Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 3

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (1 309)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tak neskutočne zneužitý potenciál upírskych a vlkodakovských námetov, že sa to dá len milovať alebo nenávidieť. Aj New Moon ma bavil, ale akože niečo minimum sa tam už fakt mohlo stať, určite by to bolo celku neublížilo. Takto je to žial prepísknutá stopáž a ťaženie už z fffakt vysatých studní... Tým viac sa ale neviem dočkať, akú sprostosť nám ešte môžu naservírovať v tretej porcii ,,kluci hore bez,, :D ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady se nezbývá než zeptat: "What Martha Stewart do?" Jinak nevím, co si s takovým zážitkem počít. Nechtěný smích nad smích v téměř každém záběru a větě? Ale no tak. Co a proč bylo viděno zůstává skryto, vyloženě ale doporučuju dabing. A udělat z toho tak desetiminutovej kraťas, mohla by to být i chtěná sranda... ovšem účast Dakoty je čirej podfuk. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

No, u tohohle se člověk fakt královsky pobaví, když chce. Oproti jedničce, kde se aspoň něco děje, se tady neděje nic a navíc i to nic je podaný tak, že se při každý scéně nebo slově musí člověk ksichtit jako by kousl do citronu a říkat si "To bolí." Nejhorší ale je, že je doslova prázdná záležitost. Hrabě Čokokula má víc upířího charisma, než tahle celá banda kvazi-upírů. Twilight je prostě hovadina, ale můžeme se u toho v budoucnu ještě pěkně zasmát. Nic jinýho nám stejně nezbyde. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kdo uvidí Twatlight: New Moon a pomlouval jedničku... bude jedničku milovat (.. tedy... v rámci mezí dobrého a velice špatného vkusu). Ona dvojka snad ani nemá scénář. Hlavní požadavek prostě byl, aby se tam ten cygoš promenádoval co nejčastěji v trenkách. Lautner má opravdu perfektně vypracované tělo, wtz... ale to, že neumí vůbec hrát se tím nijak nekompenzuje (není to porno, že jo). A když si uvědomíte, že většinu času z 565 minutové stopáže je na plátně... tak to opravdu není dobře. Teď k ději.... eee, ten není (zajímavý poznatek: chlapci v kině na tom byly povětšinu času stejně jako já ((ano, přiznávám, že jsem na tuhle pyčovinu byl v kině)), neskutečně se nudili a usínali a vyzkoušeli snad všechno možné pozice sezení/ležení na sedačkách... kdežto slečny se rozněžňovali pokaždé, když se Lautner objevil v trenkách na plátně). Největší wtf se ovšem odehraje až v Itálii, kdy přístup "Zabijeme tě!!! .... hmm, ne, tak všechno v pohodě, sice jsme tě málem oddělali, ale to my jsme jenom takový laškovní upírci, tak jdi domů, šup šup" mne opravdu pobavil... ale zase je tam lepší a delší bitka než v Twatlightu jedničce. Edward stále čumí a pronáší nesmyslné monology, Bella je stejně blbá... prostě Twatlight, jak ho všichni známe... špatný a nelogický... vhodný pro 100% extrakt šťávy z náctek! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Uff, uff, tak to mám za sebou. Nevydržela bych se na to koukat v kuse, taže jsem to občas stopla a odběhla se podívat do obýváku, na co kouká moje sestra s mamkou. Na Underworld 2; takže jsem si pročistila hlavu... :-D Ať by se snažili sebevíc, nemůžou z toho ti herci udělat něco pořádného, neb přece jen scénář jim to nedovoluje. Nechápu Bellu - jak si může vybrat něco tvrdého a studeného (bílého s hnusnýma očima) oproti něčemu teplému, hřejivému, měkkému a hezky chlupatému. (ne, ani jeden ten herec se mi nelíbí, ale přece jen když se na to podívám z logické stránky... pardon, tady bych logiku používat neměla, já zapomněla). Jediné, v čem s Bellou souhlasím, je její otázka: "Jak mě můžeš milovat, mě člověka?" - taky si to říkám, jak může člověka milovat upíra ještě k tomu tak moc a pateticky? Trochu to zavání zoofílií... Trochu mi to přilo jako sešlost labilních amerických spoluobčanů, kteří sem tam skáčou po stromech (nebo z útesů), převlékají se za vlky nebo za divný týpky s ještě divnějšíma očima a hnusně bílou kůží, nebo se snaží světu ukázat, jak moc trpí pro lásku, až z toho dostávají sebevražedné sklony. Všechny bych je vzala za ručičku a posadila před psychologa. Ona ani předloha za moc nestojí (četla jsem ji, za den byla přečtená, přesto s kvalitou to nemá nic společného), takže se člověk nemůže divit všem těm patetický proslovům, kukučím, nočním můrám a bledosti. Doufám, že z toho nic poodbného nechytím. Škoda, že jsou tam všichni takoví pitomí a litující chudinku pannu Bellu, která vlastně děsně touží po sexu - všimli jste si? X-D Nebo to bylo o něčem jiném? Začíná to vypadat na novou WTF fágu! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Tvorcovia filmu zašli do Wolf Mountain Sanctuary, kde si prehliadli skutočných vlkov, aby dokázali realisticky zobraziť ich vzhľad a zároveň dodržať ich zobrazenie podľa knižnej predlohy. Prototypom sa stal vlk arktický, podľa ktorého ako prvého vytvorili Jacoba (Taylor Lautner), od ktorého sa vytvárali ostatní. (Greenpeacak)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama