Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zábavný soutěžní pořad s velmi sympatickými moderátory, taxikáři. Je mi jedno, že se jedná o variaci soutěží, kterých je v televizi dost, ale když se jedná o procvičování vědomostí, jsem na straně pořadu. Jediný, kdo mi do soutěže nesedl(a), byla Monika Absolonová, jejíž vědomosti a schopnost bavit jsou v porovnání s Alešem Hámou téměř nulové. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád pořady, kde si na něco hrají. Kde relita vypadá jinak než to, co běží na obrazovce. V téhle soutěži, která se tváří jako relity show, je vše předem domluvené. Soutěžící jsou předem dohodnuti a jejich údiv nad tím, že vlezli do soutěžního taxíku, je stejně falešný, jako potlesk diváků v nováckých estrádách. Otázky a jejich obtížnost jsou voleny podle toho, jak moc velký kretén právě nastoupil. Viděl jsem díl, kde vzdělanému a vědomostmi nabušenému člověku dali otázku: v jaké frekvenci vibruje tón a. A pak třem vylízaným kozám, co je to kukavůz. Prostě obektivita jak stehno. Na závěr, kdyz vas taxi vyplivne i s výhrou, vám ji za bukem realizační tým zase sebere a dostanete ji zdaněnou po dvou měsících. Čili celkově jedno velké divadlo. Jediné pozitivum vidím v tom, že se jasně ukazuje, jaký je v tomto národě poměr dementů a normálních lidí. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ to moderuje Aleš Háma, tak je to naozaj nadpriemerné a jeho štýl je určite príjemný a zároveň zábavný. Čo sa bohužiaľ o Monike Absolonovej nedá povedať, pretože tá pôsobí miestami až afektovane a celé jej moderovanie mi príde strašne neprirodzené. Takže za relácie s Alešom 4*, za tie s Monikou 2* - teda súhrnne je to tak akurát na 3*. Ale fakt dobrý nápad, aj keď tie otázky sú niekedy naozaj náročné a zavádzajúce. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

"....nastoupí nic netušící lidé..." - proč jen tomu nevěřím?? Myslím, že to je všechno tak náhodné, jako když tehdy v Caruso Show zastavili na ulici někoho, kdo zpíval naprosto skvěle, měl připravenou písničku a ještě byl ochotný s tím jít pak před kamery. Dobrý nápad, někdy zajímavé otázky, ale určitě ne náhoda. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Jeden soutěžící podal na Aleše Hámu trestní oznámení, že se nevěnuje plně řízení, ale soutěži. Policisté toto trestní oznámení prověřili a ze záznamů zjistili, že se Háma skutečně dopustil dvou přestupků. (juta)
  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • „Úplně na začátku jsme u hlavního nádraží nabrali pár, který pak úplně „zezelenal“ – během deště dvojice vběhla do taxíku a chtěla odvézt do nějakého hotelu na Smíchově. Když jsem se na ně otočil a oni zjistili, že se jedná o televizní taxík a natáčení, udělalo se jim špatně. Byli to milenci inkognito na falešné služební cestě. Takže jsme to do televize nakonec nemohli dát,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)

Reklama

Reklama