Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 1

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (1 309)

Fr 

všechny recenze uživatele

Můžu si něco přát? Polib mě! Miluji tě! Já tebe taky..... Stejně jako ONA je sladká, je ON krásnej. TY VOLE, TO JSOU KYDY!!!! Kolik roků má mít obecenstvo?? Po 25 minutách si přeju, aby byla těhotná, protože by její hormony mohli rozhýbat děj. Bohužel není a nová generace ,,polykačů“ bravíček má svoji červenou knihovnu. Tenhle uslintanej upíří Harlekýn dostane kapku šťávu po cca 60ti minutách, kdy se dostaví pár povedených triků, trochu normální děj a Dakota Fanning. Za to 1* PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne Víte že? Sága Stmívání má zatím 4 díly. Máme se na co těšit! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

na odpad to nakonec nebylo, dokonce jsem chvili uvazoval i nad dvema hvezdama. Nakonec sem si ale pripustil, ze to bylo prece jen o dost horsi nez Stmívání, kde jsem videl aspon nejake zajimave napady a taky prvni dil a to odhalovani "mytologie" (ano jinak nez v uvozkovkach se to doslova bojim napsat.. asi si kazdy domysli proc :-)) a tady uz jen celej dil byly pitomy kecy, pokusy o sebevrazdu a dalsi blbosti.. Volturiovi mi prisli spise k smichu nez aby budili nejakou hruzu, jedina jakz takz desiva clenka byla Jane - Fanning (prekvapive!).. Jinak dej, jak jsem uz pred chvili naznacil, nestoji ani za starou belu, Stewart sice zase nehraje uplne spatne (narozdil od nekterych modelů..), ale rozhodne hure nez v prvnim dilu. A po tom, co zde vyvadela, se vzdavam snahy pochopit jeji mysl.. U ni by asi vyhorel i Holmes se svou povestnou dedukci a sarmem Downeyho juniora.. ale jak rikam, prece jen to slo z vypnutim mozku pochopit, pribeh na sebe navazoval a vizual nebyl nijak srackoidni (i kdyz ti vlci.. ehm) na takove skvosty od Asyla, Bolla nebo katastroficke filmy na Nove (aspon nektere) to nema.. Je tam nekde videt i ten rozpocet, exteriery (az na debilni Italii, chci aby se to odehravalo jen v tech lesich) jsou stale velice pekne na pohled a jedina opravdova akcni scena (hon na Viktorii) je uzasna (ta hudba tomu urcite dopomaha).. Zato vcelku je zel soundtrack slabsi a vice na skupiny zamereny nez v jednicce + faktor, ze i ty podarenejsi motivy zde uz nejsou originalni.. Jo a kdyz uz jsem vzpomenul tu nejlepsi scenu, musim zminit i tu nejhorsi, u ktere jsem mel nutkani rvat si vlasy a behem tech par vterin jsem skoro usnul. Je to debilne zpracovane ubihani casu, pricemz Bella sedi na zidli, cumi do blba a kolem poletuji pismenka a to vse bez jedineho doprovodneho slova. !!! tohle jsem fakt jeste nevidel, aspon ta originalita se musi uznat.. Takze celkove takove rozhrani 1 a 2, ale spise priklonene k 1 ()

Reklama

Nathalie odpad!

všechny recenze uživatele

Primární ohrožení náctileté populace nepředstavuje v současné době virus H1N1, ale tzv. syndrom nakažlivé deprese. Příznaky: příchylnost k retardovaným scénám a retardovaným postavám, účast na kolektivním brainwashingu, těžká anemie. P.S. Popcornové filmy typu Transformers jsou testosteronem nabitá destrukce. Stmívání je estrogenem vycpaná sebedestrukce. Jenže i ten nejprostší robůtek působí vedle emonebožátek z New Moon jako rozvinutá komplexní postava s bohatým duchovním zázemím :-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Prý se roztáčí pokračování. Dle mého soudu nebude těžké natočit něco lepšího než je toto." Tímto jsem končil komentář pod ´jedničkou´. Stále si za těmi větami stojím, avšak tvůrci dvojky jakoby snad můj profil na ČSFD nenavštěvovali nebo co. Poněvadž, co jsem měl možnost shlédnout o žádném pokroku vpřed nedávalo ba ani tušit. A tak jediné, co drží snímek na dvou hvězdičkách, je muzika. O ostatním bych raději pomlčel. Zajímalo by mě, kolik herců ochořelo během natáčení prochlazením, jelikož bylo přinejmenším pozoruhodné, kolik prostoru na plátně dostali svalouši v trenkách skotačící ve větru a dešti... Závěrem vás nemohu ochudit o komentář mé blonďaté sousedky, která po skončení závěrečné scény se zbytkem popcornu v puse pronesla pro mě památnou větu; "čurák Edward má hnusný tělo!" Je přeci ohromné, když si z filmu dokážeme něco odnést, ne? Stačí drobnost, dle individuálních inteligenčních schopností. Zdravím, slečno! :-D ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tak neskutočne zneužitý potenciál upírskych a vlkodakovských námetov, že sa to dá len milovať alebo nenávidieť. Aj New Moon ma bavil, ale akože niečo minimum sa tam už fakt mohlo stať, určite by to bolo celku neublížilo. Takto je to žial prepísknutá stopáž a ťaženie už z fffakt vysatých studní... Tým viac sa ale neviem dočkať, akú sprostosť nám ešte môžu naservírovať v tretej porcii ,,kluci hore bez,, :D ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Kristen Stewart (Bella) nosila po celou dobu natáčení hnědé kontaktní čočky, kromě scény v dešti při hádce s Jacobem (Taylor Lautner). Zde jí museli oči přebarvit digitálně, protože v silném dešti dělaly čočky neplechu. (Martinibaby)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 297,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových činil 711 mil. (NIRO)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama