Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Kámen 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi pět hvězdiček nedal, ale Aleš Háma to drží nad vodou, je fakt sympatickej, srší vtipem a je těžce v pohodě (na rozdíl od Moniky Absolonový, ať laskavě promine, ale mluví příliš potichu, většinou neví ani o čem mluví ... prostě jí to nevěřím a o vtipnosti Aleše si může nechat jen zdát) , navíc Taxíkem se fakt bavím, ostatně moje aktivní účast spolu s manželkou (natáčení 3 tejdny před svatbou - vysílání měsíc po svatbě) spojená s výhrou, to potěší :-) ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Bejt to všechno reál, dal bych za pět, tyhle soutěže mě baví. Ale reál to bohužel není, vše je domluveno předem, podepsaná smlouva. Místo vyzvednutí i destinace vám zadá štáb. Pokud něco vyhrajete, můžete s tím odejít za nejbližší roh, pak se vypnou kamery, peníze vrátíte, počkáte až vám to zdaní a za pár měsíců pošlou na účet. Na závěr se vám snažej nakecat, že občas nabírají i náhodný cestující ale to je jenom chabej pokus jak zabránit týhle absolutní pravdě. Sorry, že jsem vám vzal iluze :)) ()

Reklama

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři díly a už při druhém jsem si říkal, že to ti nicnetušící lidé asi hrají. Což se potvrdilo, když jsem se dověděl, že kolegovi EH zastavil taxík úplně náhodou v Jihlavě a Háma úplně náhodou oslovil zrovna Emana, který byl už asi v deseti televizních soutěžích:-) Na díl s Emanem se ale zpětně určitě podívám. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Chytře vytvořenej soutěžní pořad, kterej zabaví, potěší a částečně i přiučí. Nejen znalostma, ale hlavně vyvolaným pocitem, kdy člověk váhá pokaždé, jestli náhodou při příjezdu taxíku nevleze za Hámou, aby z něj před zbytkem republiky udělal vola. Radši volím cesty po vlastních. Taxík si dám v bedně. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • V soutěži zažil Aleš Háma kuriózní situaci s mladíkem, který měl opravit chybu v názvu obrazu italského malíře Sandra Botticelliho „Zrození Venouše“ logicky na „Zrození Venuše“ – jednalo se o lehkou otázku za 500 korun. Kamarádka na telefonu mu poradila název Primavera namísto opravy jediného chybného písmenka. To přimělo Aleše Hámu zastavit taxík a vydýchat se. Ale po dalších otázkách už mu došly nervy a cestujícího z auta nekompromisně „vyhodil“. (Duoscop)
  • V taxíku je vždy přichystáno pro soutěžících 35 000 Kč. (juta)
  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)

Reklama

Reklama