Reklama

Reklama

Ztráta sebeovládání

  • Česko Ztráta kontroly (více)
Pornografický / Thriller
USA, 1998, 94 min

Mladá, plachá Kim se po rozchodu se svým snoubencem několikrát setká s tajemným Edwardem, který ji naprosto uchvátí a ona je schopna pro něj udělat cokoliv. Zaučuje ji v sexu, ale poté se vždy nečekaně vytratí. Kim si proto najme soukromého detektiva, aby zjistil více o jejím novém milenci a brzy zjišťuje, že její znovu objevená sexuální extáze by ji mohla dovést až k vraždě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Presne ten film, ktorý máte doma na VHSke s pikantným obalom, častokrát ešte v origo znení, alebo na komerčnej telke okolo polnoci v časoch dávno minulých. Viete, do čoho idete, viete čo dostanete. 1 z 5 ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za Kiru Reed Lorsch, pro kterou jsem měl jako adolescent slabost, jinak tenhle dvacet let starý lehce erotický film je ze staré školy - milostné akce v přítmí, brutálně zpomalené, často doprovázené instrumentální hudbou... no hrozně impotentní a dokonce to má mizerný děj i v rámci žánru obdobných filmů. Ani jsem to nedokoukal... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická erotická ptákovina od Playboye, s kýčovitými kulisami, kýčovitými figurami, podřadnými herci a nesmyslným příběhem, který slouží jen k tomu jak se dostat od jedné erotické scény ke druhé. Zdá se, že inteligentní a erotický jsou v těchto filmech zcela neslučitelné pojmy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Má ještě vůbec cenu nějak komentovat dokola stejně sterilní softové snímky?!?!?!?!?! Nevzrušivé televizní milostné scény. Nepodstatný televizní děj. Nemastné televizní „herecké“ projevy. Sečteno podtrženo, standardně impotentní televizní erotika. V dnešní době (pro budoucí obyvatele planety Země, ať už bude jejich forma jakákoliv, upřesňuji, že mám na mysli přelom 20 a 21 století) považuji existenci podobných snímků za zcela zbytečnou. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama