Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 1

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (1 309)

MMR 

všechny recenze uživatele

Nemám to rád, nebaví mě to, nelíbí se mi to. A to hlavně z těchto důvodů: Děj není takový, aby mě dokázal vtáhnout aspoň na chvíli, natož pak přes 2 hodiny. Dále pokud se upíři jeví jinak než v mém oblíbeném seriálu Buffy, pak jsem z toho nervozní (odraz upíra v zrcadle, upír na fotce apod.). Sice je to tedy slabota, ale slabší dvě hvězdy si to zaslouží. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od koukatelného prvního dílu pokračování přináší mnoho změn, a tou hlavní je změna režiséra. Bohužel změna nepřinesla ovoce (nevím nakolik je to vina scénáře či režiséra..) a divákovy se dostává vcelku nudná a nezajímavá podívaná. Největší mínus je přepálená stopáž, u které jsem se mnohokrát přistihnul, že se nudím a také mě hodně vadil špatný herecký výkon Taylora Lautnera. Akce a efekty jsou vcelku slušné, dialogy místy hodně špatné, romantická stránka moc nefunguje a celkově se na plátně nic moc extra neděje. Zklamání, mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady se nezbývá než zeptat: "What Martha Stewart do?" Jinak nevím, co si s takovým zážitkem počít. Nechtěný smích nad smích v téměř každém záběru a větě? Ale no tak. Co a proč bylo viděno zůstává skryto, vyloženě ale doporučuju dabing. A udělat z toho tak desetiminutovej kraťas, mohla by to být i chtěná sranda... ovšem účast Dakoty je čirej podfuk. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře k filmu jsem si raději nepřečetla dřív než napíšu ten svůj z obavy, aby mě něco neovlivnilo, ikdyž se mi to zde nestává. Ráda zde píšu ryze své názory a od nikoho neopisuji. I v tomto případě chci za sebe vyjádřit, že i tento díl ságy mě zaujal stejně jako díl první. Nemůžu říct jestli je horší nebo lepší, je prostě pro mne fajn sledovat pokračování a osudy hlavních hrdinů. Stejně jako v předcházejícím díle i v tomto oceňuji neotřelý způsob režie, pocitovou hudbu a děj celkově :-) Nevím jak to popsat, ale tato sága ve mně evokuje pocit hlubokého tajemna, zamyšlení, rozruch - něco jako kdyby jste byli třeba na nějaké masáži či jednoduše doma na pohovce a ve sluchátkách si pouštěli relaxační hudbu a ponořili jste se do sebe sama ... tak asi tak přibližně ;-)) Nezní to moc složitě? ;-) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tak neskutočne zneužitý potenciál upírskych a vlkodakovských námetov, že sa to dá len milovať alebo nenávidieť. Aj New Moon ma bavil, ale akože niečo minimum sa tam už fakt mohlo stať, určite by to bolo celku neublížilo. Takto je to žial prepísknutá stopáž a ťaženie už z fffakt vysatých studní... Tým viac sa ale neviem dočkať, akú sprostosť nám ešte môžu naservírovať v tretej porcii ,,kluci hore bez,, :D ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení začalo 16. března 2009 ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě, a poté se přesunulo do Montepulciana v Itálii. (TomikZlesa)
  • Tvorcovia filmu zašli do Wolf Mountain Sanctuary, kde si prehliadli skutočných vlkov, aby dokázali realisticky zobraziť ich vzhľad a zároveň dodržať ich zobrazenie podľa knižnej predlohy. Prototypom sa stal vlk arktický, podľa ktorého ako prvého vytvorili Jacoba (Taylor Lautner), od ktorého sa vytvárali ostatní. (Greenpeacak)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama