Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Na co už bych měl v televizi koukat?! Aleš Háma a Tomáš Matonoha dělají zajímavý a naučný pořad ještě zajímavějším a vtipnějším. Nová postava taxíku Monika Absolonová mi přišla zpočátku namyšlená, ale postupem času si mě získala na svou stranu. Jsme přeci jenom všichni lidi a já jsem i rád, že v tomto pořadu je taky pěkná ženská. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá vědomostní soutěž, i když některé otázky za stejnou částku jsou dost nevyrovnané. Občas jsou úplně jednoduché a někdy zase na druhou stranu až moc náročné. Žádný zázračný pořad to sice není, ale dá se na něj dívat. Ze všech moderátorů mám nejradši Moniku Absolonovou - řídí zodpovědně a má příjemné vystupování. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ to moderuje Aleš Háma, tak je to naozaj nadpriemerné a jeho štýl je určite príjemný a zároveň zábavný. Čo sa bohužiaľ o Monike Absolonovej nedá povedať, pretože tá pôsobí miestami až afektovane a celé jej moderovanie mi príde strašne neprirodzené. Takže za relácie s Alešom 4*, za tie s Monikou 2* - teda súhrnne je to tak akurát na 3*. Ale fakt dobrý nápad, aj keď tie otázky sú niekedy naozaj náročné a zavádzajúce. ()

Legacek 

všechny recenze uživatele

taxík je taková divná soutěž protože ty přemíšlíš a on ten řidič jede takže můžeš celou dobu hrát že přemíšlíš než dojede do konce visvětlím pravidla řidič ti dává hádanky máš nápovědu že zavoláš a nebo nápovědu že se zeptáš někoho na ulici koho uvidíte první máš taky 3 životy kdyš neuhodneš jednou nic se nestane kdyš neuhodneš po druhé taky se nic nestane ale kdyš neuhodneš po 3 tak musíš vistoupit tam kde právě budete za uhodnutou hádanku je nejdřín párkrát 500 kč potom párkrát 1000 kč a málo kdy dokonce 2000 kč čím víc otázek tim těší to je kdyš dojedeš do cíle můžeš si odnést koruny které si vihrál a nebo si můžeš odnést 1 tak víc na takovou těškou otázku ale kdyš na tu hádanku neuhodneš tak si neodneseš kč ani jeden jeto na vás ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Jednou při natáčení se stalo to, že televizní taxík postihla policejní kontrola. Městská policie chtěla vidět průkaz způsobilosti. (SONY_)
  • Moderátor má během jízdy sluchátko, do kterého mu režisér říká pokyny a otázky pro soutěžící. (juta)
  • Ford S-MAX použitý pro českou verzi Taxíku je majetkem ČT a krom tohoto pořadu nebyl nikdy nikde použit. Ve speciálním díle ze zákulisí moderátor Aleš Háma na ukazateli přečetl i celkovou ujetou vzdálenost, která byla cca 6 278 km. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama