Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

... chci si taky nastoupit:). Pokud bych si ale mohl vybrat, tak k Monice Absolonové, která je strašně veselá a sympatická. Naopak Tomáš Matonoha mě nudí až moc. Převzatý model má své kouzlo a svou odlehčenou atmosférou (Háma+Absolonová) představuje příjemnou náhražku příliš vymodelovaných soutěží. Jen ty otázky jsou nejen těžce nevyrovnané v rámci soutěžících, ale někdy i v rámci odměny. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zajímavá to soutěž a zajímavý to nápad produkce ČT..Jen tak jezdit zadarmo taxíkem po Praze nebýt úplně blbej, ovšem s tím rizikem že vás může vyhodit kdekoliv a vy už pak musíte zase jen po těch svejch...-) Každopádně já ne a ne takovýho chytit ale s těma mýma vědomostma a s tím mým štěstím bych neujel ani kilák a byl bych nejspíš vyhozen:-) Každá legrace něco stojí ale zase to jsou když se zadaří sakra rychlý prachy! Za 3*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Co je na tomto soutěžním pořadu asi to nejlepší a nejzajímavější je právě onen nápad! Aleš Háma je sympaťák a svou úlohu zvládá dobře. Bohužel, když si odmyslím nápad, tak je to jen průměrný TV pořad.......... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No to mi je teda za súťažná rodinná relácia. Šofér taxíka kladie svojim klientom otázky, za ktorých správne zodpovedanie ponúka menšiu sumu peňazí. Je to snímané kamerami nainštalovanými v interiére automobila, ktorý jazdí v bežnej pražskej premávke. Aby som nezabudol, tak moderátor a vodič v jednej osobe je nemasný neslaný Aleš Háma. Oceňujem jedine ten nápad akejsi reality-kvíz show. * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděl vůbec první díl Taxíku... A v jednom kuse jsem čekal, kdy Aleš Háma šlápne na brzdu, pustí volant, otočí se a těm tupým lidem vlepí facku. Vážně. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak jestli si někdy stopnu tohle taxi, budu jen rád. Když se Taxík začal vysílat, velice jsem ho sledoval. Přišlo mi to jako příjemná změna od ostatních pořadů, ale poslední dobou už přestávám sledovat, přijde mi to už moc okoukané. Za skvělý nápad uděluji 4 hvězdy. / Viděné epizody cca *23.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taxík už mi přijde blbej už jenom pro ten samotnej nápad. Nesympatický Háma jezdí taxíkem a dává náhodným soutěžícím pár soutěžních otázek. Žádnej vtip, žádnej dobrej nápad, jenom nuda a někdy i docela lehký otázky. No jo, ty dnešní soutěže fakt stojej prd a tahle je jenom jednou z mnoha. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je to moc krátké, takže kromě speciálních dílů není moc o co stát. Háma je minimálně usměvavý řidič, a občas se i něčemu přiučím (než se mi to druhý den vykouří z hlavy). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Představuju si, že jsem z nějakého záhadného, nepochopitelného důvodu v Praze, potřebuju se někam přepravit, třeba do Bohnic, a protože mám peněz víc než krvinek----------------------------------------------------- ach, omlouvám se, u této představy jsem se zasnila. Zkrátka: příjezdovou cestu mám vydlážděnou mincemi (padesátikorunami), barák vytapetovaný pětitisícovkami (existují vůbec bankovky takové hodnoty?), v bazénu místo vody eura a už nevím co s prachama, proto se k cestování po té Prazééé rozhodnu využít služby nějakého motorizovaného zloděje. Zahlédnu taxíka, mávnu na něj a připravím si mapu nebo GPS za účelem kontroly trasy... což mi bude k hovnu, bo se v tom blbě orientuju. Vlezu do tága, které k mému úžasu uvnitř začne blikat jak kolotočářský stroboskop a ozve se "příjemně" kvílivý zvuk alarmu. Zděšeně se pokusím vyskočit z vozu, ale v záchvatu paniky nemůžu najít kliku a taxikář beztak možnost úniku zablokoval. To už se ke mně otáčí jeho hlava, zkrášlená pitomou čepičkou a pod ní potměšilými očky pomrkává ksicht Aleše Hámy. A hned prý, že za jízdu nemusím platit, dokonce se můžu dočkat několika usmolených tisícovek - stačí nebýt úplný idiot. Zpočátku padají otázky typu: "Nebe je modré. Jakou barvu má nebe?", ale postupně přituhuje: "Jaké je hlavní město Barmy." Chci se poradit s přítelem na telefonu, ale nemám tydlifon ani přítele! Nevadí, poradí nějaký náhodný kolemjdoucí - Háma zastavuje u komatózní hromady smradlavých hadrů, ze které se v odpověď ozve: "Gchrgh bleéu šššbůůůra?" Zní mi to jako bangladéština a označím tedy větu jako pravděpodobnou odpověď. Špatně! Mám poslední život a na kontě nulu, ale Háma mi velkoryse nabízí tuto částku zdvojnásobit. Chvíli váhám, přece jen mít jednu nulu nebo dvě nuly, to je rozdíl... Ale co, je to hra, jdu do rizika! "Jaká je čtvrtá nejvyšší hora Bhútánu?" Roztrpčeně opouštím Alešovo tágo a říkám si, že čas od času není špatné se v něm svézt, akorát to rychle omrzí. 50% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Taxík je zábavnej a docela originální pořad! Mezi tím, co nám nabízi všechny stanice, to září na kilometry daleko... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Aleš Háma a jeho taxík. Tento pořad mám celkem rád, otázky jsou přiměřeně těžké a celé je to poměrně nápaditě vymyšleno. Ale stejně by mě zajímalo, jestli vážně nabírá náhodné chodce žádající o svezení. Nevím, nevím. Ale asi jo. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Krátký, ale zábavný, poučný a dobře zpracovaný soutěžní pořad z netradičního prostředí - taxíku. Nevidím žádný důvod, proč mu nedat 4*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála českých soutěží, na kterou se dívám skoro pravidelně a baví mě. Super moderátoři, kteří tomu dávají šmrc. Škoda, že ten taxík jezdí jen po Praze :-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Platit lidem za to, že při jízdě taxíkem vyloudí z paměti nějaké vědomosti, není špatný nápad, ale mne to nebaví sledovat. Nepřítomnost zábavy spojuji s účastí unylého taxikáře Hámy, ale možná je chyba ve stylizaci pořadu, který by nemusel z podprůměru vyzdvihnout ani někdo skutečně vtipný. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

super nápad, super moderování ušatýho taxikáře, moc rád sleduju. to by na čtyři hvězdy stačit mohlo, ne? :) 80% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

50% - Nastoupit do takovýho taxíku bych asi nechtěl, protože bych se tak maximálně ztrapnil, že vim kulový... ()

Reklama

Reklama