiživována vzdechy náctiletých puberťaček. Jednou, ale určitě praskne. Lze očekávat něco jiného od takovéhohle filmu? Je třeba, zamyslet se zda toho striptýzu zde nebylo až moc, neboť by se místy mohlo zdát, že nesledujeme romantický film, nýbrž soft-porno, v němž se banda vysvalených hřebců stále chystá jít na věc, jen ty dámy s bujným poprsím se ne a ne dostavit. Je naprosto fuk jestli 4/10 nebo 9/10, stejně tuhle sérii v jádru všichni zbožňujeme. PS: doufám, že se někde objeví dojemná vystřižená scéná, kterak Jacob přichází o svůj björkovský účes. [novinářská projekce] Po pečlivé dodatečné úvaze Nový měsíc má s filmem opravdu pramálo společného. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

na odpad to nakonec nebylo, dokonce jsem chvili uvazoval i nad dvema hvezdama. Nakonec sem si ale pripustil, ze to bylo prece jen o dost horsi nez Stmívání, kde jsem videl aspon nejake zajimave napady a taky prvni dil a to odhalovani "mytologie" (ano jinak nez v uvozkovkach se to doslova bojim napsat.. asi si kazdy domysli proc :-)) a tady uz jen celej dil byly pitomy kecy, pokusy o sebevrazdu a dalsi blbosti.. Volturiovi mi prisli spise k smichu nez aby budili nejakou hruzu, jedina jakz takz desiva clenka byla Jane - Fanning (prekvapive!).. Jinak dej, jak jsem uz pred chvili naznacil, nestoji ani za starou belu, Stewart sice zase nehraje uplne spatne (narozdil od nekterych modelů..), ale rozhodne hure nez v prvnim dilu. A po tom, co zde vyvadela, se vzdavam snahy pochopit jeji mysl.. U ni by asi vyhorel i Holmes se svou povestnou dedukci a sarmem Downeyho juniora.. ale jak rikam, prece jen to slo z vypnutim mozku pochopit, pribeh na sebe navazoval a vizual nebyl nijak srackoidni (i kdyz ti vlci.. ehm) na takove skvosty od Asyla, Bolla nebo katastroficke filmy na Nove (aspon nektere) to nema.. Je tam nekde videt i ten rozpocet, exteriery (az na debilni Italii, chci aby se to odehravalo jen v tech lesich) jsou stale velice pekne na pohled a jedina opravdova akcni scena (hon na Viktorii) je uzasna (ta hudba tomu urcite dopomaha).. Zato vcelku je zel soundtrack slabsi a vice na skupiny zamereny nez v jednicce + faktor, ze i ty podarenejsi motivy zde uz nejsou originalni.. Jo a kdyz uz jsem vzpomenul tu nejlepsi scenu, musim zminit i tu nejhorsi, u ktere jsem mel nutkani rvat si vlasy a behem tech par vterin jsem skoro usnul. Je to debilne zpracovane ubihani casu, pricemz Bella sedi na zidli, cumi do blba a kolem poletuji pismenka a to vse bez jedineho doprovodneho slova. !!! tohle jsem fakt jeste nevidel, aspon ta originalita se musi uznat.. Takze celkove takove rozhrani 1 a 2, ale spise priklonene k 1 ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Film: Jednička ještě ušla (žádný zázrak, ale slušný průměr), tohle už je křeč. Prapodivné chování všech postav, absentující vnitřní logika v ději, toporní herci a délka k nepřežití. Řeší se tam nezajímavé vztahové problémy dost banánlním a trapným způsobem. // Soundtrack (Alexandre Desplat) *****: Zvláštní věc, k filmu jenž hodnotím odpad, je vynikající hudba, které dávám plným počet. Desplata mám hodně rád, jen v roce 2009 skládal hudbu k sedmi filmům a většina na vysoké úrovni (např. Fantastic Mr. Fox nominován na Oscara), pěkná témata, povedené akční pasáže příjemná délka CD přes 70 minut - jeden z nejlepších soundtracků tohoto skladatele. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Knižní ságu mám relativně rád. Sice se jedná o červenou knihovnu, ale čte se to dobře. Do filmové adaptace druhého dílu jsem vkládal opravdu velké naděje a možná jsem doufal až moc, neboť Weitzova verze je o pořádný stupeň horší, jak rok staré Stmívání. Je to škoda, neboť příběh o lásce mezi dívkou a upírem má na poli kinematografie velký potenciál. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Ashley Greene (Alice) nosila během natáčení paruku - avšak jinou než tu, kterou používala při natáčení předchozího Stmívání (2008). Aby se do ni vešla, ostříhala si vlasy nakrátko. (Verunka1995)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama